Senarai Wholeseller dan Dropshipper

Joined
Mar 10, 2009
Messages
1,415
Likes
1
Points
0
Offline
sampah pun ada jual kat ebay arrr, ada harga juga tu, aku baca kat thread 'sampah' hingus tu la, tak salah bro zacky yg bagitau.

P/S : kalau perkataan 'sampah' tu copyright seseorang, harap MOD tolong delete.
 
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,050
Likes
3
Points
38
Offline
skrg ni dah ramai sifu2 muncul dan dah jadi trend plak melabel dan menilai sesuatu tu sbg sampah. agaknya dh rasa diri tu terlalu hebat kot.

xpe la tu, pendapat masing2 kan...

bagi pendapat aku sendiri yg lebih tu dtg dari Allah SWT, yg kurang tu mmg dari diri kita sendiri...

yg penting masih ada newbie2 berhingus mcm kita ni sanggup kongsi ilmu dan xperience masing2... tu lebih baik dari sifu2 yg bakhil ilmu nak bawa masuk kubur sendiri... ngeh2

no hard feeling beb.

p/s: sampah2 pun dah dekat 500k juga view thread berhingus tu ek... hohoho
hehehe.. yg baik dtgnya dari Allah, yg buruk itu dari kita sendiri.. yes la bro.. aku setuju.. :)
 
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,050
Likes
3
Points
38
Offline
Tersedak saya baca buku, sifu kepada saya ajar, BIN Fixed Price + Free shipping + jolok sekali best offer. ni untuk best match :)

dan kitorang xde store pon. hehehe..

dari newbie untuk newbie..

ps : kalau post ni sampah , minta mod WC delete kan.. tq
hebat awe ni.. tapi awe.. ni ada teknik baru..
best match dah tak sesuai .. skrg ada skill Looser Match .. :)
ni lagik best .. :)
 
Joined
Aug 13, 2008
Messages
299
Likes
2
Points
18
Offline
Alamak aku kena flame!

Sorry pada yang terasa. maksud aku bukan thread berhingus ni sampah tapi sejak kebelakangan ni saja banyak post sampah yang berjela-jela.

mungkin aku yang tua ni tak leh masuk 'kepala' anak-anak muda macam hampa semua. Aku pon mula start ebay dan berjaya pasal thread berhingus ni dan ramai yang aku dah jumpa masa gathering dengan zacky dulu kat Alamanda. Sekali lagi maaf kan lah aku yang tua ni.
 

Heaven

freshman
Joined
Jan 10, 2008
Messages
1,000
Likes
1
Points
38
Offline
Alamak aku kena flame!

Sorry pada yang terasa. maksud aku bukan thread berhingus ni sampah tapi sejak kebelakangan ni saja banyak post sampah yang berjela-jela.

mungkin aku yang tua ni tak leh masuk 'kepala' anak-anak muda macam hampa semua. Aku pon mula start ebay dan berjaya pasal thread berhingus ni dan ramai yang aku dah jumpa masa gathering dengan zacky dulu kat Alamanda. Sekali lagi maaf kan lah aku yang tua ni.
Hmm...Tua ke muda ke...dh salah mesti kena denda...

Bro kena belanja kitaorg smua teh tarik dkt NZ tu...

Salah tetap salah....ekekeke...dkt Thread WC Ebay ni ada ramai yg terasa hati.....
 
Joined
Aug 13, 2008
Messages
299
Likes
2
Points
18
Offline
Hmm...Tua ke muda ke...dh salah mesti kena denda...

Bro kena belanja kitaorg smua teh tarik dkt NZ tu...

Salah tetap salah....ekekeke...dkt Thread WC Ebay ni ada ramai yg terasa hati.....
Haha..pasal belanja tu aku tak kisah tapi masalahnya aku nun jauh kat Penang. Kalau mai sini nanti aku belanja nasi kandar penang baik punya. Tak pon nanti aku turun gathering kat KL hampa tuntut teh tarik kat aku...especially hampa-hampa yang flame aku :)

Janji aku nak beli kasut baru kat Zacky untuk ganti kasut dia yang tercabut kat Alamanda ari tu pon tak tercapai lagi. KPI ebay tak capai target lagi.

