Senarai Wholeseller dan Dropshipper

edzham

freshman
Joined
Jan 14, 2011
Messages
44
Likes
0
Points
0
Offline
Perhhh. muntah tgk bro! :) mmg byk gila bro sharing nie... seduk2.. Time utk seduk. Terima kasih bro
 
Joined
Feb 21, 2012
Messages
1
Likes
0
Points
0
Offline
salam sume.. saye bdk bru nak bljr.. zue nak ty.. kt mne lau kite boleh cri dropshipper yg dri mlysia yg jual baju2 muslimah or bju2 lelaki yg boleh dpercayai?? klu yg dropship kite boleh nego harge?? atau mmg harge tetap.. mcm mne nak nego>?? pas2.. yang tracking num 2... tuk ape sbnr ny?? dropship ni same ngn pre order ke??bukan ape..tkut sbnr ny nak cri yg lua dri malysia... hopefully korng2 sume ley tolong.. zue mint sgt ngn bende2 cmni.. but still need guide from the oldest..:) sori sgt2 sbb byk ty.. :)
 
Joined
May 28, 2009
Messages
374
Likes
2
Points
18
Offline
salam sume.. saye bdk bru nak bljr.. zue nak ty.. kt mne lau kite boleh cri dropshipper yg dri mlysia yg jual baju2 muslimah or bju2 lelaki yg boleh dpercayai?? klu yg dropship kite boleh nego harge?? atau mmg harge tetap.. mcm mne nak nego>?? pas2.. yang tracking num 2... tuk ape sbnr ny?? dropship ni same ngn pre order ke??bukan ape..tkut sbnr ny nak cri yg lua dri malysia... hopefully korng2 sume ley tolong.. zue mint sgt ngn bende2 cmni.. but still need guide from the oldest..:) sori sgt2 sbb byk ty.. :)
Cuba try check kat www.sinarniaga.com <--- memang top dropshipper tu..
 
Joined
Aug 2, 2010
Messages
313
Likes
1
Points
18
Offline
UMTboutique.com merupakan peruncit dan pemborong fesyen atas talian di Malaysia.. Kami adalah pembekal pakaian lelaki & wanita, t shirt dan lain-lain dengan reka bentuk yang pelbagai berdasarkan trend dan gaya terkini.. Semua produk di laman web kami adalah stok tersedia! Oleh itu, semua pesanan akan dipos serta-merta pada hari yang sama atau hari bekerja berikutnya apabila bayaran telah diterima.. Selain itu, kami juga menawarkan pendaftaran sebagai agen Affiliate dan rakan niaga Dropship. Daftar sekarang dan mula buat pesanan anda dengan segera! :)
 
Joined
Oct 6, 2011
Messages
11
Likes
0
Points
0
Offline
Ada tak yang tahu senarai dropship Malaysia kat sini. Dah bengang nak cari...especially pakaian wanita, games, permainan kanak2 dan pakaian sukan ( Lelaki n pompuan )?
 
Joined
May 25, 2009
Messages
411
Likes
0
Points
16
Age
32
Offline
Klo accessory telifon bimbit ada sesiapa yg buat dropship x ? Boleh PM sy detail.. TQ
 
Top