Senarai Wholeseller dan Dropshipper

Joined
Nov 18, 2008
Messages
3,332
Likes
9
Points
38
Offline
#83
saya kongsikan bersama teman2 ebay 20 supplier ni.... tapi apa2hal hubungi mereka dulu dgn emel dan tanyalah apa2 kemusykilan anda. selamat mencuba!

1. BuyAtDiscounts.com - is legally licensed wholesale dropshipping supplier of electronic gifts, home and garden decor, and collectibles. They supply retail shops worldwide with top quality and affordable giftware products. Most eBay stores are stocked with their products. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders, No Fee's.

2. VistaWholesale.com/ - Offers hundreds of wholesale products including Candle Warmers, Fleece Blankets, Airsoft Guns, LED Flashlights, and Gag Gifts. They are also an importer and wholesale distributor of our own merchandise. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.

3. SimpleDistributors.com/ - Simple Distributors is a top supplier and drop shipper of wholesale leather jackets, designer inspired handbags, leather motorcycle jackets, wholesale pocket knives, kitchenware, and much more. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.

4. azWholesaleTools.com - AZ Wholesale Tools is a full service tool and supply wholesaler. They carry a huge variety of tools for any application at great prices. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.

5. BargainWest.com - offers a wide collection of fine gifts and collectables for various occasions such as holidays, weddings, birthdays, wedding anniversary, graduations, kids and other special occasions. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.

6. BellGolf - Golf clubs, accessories. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.

7. BodySoulElements.com - Provides high quality natural handmade soaps, Shea butter, shampoos, salt glows, lavender linen sprays, jojoba lotions, soy candles, body scrubs, massage oils and so much more! Drop Ship Info: Not a Free Program.

8. a1WholesaleGifts.com - A1 Wholesale Gifts & Treasures is legally licensed wholesale supplier of gifts, home and garden decor, and collectibles. They supply retail shops worldwide with top quality and affordable giftware products. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.

9. ckbProducts.com - Electronics, kitchen, sporting goods, tools. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.

10. CountryMeadowSoaps.com - A manufacturer and distributor of skin care and spa products. Most of our products are based on natural ingredients such as shea butter, avocado butter, coconut oil, rice bran oil, plant extracts and various emollients and conditioners. Drop Ship Info: To qualify for a dropship account you must be a licensed business.

11. dhanish.com - Dhanish Direct Silver Jewelry Manufacturer. Costume jewelry, discounted jewelry. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.

12. DropShipDirect.com - A wholesale supply chain distribution company. Electronics, arts and crafts, foods, apparel. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.

13. DropShippedProducts.com - Discounted tools. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.

14. jchsTools.com - Discount Tools, Contractors Tools, Power Tools, Hand Tools, Acoustic Guitars, Electric Tools, Drills, Grinders, Engine Hoist, Wood Working Tools, Hardware, Air Tool, Toys, Compressor, Screwdrivers, Router, Automotive Tools, Cordless Tools, Plumbing Tools, Garden Tools, Jointers, and more. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders

15. LowPricesForYou.com - DVD, VHS, Music CD’s. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders. All Drop Ship Sales Final

16. Lyante.com - Pins and earrings. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.

17. NoveltiesWholesale.com - Sells knick knacks and the Hottest Novelties and General Merchandise in the USA and around the World. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.
Knick knacks

18. 2Buypcs.com - Cell phone accessories Drop Ship Info: Special drop-shiping account required.

19. raxusa.com - Skateboards, skate accessories and clothing. Drop Ship Info: Must be a retail busines owner. No minimum order.

20. Sav-On-Closeouts.com - Seasonal products, knick knacks. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.
 

miskhi

freshman
Joined
Sep 6, 2006
Messages
598
Likes
1
Points
18
Offline
#85
saya kongsikan bersama teman2 ebay 20 supplier ni.... tapi apa2hal hubungi mereka dulu dgn emel dan tanyalah apa2 kemusykilan anda. selamat mencuba!

1. BuyAtDiscounts.com - is legally licensed wholesale dropshipping supplier of electronic gifts, home and garden decor, and collectibles. They supply retail shops worldwide with top quality and affordable giftware products. Most eBay stores are stocked with their products. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders, No Fee's.

2. VistaWholesale.com/ - Offers hundreds of wholesale products including Candle Warmers, Fleece Blankets, Airsoft Guns, LED Flashlights, and Gag Gifts. They are also an importer and wholesale distributor of our own merchandise. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.

