Senarai Wholeseller dan Dropshipper

isnur2k

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
405
Points
18
Bro Zacky nya "barang" tak de masuk dalam list dropship ke?:D:D
 

zacky

Super Senior
Joined
Oct 17, 2007
Messages
986
Points
18
Bro Zacky nya "barang" tak de masuk dalam list dropship ke?:D:D
aku punya barang tu special niche, u can
"Feel it n Taste it", memang khas utk marker europe, asian punya size memang x ada.. kalo korang pakai mesti longgar punya ha.. ha.. ha.. :)
 

eches83

Senior
Joined
Nov 6, 2006
Messages
548
Points
18
Thanks bro, banyak pilihan dropshipper utk aku test power :D
 

hackyourlife

freshman
Joined
Aug 13, 2008
Messages
305
Points
18
Awat? Hampa ingat AN saja ka satu2nya dropshiper dalam dunia ni?

Come on lah Melayu! Orang nak meniaga keli semua nak niaga keli. Orang nak ternak cacing semua nak ternak cacing, orang nak meniaga mee goreng, nasi goreng semua nak niaga benda yang sama. Orang buat AN ..........(sendri sambung)

Buka minda, think glocal.
 

Prisonersz

freshman
Joined
Feb 24, 2009
Messages
256
Points
16
takyah la try 1-1..
pilih jer apa barang yg berkenan..
kalau rasa nak bisness software, pilih la yg ofer software..


semua ada dah kat list tu..
wholesaler ada.. liquidation ada.. dropshipper pun ada..
 

optom77

freshman
Joined
Mar 10, 2009
Messages
1,438
Points
0
Awat? Hampa ingat AN saja ka satu2nya dropshiper dalam dunia ni?

Come on lah Melayu! Orang nak meniaga keli semua nak niaga keli. Orang nak ternak cacing semua nak ternak cacing, orang nak meniaga mee goreng, nasi goreng semua nak niaga benda yang sama. Orang buat AN ..........(sendri sambung)

Buka minda, think glocal.

aiii marah ke, think glocal tu ala melayu glokal najib tu.. org umno ni...yeyyy...kui3
 

codak

freshman
Joined
Apr 24, 2009
Messages
571
Points
0
byknyer jatuhkapal ni....
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
dah AN tu yg murah dan senang buat duit...semua mesti la serbu AN....
dropship yg lain kos tinggi²..nk berniaga mesti la mula dengan kecil kecilan.
pas dh abis pantang 6 bulan dgn paypal baru la besar dan kembangkan perniagaan...
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
dah muntah darah dah nie.. hingus pun x tau dah kluar lg ke x..
 

wgn_white

Senior
Joined
Jan 25, 2008
Messages
2,779
Points
38
Bro, minta supplier gitar dan alatan music...

Fender
Squier by fender
Ibanez

Pedal effect

Fretboard

Solid body

Zoom

Noiseless cable

Guitar string

Boleh bro? :)
 

fxdido

freshman
Joined
May 16, 2009
Messages
37
Points
0
aku punya barang tu special niche, u can
"Feel it n Taste it", memang khas utk marker europe, asian punya size memang x ada.. kalo korang pakai mesti longgar punya ha.. ha.. ha.. :)
Hmmm macam tau plak kat mana nak cari ni... Manufactured Malaysia gak nih
 

benibest

freshman
Joined
Oct 17, 2009
Messages
7
Points
0
asalamualaikum,
saya baru je berjinak2 dengan intyernet bisnes ni, xtau sgt market nya, saya nak tanya website yang abang recommend tu linklik2u boleh dipercayai ke? sebab saya tak dpt tgk testimonial or nak tau cmna satu2 dropshipper tu memang betul2 ke scam? time kasih...
 
Top