Senarai Wholeseller dan Dropshipper

Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,114
Likes
0
Points
0
Offline
klo guna dropshipper dr us..mmg byk ke kos dye?
kalo ada dropshipper dr us pastu kita jual brg tu kat us, bagus sgt2 la.. brg cepat sampai.. kos shipping rendah.. customer puas ati.. :)

lagi satu masalah dropship, harga barang murah tapi bila checkout shipping mahal meletup2...
Kadang dia letak camtu.. try contact seller..
 

rydah

freshman
Joined
Jan 2, 2013
Messages
24
Likes
0
Points
1
Offline
panjangnya list..semua ni provide dropship ke?
atau kita beli dari mereka and jual untuk diri sendiri?
 
Joined
Mar 16, 2013
Messages
18
Likes
0
Points
0
Offline
terima kasih dkat semua yg sharing dekat thread nih, banyak benda yg newbie macam saya dapat sedut,
terim kasih:x
 
Joined
Jun 19, 2013
Messages
19
Likes
0
Points
1
Offline
Newbie sangat bagus kalau buat dropshipping ni. Modal Barang dah 0. Mungkin ada la yuran sikit untuk daftar. Then kos pengiklanan sikit. kalau nak guna yang free pun ada. Apa yang perlu dibuat? PROMOSI PROMOSI PROMOSI.

Tapi bagus juga kalau cuba dulu sekurang-kurangnya 1 barang untuk tengok kualiti dan servis mereka sebelum daftar as dropship agent. senang sket nak cerita pasal kualiti kat potential customer.
 

dkitos

freshman
Joined
Dec 4, 2007
Messages
634
Likes
0
Points
16
Age
32
Offline
Newbie sangat bagus kalau buat dropshipping ni. Modal Barang dah 0. Mungkin ada la yuran sikit untuk daftar. Then kos pengiklanan sikit. kalau nak guna yang free pun ada. Apa yang perlu dibuat? PROMOSI PROMOSI PROMOSI.

Tapi bagus juga kalau cuba dulu sekurang-kurangnya 1 barang untuk tengok kualiti dan servis mereka sebelum daftar as dropship agent. senang sket nak cerita pasal kualiti kat potential customer.
setuju...terbaik la bro...nnti blh cite kat customer
 
Joined
Jun 6, 2010
Messages
6
Likes
0
Points
0
Offline
Thanks to Otai2 Ebay...Dulu main fizikal,skang ni kene dropship je....kos pos dh mahal melampau..
 
Joined
Jun 6, 2010
Messages
6
Likes
0
Points
0
Offline
Yang list dropshipper ni semua masih ada lagi ke skang???camne kiter nk taw scam dropshipper???
 

arzule

freshman
Joined
Apr 29, 2009
Messages
16
Likes
0
Points
0
Offline
last skali tahun 2012 best jual barang local ke oversea especially AU sebab shipping masuk murah..skang macam haram..nak jual barang cinonet pun pikir sampai 1000 kali...mana tak nya ada minimum amount...
 
Top