3. SimpleDistributors.com/ - Simple Distributors is a top supplier and drop shipper of wholesale leather jackets, designer inspired handbags, leather motorcycle jackets, wholesale pocket knives, kitchenware, and much more. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.

4. azWholesaleTools.com - AZ Wholesale Tools is a full service tool and supply wholesaler. They carry a huge variety of tools for any application at great prices. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.

5. BargainWest.com - offers a wide collection of fine gifts and collectables for various occasions such as holidays, weddings, birthdays, wedding anniversary, graduations, kids and other special occasions. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.

6. BellGolf - Golf clubs, accessories. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.

7. BodySoulElements.com - Provides high quality natural handmade soaps, Shea butter, shampoos, salt glows, lavender linen sprays, jojoba lotions, soy candles, body scrubs, massage oils and so much more! Drop Ship Info: Not a Free Program.

8. a1WholesaleGifts.com - A1 Wholesale Gifts & Treasures is legally licensed wholesale supplier of gifts, home and garden decor, and collectibles. They supply retail shops worldwide with top quality and affordable giftware products. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.

9. ckbProducts.com - Electronics, kitchen, sporting goods, tools. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.

10. CountryMeadowSoaps.com - A manufacturer and distributor of skin care and spa products. Most of our products are based on natural ingredients such as shea butter, avocado butter, coconut oil, rice bran oil, plant extracts and various emollients and conditioners. Drop Ship Info: To qualify for a dropship account you must be a licensed business.

11. dhanish.com - Dhanish Direct Silver Jewelry Manufacturer. Costume jewelry, discounted jewelry. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.

12. DropShipDirect.com - A wholesale supply chain distribution company. Electronics, arts and crafts, foods, apparel. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.

13. DropShippedProducts.com - Discounted tools. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.

14. jchsTools.com - Discount Tools, Contractors Tools, Power Tools, Hand Tools, Acoustic Guitars, Electric Tools, Drills, Grinders, Engine Hoist, Wood Working Tools, Hardware, Air Tool, Toys, Compressor, Screwdrivers, Router, Automotive Tools, Cordless Tools, Plumbing Tools, Garden Tools, Jointers, and more. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders

15. LowPricesForYou.com - DVD, VHS, Music CD’s. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders. All Drop Ship Sales Final

16. Lyante.com - Pins and earrings. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.

17. NoveltiesWholesale.com - Sells knick knacks and the Hottest Novelties and General Merchandise in the USA and around the World. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.
Knick knacks

18. 2Buypcs.com - Cell phone accessories Drop Ship Info: Special drop-shiping account required.

19. raxusa.com - Skateboards, skate accessories and clothing. Drop Ship Info: Must be a retail busines owner. No minimum order.

20. Sav-On-Closeouts.com - Seasonal products, knick knacks. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.
nice sharing bro..thanks
 
Joined
Nov 18, 2008
Messages
3,332
Likes
9
Points
38
Offline
#88
WOW!
Sama trend kita! :D

Tapi, aku masih open ebay store aku... :D
tahniah! tapi saya dah bercuti dpd ebay sejak bulan jun hehe... cuma akaun ebay ke2 diuruskan oleh 'pembantu' saya jadi bolehlah hilangkan tensen dari berdepan dgn customer ebay yg asyik nak cepat je huhu:D
 
Joined
Jan 25, 2008
Messages
2,718
Likes
6
Points
38
Offline
#89
tahniah! tapi saya dah bercuti dpd ebay sejak bulan jun hehe... cuma akaun ebay ke2 diuruskan oleh 'pembantu' saya jadi bolehlah hilangkan tensen dari berdepan dgn customer ebay yg asyik nak cepat je huhu:D
Pembantu? Thi hi hi :D
 
Joined
Jan 25, 2008
Messages
2,718
Likes
6
Points
38
Offline
#91
ya 'Pembantu' merangkap Manager kepada 6 orang anak2 saya di rumah; akaun ebay tu atas nama dia daaa!:D
Best... ENAM orang anak lagi tuh bro... :D

Kesian la "pembantu" bro tu...

Tak mau "hire" "pembantu" baru ke?
Kasi kurang beban "pembantu" sedia ada katakan... :D
 
Joined
Aug 13, 2008
Messages
299
Likes
2
Points
18
Offline
#92
saya kongsikan bersama teman2 ebay 20 supplier ni.... tapi apa2hal hubungi mereka dulu dgn emel dan tanyalah apa2 kemusykilan anda. selamat mencuba!

