Senarai Wholeseller dan Dropshipper

ferdyfauzi

Senior
Joined
May 28, 2009
Messages
377
Points
18
salam sume.. saye bdk bru nak bljr.. zue nak ty.. kt mne lau kite boleh cri dropshipper yg dri mlysia yg jual baju2 muslimah or bju2 lelaki yg boleh dpercayai?? klu yg dropship kite boleh nego harge?? atau mmg harge tetap.. mcm mne nak nego>?? pas2.. yang tracking num 2... tuk ape sbnr ny?? dropship ni same ngn pre order ke??bukan ape..tkut sbnr ny nak cri yg lua dri malysia... hopefully korng2 sume ley tolong.. zue mint sgt ngn bende2 cmni.. but still need guide from the oldest..:) sori sgt2 sbb byk ty.. :)
Cuba try check kat www.sinarniaga.com <--- memang top dropshipper tu..
 

umarvellous

Newbie
Joined
Aug 2, 2010
Messages
315
Points
18
UMTboutique.com merupakan peruncit dan pemborong fesyen atas talian di Malaysia.. Kami adalah pembekal pakaian lelaki & wanita, t shirt dan lain-lain dengan reka bentuk yang pelbagai berdasarkan trend dan gaya terkini.. Semua produk di laman web kami adalah stok tersedia! Oleh itu, semua pesanan akan dipos serta-merta pada hari yang sama atau hari bekerja berikutnya apabila bayaran telah diterima.. Selain itu, kami juga menawarkan pendaftaran sebagai agen Affiliate dan rakan niaga Dropship. Daftar sekarang dan mula buat pesanan anda dengan segera! :)
 

SinulihanGroup

freshman
Joined
Oct 6, 2011
Messages
11
Points
0
Ada tak yang tahu senarai dropship Malaysia kat sini. Dah bengang nak cari...especially pakaian wanita, games, permainan kanak2 dan pakaian sukan ( Lelaki n pompuan )?
 

man_kelang

freshman
Joined
Dec 13, 2008
Messages
250
Points
16
Ada tak yang ambil brg dr supplier us, then jual kat us jugak?
 

muna mohammad

freshman
Joined
May 1, 2012
Messages
1
Points
0
Age
36
wah..byk n sangat membantu..tkasih! mode : mmg tgh survey pon dropship info mcm ni...
 

QieShita

freshman
Joined
Feb 5, 2012
Messages
13
Points
1
tanx for the sharing...dah lama dah cari list nie ^_^
> prelaunchx.com/x/masyita89
 
Top