Senarai Wholeseller dan Dropshipper

Joined
May 13, 2009
Messages
2,087
Likes
1
Points
0
Offline
rahsia :

1. BIN + best offer + free shipping

2. Niche product mesti Vero :)


dan byk lagi rahsia rahsia yg dah dibongkarkan dalam thread hingus sampah tu.
Utk no 1 ngan 2 aku sokong sgt²...
sbb semalam baru aku cuba....ternya berkesan...hehehe

3. Minimum profit 5 USD / item (yg nie terpulang la...lps tolak fee ebay ngan paypal + cost item) lebih dari tu pun leh dpt.....:rolleyes:
 
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,909
Likes
2
Points
38
Age
32
Offline
Utk no 1 ngan 2 aku sokong sgt²...
sbb semalam baru aku cuba....ternya berkesan...hehehe

3. Minimum profit 5 USD / item (yg nie terpulang la...lps tolak fee ebay ngan paypal + cost item) lebih dari tu pun leh dpt.....:rolleyes:
minimum 5 USD hanya untuk newbie macam saya..:)
 

miskhi

freshman
Joined
Sep 6, 2006
Messages
598
Likes
1
Points
18
Offline
rahsia :

1. BIN + best offer + free shipping

2. Niche product mesti Vero :)

3. Minimum profit 5 USD / item

dan byk lagi rahsia rahsia yg dah dibongkarkan dalam thread hingus sampah tu.
peh nie kene belajar ngan bro awe nie..pls bro
 
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,050
Likes
3
Points
38
Offline
dimana itu sampah ??
hehehe.. thread hingus tu bwk aku generate $500-$700 seminggu tau..
jgn sampahkan thread tuh.. tak sesuai.. mcm kureng aje bunyinya..
 
Joined
Mar 10, 2009
Messages
1,415
Likes
1
Points
0
Offline
dimana itu sampah ??
hehehe.. thread hingus tu bwk aku generate $500-$700 seminggu tau..
jgn sampahkan thread tuh.. tak sesuai.. mcm kureng aje bunyinya..
wauuu sifu dah pecah rahsia kekayaan dia ..tunjuk ajarku sifu..
 
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,510
Likes
3
Points
38
Offline
dimana itu sampah ??
hehehe.. thread hingus tu bwk aku generate $500-$700 SIZE]seminggu tau..
jgn sampahkan thread tuh.. tak sesuai.. mcm kureng aje bunyinya..



wah.. mantop raja vero nih...
sebulan dah bape tuh...


p/s: teringat zaman muda2 dulu.. ahaks...
 

XploR

freshman
Joined
May 1, 2006
Messages
388
Likes
0
Points
16
Age
36
Offline
Bagus thread ni byk senarai dropshipper tp ini pendapat peribadi erk selepas terjun,terjunam,bgn balik,terjunam balik,dan sekarang merangkak balik dlm ebay ni..Selagi tak dapat $200/week dengan AN jgn cuba dropshipping lain, ini kerana AN meskipun penuh dengan kehampehan namun ramai otai2 ebay yg sy berani ckp 99% pada awalnya byk depend pada AN untuk mengutip modal yg lebih besar.

Cabar diri sendiri dalam tempoh kurang 3 bulan buleh tak dptkan $200/week dengan AN. Kalau dalam tempoh tu selepas tekun dan bersungguh-sungguh masih lagi belum berjaya..kita patut pelik sbb ramai lagi yg diam2 jerk kat sini buat lebih dr $200/day dengan AN, apa rahsia mereka....???

Huh jom pi gathering kat NZ,KL weekend ni.. :D
Terkena batang idung aku. hehe. Ko nk berdagang kat eBay balik ek Catz....
Mesti laju je ko pecut tinggal aku pasnih.
 
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,829
Likes
0
Points
38
Offline
dimana itu sampah ??
hehehe.. thread hingus tu bwk aku generate $500-$700 seminggu tau..
jgn sampahkan thread tuh.. tak sesuai.. mcm kureng aje bunyinya..

sampah apa ko kutip smp leh jana wang mcm tu?
hah sifu dah keluarkn fatwa. jgn lupa aku. tunjuk ajar ku sifu..

p/s:MOD silap del msg ni klu ianya mcm s****h
 
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
Terkena batang idung aku. hehe. Ko nk berdagang kat eBay balik ek Catz....
Mesti laju je ko pecut tinggal aku pasnih.
Hahahah..takdelah nak pecut2..kita play safe jerk skang ni. Maklumlah sibuk dok main games kat FB tu jerk mana sempat nak pecut2..

Tak kisahlah berapa byk kita buat janji ada perkongsian bijak sesama kita nanti. Maklumlah still newbie dlm ebay ni so kena pastikan kali ni amik langkah yg tepat dan tersusun..takde giveup2 dah..gagal camne pun kena teruskan gak..kaji balik punca kegagalan yg lps ialah disebabkan kurang guide dan diri sendiri yg superb malas. :)
 
Joined
Feb 12, 2008
Messages
1,789
Likes
46
Points
48
Offline
Thanks for sharing.
Harap yang lain dapat contribute sama. Jangan asyik post sampah ja kat thread ni, macam dalam thread berhingus tu. ;)
skrg ni dah ramai sifu2 muncul dan dah jadi trend plak melabel dan menilai sesuatu tu sbg sampah. agaknya dh rasa diri tu terlalu hebat kot.

xpe la tu, pendapat masing2 kan...

bagi pendapat aku sendiri yg lebih tu dtg dari Allah SWT, yg kurang tu mmg dari diri kita sendiri...

yg penting masih ada newbie2 berhingus mcm kita ni sanggup kongsi ilmu dan xperience masing2... tu lebih baik dari sifu2 yg bakhil ilmu nak bawa masuk kubur sendiri... ngeh2

no hard feeling beb.

p/s: sampah2 pun dah dekat 500k juga view thread berhingus tu ek... hohoho
 
Joined
Feb 12, 2008
Messages
1,789
Likes
46
Points
48
Offline
rahsia :

1. BIN + best offer + free shipping

2. Niche product mesti Vero :)

3. Minimum profit 5 USD / item

dan byk lagi rahsia rahsia yg dah dibongkarkan dalam thread hingus sampah tu.
seorg "newbie" mula berkongsi rahsia beliau. TQ2... tunjuk ajarku sifu!

nak tanya sifu... eh "newbie", BIN tu utk Inventory atau Fixed Price?
 
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,909
Likes
2
Points
38
Age
32
Offline
seorg "newbie" mula berkongsi rahsia beliau. TQ2... tunjuk ajarku sifu!

nak tanya sifu... eh "newbie", BIN tu utk Inventory atau Fixed Price?
Tersedak saya baca buku, sifu kepada saya ajar, BIN Fixed Price + Free shipping + jolok sekali best offer. ni untuk best match :)

dan kitorang xde store pon. hehehe..

dari newbie untuk newbie..

ps : kalau post ni sampah , minta mod WC delete kan.. tq
 
Last edited:
Top