1. BuyAtDiscounts.com - is legally licensed wholesale dropshipping supplier of electronic gifts, home and garden decor, and collectibles. They supply retail shops worldwide with top quality and affordable giftware products. Most eBay stores are stocked with their products. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders, No Fee's.

2. VistaWholesale.com/ - Offers hundreds of wholesale products including Candle Warmers, Fleece Blankets, Airsoft Guns, LED Flashlights, and Gag Gifts. They are also an importer and wholesale distributor of our own merchandise. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.

3. SimpleDistributors.com/ - Simple Distributors is a top supplier and drop shipper of wholesale leather jackets, designer inspired handbags, leather motorcycle jackets, wholesale pocket knives, kitchenware, and much more. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.

4. azWholesaleTools.com - AZ Wholesale Tools is a full service tool and supply wholesaler. They carry a huge variety of tools for any application at great prices. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.

5. BargainWest.com - offers a wide collection of fine gifts and collectables for various occasions such as holidays, weddings, birthdays, wedding anniversary, graduations, kids and other special occasions. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.

6. BellGolf - Golf clubs, accessories. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.

7. BodySoulElements.com - Provides high quality natural handmade soaps, Shea butter, shampoos, salt glows, lavender linen sprays, jojoba lotions, soy candles, body scrubs, massage oils and so much more! Drop Ship Info: Not a Free Program.

8. a1WholesaleGifts.com - A1 Wholesale Gifts & Treasures is legally licensed wholesale supplier of gifts, home and garden decor, and collectibles. They supply retail shops worldwide with top quality and affordable giftware products. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.

9. ckbProducts.com - Electronics, kitchen, sporting goods, tools. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.

10. CountryMeadowSoaps.com - A manufacturer and distributor of skin care and spa products. Most of our products are based on natural ingredients such as shea butter, avocado butter, coconut oil, rice bran oil, plant extracts and various emollients and conditioners. Drop Ship Info: To qualify for a dropship account you must be a licensed business.

11. dhanish.com - Dhanish Direct Silver Jewelry Manufacturer. Costume jewelry, discounted jewelry. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.

12. DropShipDirect.com - A wholesale supply chain distribution company. Electronics, arts and crafts, foods, apparel. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.

13. DropShippedProducts.com - Discounted tools. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.

14. jchsTools.com - Discount Tools, Contractors Tools, Power Tools, Hand Tools, Acoustic Guitars, Electric Tools, Drills, Grinders, Engine Hoist, Wood Working Tools, Hardware, Air Tool, Toys, Compressor, Screwdrivers, Router, Automotive Tools, Cordless Tools, Plumbing Tools, Garden Tools, Jointers, and more. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders

15. LowPricesForYou.com - DVD, VHS, Music CD’s. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders. All Drop Ship Sales Final

16. Lyante.com - Pins and earrings. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.

17. NoveltiesWholesale.com - Sells knick knacks and the Hottest Novelties and General Merchandise in the USA and around the World. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.
Knick knacks

18. 2Buypcs.com - Cell phone accessories Drop Ship Info: Special drop-shiping account required.

19. raxusa.com - Skateboards, skate accessories and clothing. Drop Ship Info: Must be a retail busines owner. No minimum order.

20. Sav-On-Closeouts.com - Seasonal products, knick knacks. Drop Ship Info: Free Drop Ship Program, No Minimum Orders.
Thanks for sharing.
Harap yang lain dapat contribute sama. Jangan asyik post sampah ja kat thread ni, macam dalam thread berhingus tu. ;)
 
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,829
Likes
0
Points
38
Offline
#94
Thanks for sharing.
Harap yang lain dapat contribute sama. Jangan asyik post sampah ja kat thread ni, macam dalam thread berhingus tu. ;)
salam,
sy tak paham dan tak pasti apa yang bro cakap maksudkan sampah. pada sy di thread berhingus ini, proses pembelajaran dan proses membentuk network terlalu subjektif untuk dihuraikn terutama pada kita yang mempunyai tahap ilmu kita berbeza terutama sy yg masih newbie nie.

tapi pada sy, apa yg ada di thread berhingus tu semuanya ilmu dan bermanfaat. byk membetuk ebayer di sini dan juga jaringan network yg kukuh kekadang sudah mcm adk beradik. so xpelih klu ada gurau-senda, tangisan, luahan keciwa dan gembira kerana itu semuanya adalah kehidupan sbnr.

walau apapun, sy ucapakan terima kasih pd saudara kerana byk menyumbang ilmu pada kami di sini. harap post sy ini tidak disalah ertikn. cuma sy risau ramai nnt ramai yg terasa pedasnya ....

salam.
 
