Senarai Wholeseller dan Dropshipper

mansurbiz

Active
Joined
Feb 12, 2008
Messages
1,828
Points
48
rahsia :

1. BIN + best offer + free shipping

2. Niche product mesti Vero :)

3. Minimum profit 5 USD / item

dan byk lagi rahsia rahsia yg dah dibongkarkan dalam thread hingus sampah tu.
seorg "newbie" mula berkongsi rahsia beliau. TQ2... tunjuk ajarku sifu!

nak tanya sifu... eh "newbie", BIN tu utk Inventory atau Fixed Price?
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
33
seorg "newbie" mula berkongsi rahsia beliau. TQ2... tunjuk ajarku sifu!

nak tanya sifu... eh "newbie", BIN tu utk Inventory atau Fixed Price?
Tersedak saya baca buku, sifu kepada saya ajar, BIN Fixed Price + Free shipping + jolok sekali best offer. ni untuk best match :)

dan kitorang xde store pon. hehehe..

dari newbie untuk newbie..

ps : kalau post ni sampah , minta mod WC delete kan.. tq
 
Last edited:

optom77

freshman
Joined
Mar 10, 2009
Messages
1,438
Points
0
sampah pun ada jual kat ebay arrr, ada harga juga tu, aku baca kat thread 'sampah' hingus tu la, tak salah bro zacky yg bagitau.

P/S : kalau perkataan 'sampah' tu copyright seseorang, harap MOD tolong delete.
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
skrg ni dah ramai sifu2 muncul dan dah jadi trend plak melabel dan menilai sesuatu tu sbg sampah. agaknya dh rasa diri tu terlalu hebat kot.

xpe la tu, pendapat masing2 kan...

bagi pendapat aku sendiri yg lebih tu dtg dari Allah SWT, yg kurang tu mmg dari diri kita sendiri...

yg penting masih ada newbie2 berhingus mcm kita ni sanggup kongsi ilmu dan xperience masing2... tu lebih baik dari sifu2 yg bakhil ilmu nak bawa masuk kubur sendiri... ngeh2

no hard feeling beb.

p/s: sampah2 pun dah dekat 500k juga view thread berhingus tu ek... hohoho
hehehe.. yg baik dtgnya dari Allah, yg buruk itu dari kita sendiri.. yes la bro.. aku setuju.. :)
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
Tersedak saya baca buku, sifu kepada saya ajar, BIN Fixed Price + Free shipping + jolok sekali best offer. ni untuk best match :)

dan kitorang xde store pon. hehehe..

dari newbie untuk newbie..

ps : kalau post ni sampah , minta mod WC delete kan.. tq
hebat awe ni.. tapi awe.. ni ada teknik baru..
best match dah tak sesuai .. skrg ada skill Looser Match .. :)
ni lagik best .. :)
 

hackyourlife

freshman
Joined
Aug 13, 2008
Messages
305
Points
18
Alamak aku kena flame!

Sorry pada yang terasa. maksud aku bukan thread berhingus ni sampah tapi sejak kebelakangan ni saja banyak post sampah yang berjela-jela.

mungkin aku yang tua ni tak leh masuk 'kepala' anak-anak muda macam hampa semua. Aku pon mula start ebay dan berjaya pasal thread berhingus ni dan ramai yang aku dah jumpa masa gathering dengan zacky dulu kat Alamanda. Sekali lagi maaf kan lah aku yang tua ni.
 

Heaven

freshman
Joined
Jan 10, 2008
Messages
1,015
Points
38
Alamak aku kena flame!

Sorry pada yang terasa. maksud aku bukan thread berhingus ni sampah tapi sejak kebelakangan ni saja banyak post sampah yang berjela-jela.

mungkin aku yang tua ni tak leh masuk 'kepala' anak-anak muda macam hampa semua. Aku pon mula start ebay dan berjaya pasal thread berhingus ni dan ramai yang aku dah jumpa masa gathering dengan zacky dulu kat Alamanda. Sekali lagi maaf kan lah aku yang tua ni.
Hmm...Tua ke muda ke...dh salah mesti kena denda...

Bro kena belanja kitaorg smua teh tarik dkt NZ tu...

Salah tetap salah....ekekeke...dkt Thread WC Ebay ni ada ramai yg terasa hati.....
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
hebat awe ni.. tapi awe.. ni ada teknik baru..
best match dah tak sesuai .. skrg ada skill Looser Match .. :)
ni lagik best .. :)
wah tunjuk ajar ku sifu..
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
33

hackyourlife

freshman
Joined
Aug 13, 2008
Messages
305
Points
18
Hmm...Tua ke muda ke...dh salah mesti kena denda...

Bro kena belanja kitaorg smua teh tarik dkt NZ tu...

Salah tetap salah....ekekeke...dkt Thread WC Ebay ni ada ramai yg terasa hati.....
Haha..pasal belanja tu aku tak kisah tapi masalahnya aku nun jauh kat Penang. Kalau mai sini nanti aku belanja nasi kandar penang baik punya. Tak pon nanti aku turun gathering kat KL hampa tuntut teh tarik kat aku...especially hampa-hampa yang flame aku :)

Janji aku nak beli kasut baru kat Zacky untuk ganti kasut dia yang tercabut kat Alamanda ari tu pon tak tercapai lagi. KPI ebay tak capai target lagi.

"TO ERR IS HUMAN"
 

hackyourlife

freshman
Joined
Aug 13, 2008
Messages
305
Points
18
apa kes mamat nie...sengaja nk tayang siggy atau nk bg laporan Tukang Report lg....

ekekeke...:p:p
Ni la yang aku maksudkan dengan 'sampah'.

Alamak!...harap tak kena flame lagi.......:p
 

hackyourlife

freshman
Joined
Aug 13, 2008
Messages
305
Points
18
Salam, sy ingin menjual Salehoo punye list wholesaler mengikut kategori..

Harga sy jual

++10usd untuk setiap kategori
++30usd all category

Maklumat lanjut

YM: kirua_hunter88
I say man, tak payah la nak jual-jual plak. rasanya kalau nak jual barang ada thread yang lebih sesuai kat WC ni. Hang beli ka list tu kat Salehoo?

Sapa yang nak dapat free boleh dapat kat torrent and rapidshare. html format pon ada, pdf format pon ada.
 
Top