Senarai Wholeseller dan Dropshipper

DerHeinge

freshman
Joined
Nov 7, 2009
Messages
0
Points
0
Howdy everyone,

Im new to the forum and just wanted to introduce myself, i'm Joseph form UK. I look forward too makeing a contribution here.
 

madno

Senior
Joined
Jun 12, 2007
Messages
662
Points
18
okay yang nih adalah list supplier yang aku amek dari worldwidebrands. kalau
dari company nih sure aku rasa reliable. Cuma aku tak penah guna jer lagi.
Siap ada details cemaner nak contact lagi aku bagi.

Aku tak penah guna so aku x leh nak recommend maner yang bagus yer. Just keluarkan dari hard disk burok aku nih.


Company:
SISCO
1326 Union Hill
Alpharetta,Georgia 30004
USA
Site:
www.shuttersupply.com
Contact:
Charles Kaplan
Email:[email protected]
Phone:(678) 859-5617
Fax: (877) 442-8585
Ship Methods: UPS, FedEx, Common Carrier
Shipping:USA
Dropship Fee:None
Terms:Visa, MasterCard, AmEx, Check
Ordering:Email, Fax, Phone




Company:paha Que' Wilderness, Inc
12320 Stowe Drive Suite F
Poway,California 92064
USA
Site:www.winchestertents.com
Contact:J.R. Thrasher
Email:[email protected]
Phone:(858) 748-3762
Fax: (858) 748-3764
Ship Methods: UPS, FedEx, DHL, Common Carrier
Shipping:Worldwide
Dropship Fee:n/a
Terms:Visa, MasterCard, AmEx, Net 30
Ordering:Email, Fax, Phone


Company:Stromberg Brand
200 North Water Street
Peekskill,New York 10566
USA
Site:www.strombergbrand.com
Contact:Glenn Archer
Email:[email protected]
Phone:(914) 962 6603
Fax: (914) 739-8642
Ship Methods: UPS, Common Carrier
Shipping:Worldwide
Dropship Fee:$5.00 per address
Terms:Visa, MasterCard, AmEx, Net Terms
Ordering:Email, Fax, Phone
 

madno

Senior
Joined
Jun 12, 2007
Messages
662
Points
18
Company:Cosmic Cathedrals
99 Connelly Road
Rising Sun,Maryland 21911
USA
Site:www.CosmicCathedrals.com
Contact:Tanya Johnson
Email:[email protected]
Phone:(302) 293-8643
Fax: (201) 215-2077
Ship Methods: USPS Priority Mail
Shipping:Worldwide
Dropship Fee:None
Terms:Visa, MasterCard, AmEx, Discover, PayPal, Prepaid Check
Ordering:Email, Phone



Company:Contemporary Cosmetic Group
20-10 Maple Ave.
Fair Lawn,New Jersey 07410
USA
Site:www.contemporarycosmetics.com
Contact:Lou Assante
Email:[email protected]
Phone:(973) 423-5999 / (800) 828-2676
Fax: (973) 423-2317
Ship Methods: UPS
Shipping:Worldwide
Dropship Fee:$3.00
Terms:Visa, MasterCard
Ordering:Email, Phone
 

madno

Senior
Joined
Jun 12, 2007
Messages
662
Points
18
Company:Charles Albert
927 NW 31st Avenue
Pompano Beach,Florida 33069
USA
Site:www.charlesalbert.com
Contact:Melanie Ghend
Email:[email protected]
Phone:(800) 410-1112 / (954) 968-6198
Fax: (954) 968-6161
Ship Methods: UPS
Shipping:Worldwide
Dropship Fee:None
Terms:Visa, MasterCard, AmEx, Discover
Ordering:Online, Phone



Company:Mirror Dynamics
750 S 13th Street
Newark,New Jersey 07103
USA
Site:www.mirrordynamics.com
Contact:Daniel Kalina
Email:eek:[email protected]
Phone:(973) 824-5509
Fax: (973) 643-2358
Ship Methods: UPS, FedEx, USPS, Containers
Shipping:Worldwide
Dropship Fee:None
Terms:Visa, MasterCard, AmEx, Discover, PayPal
Ordering:Email, Fax, Phone
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
33
banyak supplier ni...
bila lah agaknya nak masuk ebay ni
masuk sekarang je bro... ebay buka 24 jam...x de cuti2..:)
 

situah

freshman
Joined
Nov 7, 2009
Messages
97
Points
0
Company:Charles Albert
927 NW 31st Avenue
Pompano Beach,Florida 33069
USA
Site:www.charlesalbert.com
Contact:Melanie Ghend
Email:[email protected]
Phone800) 410-1112 / (954) 968-6198
Fax: (954) 968-6161
Ship Methods: UPS
Shipping:Worldwide
Dropship Fee:None
Terms:Visa, MasterCard, AmEx, Discover
Ordering:Online, Phone