Joined
May 13, 2009
Messages
2,087
Likes
1
Points
0
Offline
#96
Thanks for sharing.
Harap yang lain dapat contribute sama. Jangan asyik post sampah ja kat thread ni, macam dalam thread berhingus tu. ;)
wahhhh.....sampah bro ckp.....
thread tu dh lebih kurang tempat bersembang....
bertukar pendapat...bergurau...bertanya...kongsi kejayaan...kongsi kesukaran berebay....
adakah lumrah kehidupan bro....penuh dgn berisi? tidak sesekali keluar dari mulut bro sesuatu yg sampah??

oh..mungkin saya silap...bro hanya bercakap benda yg berguna...mesti tidak pernah bergurau senda, bertanya sesuatu yg x tahu..sbb bro adalah seorg yg perfect...
ahh..sesuatu kehidupan yg booooorrrinnnggggg....
 
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,909
Likes
2
Points
38
Age
32
Offline
#98
Thanks for sharing.
Harap yang lain dapat contribute sama. Jangan asyik post sampah ja kat thread ni, macam dalam thread berhingus tu. ;)
salam,,

memang byk pon yg post sampah kat sana.. meredakan ketegangan dengan ebay dan paypal, suspend la ,access limit la, payment hold la, AN problem la..kira ok la kitorang ada buat post.kalau x thread tu jatuh kebawah,ramai juga silent reader thread tu,yg dah jadi power seller,yang dah pakar dengan dropshipper, yg dah dapat ilmu tapi tak berkongsi balik...

Kitorang semua nak bergurau2, beramah mesra meredakan ketegangan dan stress. Kalau kitorang ni la yg x buat post 'sampah', thread tu serius je x de happy2,..saya tau saya masih newbie dalam ebay, sebulan 100 Dollar je.

maaf la kalau salah cakap..
 
Last edited:
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
#99
Bagus thread ni byk senarai dropshipper tp ini pendapat peribadi erk selepas terjun,terjunam,bgn balik,terjunam balik,dan sekarang merangkak balik dlm ebay ni..Selagi tak dapat $200/week dengan AN jgn cuba dropshipping lain, ini kerana AN meskipun penuh dengan kehampehan namun ramai otai2 ebay yg sy berani ckp 99% pada awalnya byk depend pada AN untuk mengutip modal yg lebih besar.

Cabar diri sendiri dalam tempoh kurang 3 bulan buleh tak dptkan $200/week dengan AN. Kalau dalam tempoh tu selepas tekun dan bersungguh-sungguh masih lagi belum berjaya..kita patut pelik sbb ramai lagi yg diam2 jerk kat sini buat lebih dr $200/day dengan AN, apa rahsia mereka....???

Huh jom pi gathering kat NZ,KL weekend ni.. :D
 
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,909
Likes
2
Points
38
Age
32
Offline
Bagus thread ni byk senarai dropshipper tp ini pendapat peribadi erk selepas terjun,terjunam,bgn balik,terjunam balik,dan sekarang merangkak balik dlm ebay ni..Selagi tak dapat $200/week dengan AN jgn cuba dropshipping lain, ini kerana AN meskipun penuh dengan kehampehan namun ramai otai2 ebay yg sy berani ckp 99% pada awalnya byk depend pada AN untuk mengutip modal yg lebih besar.

Cabar diri sendiri dalam tempoh kurang 3 bulan buleh tak dptkan $200/week dengan AN. Kalau dalam tempoh tu selepas tekun dan bersungguh-sungguh masih lagi belum berjaya..kita patut pelik sbb ramai lagi yg diam2 jerk kat sini buat lebih dr $200/day dengan AN, apa rahsia mereka....???

Huh jom pi gathering kat NZ,KL weekend ni.. :D
rahsia :

1. BIN + best offer + free shipping

2. Niche product mesti Vero :)

3. Minimum profit 5 USD / item

dan byk lagi rahsia rahsia yg dah dibongkarkan dalam thread hingus sampah tu.
 
Top