Senarai Wholeseller dan Dropshipper

zacky

Super Senior
Joined
Oct 17, 2007
Messages
973
Likes
19
Points
18
Offline
#62
Bro Zacky nya "barang" tak de masuk dalam list dropship ke?:D:D
aku punya barang tu special niche, u can
"Feel it n Taste it", memang khas utk marker europe, asian punya size memang x ada.. kalo korang pakai mesti longgar punya ha.. ha.. ha.. :)
 
Joined
Aug 13, 2008
Messages
299
Likes
2
Points
18
Offline
#65
Awat? Hampa ingat AN saja ka satu2nya dropshiper dalam dunia ni?

Come on lah Melayu! Orang nak meniaga keli semua nak niaga keli. Orang nak ternak cacing semua nak ternak cacing, orang nak meniaga mee goreng, nasi goreng semua nak niaga benda yang sama. Orang buat AN ..........(sendri sambung)

Buka minda, think glocal.
 
Joined
Feb 24, 2009
Messages
250
Likes
0
Points
16
Offline
#66
takyah la try 1-1..
pilih jer apa barang yg berkenan..
kalau rasa nak bisness software, pilih la yg ofer software..


semua ada dah kat list tu..
wholesaler ada.. liquidation ada.. dropshipper pun ada..
 
Joined
Mar 10, 2009
Messages
1,415
Likes
1
Points
0
Offline
#68
Awat? Hampa ingat AN saja ka satu2nya dropshiper dalam dunia ni?

Come on lah Melayu! Orang nak meniaga keli semua nak niaga keli. Orang nak ternak cacing semua nak ternak cacing, orang nak meniaga mee goreng, nasi goreng semua nak niaga benda yang sama. Orang buat AN ..........(sendri sambung)

Buka minda, think glocal.

aiii marah ke, think glocal tu ala melayu glokal najib tu.. org umno ni...yeyyy...kui3
 
Joined
May 13, 2009
Messages
2,087
Likes
1
Points
0
Offline
#71
dah AN tu yg murah dan senang buat duit...semua mesti la serbu AN....
dropship yg lain kos tinggi²..nk berniaga mesti la mula dengan kecil kecilan.
pas dh abis pantang 6 bulan dgn paypal baru la besar dan kembangkan perniagaan...
 
Joined
Jan 25, 2008
Messages
2,718
Likes
6
Points
38
Offline
#73
Bro, minta supplier gitar dan alatan music...

Fender
Squier by fender
Ibanez

Pedal effect

Fretboard

Solid body

Zoom

Noiseless cable

Guitar string

Boleh bro? :)
 

fxdido

freshman
Joined
May 16, 2009
Messages
35
Likes
0
Points
0
Offline
#75
aku punya barang tu special niche, u can
"Feel it n Taste it", memang khas utk marker europe, asian punya size memang x ada.. kalo korang pakai mesti longgar punya ha.. ha.. ha.. :)
Hmmm macam tau plak kat mana nak cari ni... Manufactured Malaysia gak nih
 

dkitos

freshman
Joined
Dec 4, 2007
Messages
634
Likes
0
Points
16
Age
33
Offline
#78
bgs tread nie...byk maklumat berguna untuk cari dropshpping...thanks bro...
 
Joined
Oct 17, 2009
Messages
7
Likes
0
Points
0
Offline
#79
asalamualaikum,
saya baru je berjinak2 dengan intyernet bisnes ni, xtau sgt market nya, saya nak tanya website yang abang recommend tu linklik2u boleh dipercayai ke? sebab saya tak dpt tgk testimonial or nak tau cmna satu2 dropshipper tu memang betul2 ke scam? time kasih...
 

dkitos

freshman
Joined
Dec 4, 2007
Messages
634
Likes
0
Points
16
Age
33
Offline
#80
bro tuan rumah...ada cadangan utk menggantikan dropshpping AN tu x?
 
Top