Company:Mirror Dynamics
750 S 13th Street
Newark,New Jersey 07103
USA
Site:www.mirrordynamics.com
Contactaniel Kalina
[email protected]
Phone973) 824-5509
Fax: (973) 643-2358
Ship Methods: UPS, FedEx, USPS, Containers
Shipping:Worldwide
Dropship Fee:None
Terms:Visa, MasterCard, AmEx, Discover, PayPal
Ordering:Email, Fax, Phone
bro madno..semua suppler tu ok dan selamat ke..aku rase nak try ni
 

madno

Senior
Joined
Jun 12, 2007
Messages
662
Points
18
aku rase reliable. sebab aku amek dari worldwidebrands.com
try la call email syarikat tu dlu.
 

eches83

Senior
Joined
Nov 6, 2006
Messages
548
Points
18
aku rase reliable. sebab aku amek dari worldwidebrands.com
try la call email syarikat tu dlu.
kau langgan worldwidebrands.com ke bro? Ini sudah maju! :D Nanti aku test contact tgk macamana diaorg respon. Apa2 pn terima kasih kerana berkongsi
 

samdaddycool

Newbie
Joined
Dec 29, 2006
Messages
294
Points
16
Bagus thread ni byk senarai dropshipper tp ini pendapat peribadi erk selepas terjun,terjunam,bgn balik,terjunam balik,dan sekarang merangkak balik dlm ebay ni..Selagi tak dapat $200/week dengan AN jgn cuba dropshipping lain, ini kerana AN meskipun penuh dengan kehampehan namun ramai otai2 ebay yg sy berani ckp 99% pada awalnya byk depend pada AN untuk mengutip modal yg lebih besar.

Cabar diri sendiri dalam tempoh kurang 3 bulan buleh tak dptkan $200/week dengan AN. Kalau dalam tempoh tu selepas tekun dan bersungguh-sungguh masih lagi belum berjaya..kita patut pelik sbb ramai lagi yg diam2 jerk kat sini buat lebih dr $200/day dengan AN, apa rahsia mereka....???

Huh jom pi gathering kat NZ,KL weekend ni.. :D
Hmm bagus cabaran ni.. ada BRAN??
 

madno

Senior
Joined
Jun 12, 2007
Messages
662
Points
18
kau langgan worldwidebrands.com ke bro? Ini sudah maju! :D Nanti aku test contact tgk macamana diaorg respon. Apa2 pn terima kasih kerana berkongsi
aah aku langgan. aku langgan newsletter dier jer.;P
pastu aku korek2 r dari newsletter tu. huhu
 

malbiz

Senior
Joined
Aug 7, 2009
Messages
663
Points
18
ade satu web tu www.*****.* memang partner/authorize daripada ebay kalau nak langgan cuma $1.00. dia ajar berkaitan selling, buying, dropshiping, research dan banyak lagi semua berkaitan Ebay. dan apa yang paling aku suka... cara ajar guna video hehehehe dan dia berikan satu khas laman LIST SEMUA PENGILANG/HARGA KILANG BEB!!!!! dan boleh dropship ((tapi kena pandai deal!!!)))... LIST web tu memang valid dan aku pernah gunakannya.. dan kebanyakkan power seller dalam ebay tu dia tidak tahu list nie!!!....

kalau korang tak puas hati dengan web www.*****.* ni boleh minta refund balik duit tu malahan aku pernah minta refund $1.00 lepas aku dapat list supplier dan tonton semua pembelajaran video.....

pandai-pandailah korang cari ye...
 

mumtahanah

Senior
Joined
Sep 12, 2008
Messages
678
Points
18
alaaaa Malbiz..bagitau je la..nak rahsia2 plak..harga pun $1 je kan...:)
 

optom77

freshman
Joined
Mar 10, 2009
Messages
1,438
Points
0
Tidak akan aku biarkan sesiapa pun melihatku lalu berkata, "Apa yang kamu tahu? ".
Mungkin saya tidak mengetahui tentang sebegitu banyak perkara tetapi SAYA SANGGUP BELAJAR ...!!



Siggy yang paling lama bertahan .....
 

mumtahanah

Senior
Joined
Sep 12, 2008
Messages
678
Points
18
Tidak akan aku biarkan sesiapa pun melihatku lalu berkata, "Apa yang kamu tahu? ".
Mungkin saya tidak mengetahui tentang sebegitu banyak perkara tetapi SAYA SANGGUP BELAJAR ...!!



Siggy yang paling lama bertahan .....
prinsip hidup tak kan berubah sampai bila2..slow mcm mana pon tetap kena belajar..:)
 
Top