Senarai Wholeseller dan Dropshipper

akongb

freshman
Joined
Mar 5, 2010
Messages
174
Points
16
agak2 berapa lama siap plus smpai dpan pintu?sblum ni pkai mebeng jer
 

jaisensei

freshman
Joined
Jan 16, 2009
Messages
207
Points
16
klu dpn umah.. ajak dia dtg umah minum2 dulu..
nnt leh smbg lebih skit..
last2 aku siap pi teh tarik berdua je dgn orang pabelic bank tu... bnyk niche wooo dia bg... ROFL:D
 
Last edited:

peace

freshman
Joined
Mar 30, 2010
Messages
229
Points
0
klu ad kad Bank Islam versi lama trus je tukar ke Visa yg baru kuar tu..siap ots..hee..
 

peace

freshman
Joined
Mar 30, 2010
Messages
229
Points
0
ak dlu google gak..ak jatuh cinta ngan wc ni pun sb pakcik google..wkakakkaa..
 

neorage30

freshman
Joined
Oct 2, 2011
Messages
29
Points
0
salam warga wc..
akhirnya abis jugak baca thread ni dari page 1. letih sgt2 nak abiskan tp alhamdulillah, byk info2 yg aku dpt. tq smua sifu2.. :D
 

UniQiUni

freshman
Joined
May 16, 2011
Messages
3
Points
0
hai semua..saya perasan,maner sumer2 sifu3 kite nie menghilang ya!?!?!
gi mengeteh ker?
 

zuera91

freshman
Joined
Feb 21, 2012
Messages
1
Points
0
salam sume.. saye bdk bru nak bljr.. zue nak ty.. kt mne lau kite boleh cri dropshipper yg dri mlysia yg jual baju2 muslimah or bju2 lelaki yg boleh dpercayai?? klu yg dropship kite boleh nego harge?? atau mmg harge tetap.. mcm mne nak nego>?? pas2.. yang tracking num 2... tuk ape sbnr ny?? dropship ni same ngn pre order ke??bukan ape..tkut sbnr ny nak cri yg lua dri malysia... hopefully korng2 sume ley tolong.. zue mint sgt ngn bende2 cmni.. but still need guide from the oldest..:) sori sgt2 sbb byk ty.. :)
 
Top