Senarai Wholeseller dan Dropshipper

ashraf7

junior
Joined
Mar 12, 2009
Messages
65
Points
8
dah ada ebook lubuk dropshipper. sape ada beli?
 

Aruhud

freshman
Joined
Dec 29, 2008
Messages
23
Points
1
Ape-ape pun, check dulu kualiti produk dan servis dropshipper tu.. Kadang2 diorg ni menjanjikan bulan dan bintang jer.. servis entah ke mana..
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
apa2 pun harus ingat.. mereka2 yg buat dropship nie x cerita disebalik kebenaran terutama yg vero.
yg diceritanya $$$ wakakkaka, so newbie mcm aku nie gak yg jd mangsa MC dan macam MC ebay wakakaka
tp pd aku.. biasanya klu seseorg tu sodap lyn brg ituwwwww @ brg inieeeeeee
dia lyn sorg2 je.. xde punya nk share atau buat dropship. selagi mampu mkn sorg xde org kacau..
melainkn dia pun xleh nk jual dlm kuantiti yg byk.
1-2 tu bole la kot.. wallahuallam..
 

Mr.Abets

freshman
Joined
Dec 25, 2008
Messages
214
Points
16
Age
33
apa2 pun harus ingat.. mereka2 yg buat dropship nie x cerita disebalik kebenaran terutama yg vero.
yg diceritanya $$$ wakakkaka, so newbie mcm aku nie gak yg jd mangsa MC dan macam MC ebay wakakaka
tp pd aku.. biasanya klu seseorg tu sodap lyn brg ituwwwww @ brg inieeeeeee
dia lyn sorg2 je.. xde punya nk share atau buat dropship. selagi mampu mkn sorg xde org kacau..
melainkn dia pun xleh nk jual dlm kuantiti yg byk.
1-2 tu bole la kot.. wallahuallam..

btol dah tu..nice bro..
buat ape bgtau org kita dok tgh makan 2-3k perday.
snyap2 suda..
 
Last edited:

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,674
Points
38
baru plan nak buat dropship... tak jadik la mcm ni... wakakakakak
 

shazwi

freshman
Joined
Jun 1, 2008
Messages
515
Points
16
baru plan nak buat dropship... tak jadik la mcm ni... wakakakakak

sifu buat dropship kat saya sudah le...hehe :D
niche yang 'panas-panas' tau sifu...
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
btol dah tu..nice bro..
buat ape bgtau org kita dok tgh makan 2-3k perday.
snyap2 suda..

Tu la tu. Klu betul2 masyuk mkn sorg sudah.
So xperlu myibukan diri nk packing. Ms terluang tu leh bersama ank bini. Klu xde ank bini. P urut pun xpe. Wakakaka
Xde la aku kesian newbie(mcm aku) jd keldai.
Last2 pnt turun naik bank buat DC.
Ku sangka pns hingga ke ptg, rupanya huhan ditengah hari.
Wakakaka.
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
Tu la tu. Klu betul2 masyuk mkn sorg sudah.
So xperlu myibukan diri nk packing. Ms terluang tu leh bersama ank bini. Klu xde ank bini. P urut pun xpe. Wakakaka
Xde la aku kesian newbie(mcm aku) jd keldai.
Last2 pnt turun naik bank buat DC.
Ku sangka pns hingga ke ptg, rupanya huhan ditengah hari.
Wakakaka.

klu ujan tgh hari ok lg mod....
aku nie pg² ujan dh turun....:D
 

Aruhud

freshman
Joined
Dec 29, 2008
Messages
23
Points
1
Sayangi akaun eBay anda...
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,674
Points
38
marilah kita menjual dan membeli setem... setem tak vero kan? ke vero jugak? huhuhuhu
tunjuk ajarku sifewww...
 
Top