"TO ERR IS HUMAN"
 
Joined
Aug 13, 2008
Messages
299
Likes
2
Points
18
Offline
Salam, sy ingin menjual Salehoo punye list wholesaler mengikut kategori..

Harga sy jual

++10usd untuk setiap kategori
++30usd all category

Maklumat lanjut

YM: kirua_hunter88
I say man, tak payah la nak jual-jual plak. rasanya kalau nak jual barang ada thread yang lebih sesuai kat WC ni. Hang beli ka list tu kat Salehoo?

Sapa yang nak dapat free boleh dapat kat torrent and rapidshare. html format pon ada, pdf format pon ada.
 
Joined
Jun 12, 2007
Messages
661
Likes
3
Points
18
Offline
okay yang nih adalah list supplier yang aku amek dari worldwidebrands. kalau
dari company nih sure aku rasa reliable. Cuma aku tak penah guna jer lagi.
Siap ada details cemaner nak contact lagi aku bagi.

Aku tak penah guna so aku x leh nak recommend maner yang bagus yer. Just keluarkan dari hard disk burok aku nih.


Company:
SISCO
1326 Union Hill
Alpharetta,Georgia 30004
USA
Site:
www.shuttersupply.com
Contact:
Charles Kaplan
Email:shuttersupply@bellsouth.net
Phone:(678) 859-5617
Fax: (877) 442-8585
Ship Methods: UPS, FedEx, Common Carrier
Shipping:USA
Dropship Fee:None
Terms:Visa, MasterCard, AmEx, Check
Ordering:Email, Fax, Phone




Company:paha Que' Wilderness, Inc
12320 Stowe Drive Suite F
Poway,California 92064
USA
Site:www.winchestertents.com
Contact:J.R. Thrasher
Email:sales@pahaque.com
Phone:(858) 748-3762
Fax: (858) 748-3764
Ship Methods: UPS, FedEx, DHL, Common Carrier
Shipping:Worldwide
Dropship Fee:n/a
Terms:Visa, MasterCard, AmEx, Net 30
Ordering:Email, Fax, Phone


Company:Stromberg Brand
200 North Water Street
Peekskill,New York 10566
USA
Site:www.strombergbrand.com
Contact:Glenn Archer
Email:glenn@strombergbrand.com
Phone:(914) 962 6603
Fax: (914) 739-8642
Ship Methods: UPS, Common Carrier
Shipping:Worldwide
Dropship Fee:$5.00 per address
Terms:Visa, MasterCard, AmEx, Net Terms
Ordering:Email, Fax, Phone
 
Joined
Jun 12, 2007
Messages
661
Likes
3
Points
18
Offline
Company:Cosmic Cathedrals
99 Connelly Road
Rising Sun,Maryland 21911
USA
Site:www.CosmicCathedrals.com
Contact:Tanya Johnson
Email:tanyaj1212@yahoo.com
Phone:(302) 293-8643
Fax: (201) 215-2077
Ship Methods: USPS Priority Mail
Shipping:Worldwide
Dropship Fee:None
Terms:Visa, MasterCard, AmEx, Discover, PayPal, Prepaid Check
Ordering:Email, Phone



Company:Contemporary Cosmetic Group
20-10 Maple Ave.
Fair Lawn,New Jersey 07410
USA
Site:www.contemporarycosmetics.com
Contact:Lou Assante
Email:theccginc@aol.com
Phone:(973) 423-5999 / (800) 828-2676
Fax: (973) 423-2317
Ship Methods: UPS
Shipping:Worldwide
Dropship Fee:$3.00
Terms:Visa, MasterCard
Ordering:Email, Phone
 
Top