Senarai Wholeseller dan Dropshipper

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
marilah kita menjual dan membeli setem... setem tak vero kan? ke vero jugak? huhuhuhu
tunjuk ajarku sifewww...

sifu.. mn setem ko aku nk beli nie..
rabun aku tgk byk sgt setem..
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
mane xrabunnyer..yg jual suma setem tu ko punya..
hahahah

akunya?
adus.. patut x kaya2 aku.. terjual setem rupanya..
maklumla newbie..
 

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,674
Points
38
akunya?
adus.. patut x kaya2 aku.. terjual setem rupanya..
maklumla newbie..

tuan mod... den dah beli mod punya setem.. jangan lupa bagi maklumbalas yer... hahahahahah
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
Sayangi akaun eBay anda...

Statement x bole blah........
suruh sayang akaun....
ajar register guna DC......
last² ajar jual veRo...... dh tu recommend web sendiri plak tu....
dh x larat kena MCXXX ke?
confused newbie mcm aku nie....:(
 

siti_nasrul

freshman
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,189
Points
0
Statement x bole blah........
suruh sayang akaun....
ajar register guna DC......
last² ajar jual veRo...... dh tu recommend web sendiri plak tu....
dh x larat kena MCXXX ke?
confused newbie mcm aku nie....:(

Itu laa.. kalo nak suh sayang acc, patut nya rekomen la benda x vero. pokok bunga ke.. hehehe... dah tu, ajar org pakai dc tp sendirik duk carik vcc.. pening nubie nih.. camni x jadi la wat ebay dulu.. camera pink pun x beli lagi nih.. :D
 

afnan145

freshman
Joined
Jun 20, 2009
Messages
725
Points
18
Itu laa.. kalo nak suh sayang acc, patut nya rekomen la benda x vero. pokok bunga ke.. hehehe... dah tu, ajar org pakai dc tp sendirik duk carik vcc.. pening nubie nih.. camni x jadi la wat ebay dulu.. camera pink pun x beli lagi nih.. :D

camera pink??? konpius den, camera purple xleh guna amik gmbar ke sifu????
 

jaisensei

freshman
Joined
Jan 16, 2009
Messages
207
Points
16
nantikan aku punya lak sifuuu sifuuuuu.... nak join amik berkat n syafaat nih
sok aku pi submit 5 form DC kat branch pabelic bank:D:D
 

jaisensei

freshman
Joined
Jan 16, 2009
Messages
207
Points
16
kul 920 am pagi aku dah tercongok kat depan pintu bank... tak sabar nak hantar... phew lega.. siap tanya napa apply bnyk2.. aku pun ckp suka sgt kat DC pabelic bank.. paling selamat,mudah,& CSR support cepat.. (lepasla aku kipas punggung brader kaunter tu tadi) =)
 

siti_nasrul

freshman
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,189
Points
0
kul 920 am pagi aku dah tercongok kat depan pintu bank... tak sabar nak hantar... phew lega.. siap tanya napa apply bnyk2.. aku pun ckp suka sgt kat DC pabelic bank.. paling selamat,mudah,& CSR support cepat.. (lepasla aku kipas punggung brader kaunter tu tadi) =)

Sib baik dia x kentot jujai.. kalo x mesti busuk masa ko kipas td.. wakakakaka.. =))
 

jaisensei

freshman
Joined
Jan 16, 2009
Messages
207
Points
16
agak2 kalau dia lebih tanya, aku dah stanby nak mengkaripapkan je dia haha
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
kul 920 am pagi aku dah tercongok kat depan pintu bank... tak sabar nak hantar... phew lega.. siap tanya napa apply bnyk2.. aku pun ckp suka sgt kat DC pabelic bank.. paling selamat,mudah,& CSR support cepat.. (lepasla aku kipas punggung brader kaunter tu tadi) =)

knp x mohon online je bro?
tp soalan biasa tu
1. knp mohon byk2?
jwpn: senang utk kasi duit kat adk2/ acc utk pembyr umah sewa/ isteri2.. wakakka
 

jaisensei

freshman
Joined
Jan 16, 2009
Messages
207
Points
16
knp x mohon online je bro?
tp soalan biasa tu
1. knp mohon byk2?
jwpn: senang utk kasi duit kat adk2/ acc utk pembyr umah sewa/ isteri2.. wakakka

saya dah apply online sifuu mod, pastu saya print hantar manual kat bank.. ada certain kad je yg dia boleh hantar melalui post & ada yg kena amik sendiri kat branch.. so nak snang saya gi je kat branch yg sememangnya dkt ngn umah tuuuuu hehe
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
saya dah apply online sifuu mod, pastu saya print hantar manual kat bank.. ada certain kad je yg dia boleh hantar melalui post & ada yg kena amik sendiri kat branch.. so nak snang saya gi je kat branch yg sememangnya dkt ngn umah tuuuuu hehe

klu dpn umah.. ajak dia dtg umah minum2 dulu..
nnt leh smbg lebih skit..
 
Top