Senarai Wholeseller dan Dropshipper

rydah

freshman
Joined
Jan 2, 2013
Messages
25
Points
1
panjangnya list..semua ni provide dropship ke?
atau kita beli dari mereka and jual untuk diri sendiri?
 

jutawansuri

freshman
Joined
Jun 19, 2013
Messages
19
Points
1
Newbie sangat bagus kalau buat dropshipping ni. Modal Barang dah 0. Mungkin ada la yuran sikit untuk daftar. Then kos pengiklanan sikit. kalau nak guna yang free pun ada. Apa yang perlu dibuat? PROMOSI PROMOSI PROMOSI.

Tapi bagus juga kalau cuba dulu sekurang-kurangnya 1 barang untuk tengok kualiti dan servis mereka sebelum daftar as dropship agent. senang sket nak cerita pasal kualiti kat potential customer.
 

dkitos

freshman
Joined
Dec 4, 2007
Messages
653
Points
16
Age
33
Newbie sangat bagus kalau buat dropshipping ni. Modal Barang dah 0. Mungkin ada la yuran sikit untuk daftar. Then kos pengiklanan sikit. kalau nak guna yang free pun ada. Apa yang perlu dibuat? PROMOSI PROMOSI PROMOSI.

Tapi bagus juga kalau cuba dulu sekurang-kurangnya 1 barang untuk tengok kualiti dan servis mereka sebelum daftar as dropship agent. senang sket nak cerita pasal kualiti kat potential customer.
setuju...terbaik la bro...nnti blh cite kat customer
 

zulshah06

freshman
Joined
Dec 22, 2011
Messages
168
Points
0
memandangkan skarang nk buat ebay kna dropship la..nk anta sendiri..mahai pos ni skarang:D..
 

azrulfist

freshman
Joined
Jun 6, 2010
Messages
6
Points
0
Thanks to Otai2 Ebay...Dulu main fizikal,skang ni kene dropship je....kos pos dh mahal melampau..
 

azrulfist

freshman
Joined
Jun 6, 2010
Messages
6
Points
0
Yang list dropshipper ni semua masih ada lagi ke skang???camne kiter nk taw scam dropshipper???
 

arzule

freshman
Joined
Apr 29, 2009
Messages
16
Points
0
last skali tahun 2012 best jual barang local ke oversea especially AU sebab shipping masuk murah..skang macam haram..nak jual barang cinonet pun pikir sampai 1000 kali...mana tak nya ada minimum amount...
 
Top