Senarai Wholeseller dan Dropshipper

Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,829
Likes
0
Points
38
Offline
btol dah tu..nice bro..
buat ape bgtau org kita dok tgh makan 2-3k perday.
snyap2 suda..
Tu la tu. Klu betul2 masyuk mkn sorg sudah.
So xperlu myibukan diri nk packing. Ms terluang tu leh bersama ank bini. Klu xde ank bini. P urut pun xpe. Wakakaka
Xde la aku kesian newbie(mcm aku) jd keldai.
Last2 pnt turun naik bank buat DC.
Ku sangka pns hingga ke ptg, rupanya huhan ditengah hari.
Wakakaka.
 
Joined
May 13, 2009
Messages
2,087
Likes
1
Points
0
Offline
Tu la tu. Klu betul2 masyuk mkn sorg sudah.
So xperlu myibukan diri nk packing. Ms terluang tu leh bersama ank bini. Klu xde ank bini. P urut pun xpe. Wakakaka
Xde la aku kesian newbie(mcm aku) jd keldai.
Last2 pnt turun naik bank buat DC.
Ku sangka pns hingga ke ptg, rupanya huhan ditengah hari.
Wakakaka.
klu ujan tgh hari ok lg mod....
aku nie pg² ujan dh turun....:D
 
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,625
Likes
1
Points
38
Offline
marilah kita menjual dan membeli setem... setem tak vero kan? ke vero jugak? huhuhuhu
tunjuk ajarku sifewww...
 
Joined
May 13, 2009
Messages
2,087
Likes
1
Points
0
Offline
Sayangi akaun eBay anda...
Statement x bole blah........
suruh sayang akaun....
ajar register guna DC......
last² ajar jual veRo...... dh tu recommend web sendiri plak tu....
dh x larat kena MCXXX ke?
confused newbie mcm aku nie....:(
 
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,114
Likes
0
Points
0
Offline
Statement x bole blah........
suruh sayang akaun....
ajar register guna DC......
last² ajar jual veRo...... dh tu recommend web sendiri plak tu....
dh x larat kena MCXXX ke?
confused newbie mcm aku nie....:(
Itu laa.. kalo nak suh sayang acc, patut nya rekomen la benda x vero. pokok bunga ke.. hehehe... dah tu, ajar org pakai dc tp sendirik duk carik vcc.. pening nubie nih.. camni x jadi la wat ebay dulu.. camera pink pun x beli lagi nih.. :D
 
Joined
Jun 20, 2009
Messages
702
Likes
0
Points
18
Offline
Itu laa.. kalo nak suh sayang acc, patut nya rekomen la benda x vero. pokok bunga ke.. hehehe... dah tu, ajar org pakai dc tp sendirik duk carik vcc.. pening nubie nih.. camni x jadi la wat ebay dulu.. camera pink pun x beli lagi nih.. :D
camera pink??? konpius den, camera purple xleh guna amik gmbar ke sifu????
 
Joined
Jun 20, 2009
Messages
702
Likes
0
Points
18
Offline
aku tgk ada seller rb pakai camera pink.. satu maxxxxxx10. satu lagi arxxxxd.. dua2 pakai camera pink.. wakakaka.. kasik berkat sket.. :))
abih tu kmera den warna hitam ni nk kena spray bg jadik pink ke sifu...nk amik berkat ...:D
 
Joined
Jan 16, 2009
Messages
197
Likes
0
Points
16
Offline
nantikan aku punya lak sifuuu sifuuuuu.... nak join amik berkat n syafaat nih
sok aku pi submit 5 form DC kat branch pabelic bank:D:D
 
Top