Senarai Wholeseller dan Dropshipper

aken

freshman
Joined
Feb 16, 2010
Messages
679
Points
16
Age
36
xnak lar terkena benda2 cani. dah cukup aku melayan karenah paypal yg memeningkan.. huhu~~

akan kene gak klu xjage adab berebay..
tp ok lg kene partially..
klu kene sespended terus tanpa kabar cmne?
huhu
 

aken

freshman
Joined
Feb 16, 2010
Messages
679
Points
16
Age
36
itu lagi haru biru.. hahaha.. Ni pun aku tgh pening ngan paypal. berderet acc aku kena tutup sbb dia tau aku pakai vcc. :) Siap tanya lagi beli ke apa... hehe.. DC.. I'm coming..

dah lama bru nk apply DC ke? kekeke
 

johntravolta

freshman
Joined
Oct 11, 2009
Messages
473
Points
0
ala, pakai jek la DC tuh. sama jek leh try and error. register satu acc pakai alamat betul, verified pastu jalan jek. kena suspend, register satu lagi acc, tukar sket alamat betul tuh. contoh cam sblm nih letak jalan, tukar wording jadi jln. call bank report kad ilang. dua minggu lagi dapat satu lagi kad baru pastu terus verified acc baru. den nye debit kad tuh dah baper kali report ilang dah, nih pun nak report ilang lagi... selamber...
 

siti_nasrul

freshman
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,189
Points
0
ala, pakai jek la DC tuh. sama jek leh try and error. register satu acc pakai alamat betul, verified pastu jalan jek. kena suspend, register satu lagi acc, tukar sket alamat betul tuh. contoh cam sblm nih letak jalan, tukar wording jadi jln. call bank report kad ilang. dua minggu lagi dapat satu lagi kad baru pastu terus verified acc baru. den nye debit kad tuh dah baper kali report ilang dah, nih pun nak report ilang lagi... selamber...

Betul jugak.. kalo report kad ilang, dapat card baru. jd no dc pun baru.. Adeh.. pesal la aku x terpikir.. thanks bro.. :D
 

lutfee

Senior
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,578
Points
38
ala, pakai jek la DC tuh. sama jek leh try and error. register satu acc pakai alamat betul, verified pastu jalan jek. kena suspend, register satu lagi acc, tukar sket alamat betul tuh. contoh cam sblm nih letak jalan, tukar wording jadi jln. call bank report kad ilang. dua minggu lagi dapat satu lagi kad baru pastu terus verified acc baru. den nye debit kad tuh dah baper kali report ilang dah, nih pun nak report ilang lagi... selamber...

satu lagi tips dr sifuk john.. thumbs up..:D
 

aken

freshman
Joined
Feb 16, 2010
Messages
679
Points
16
Age
36
ala, pakai jek la DC tuh. sama jek leh try and error. register satu acc pakai alamat betul, verified pastu jalan jek. kena suspend, register satu lagi acc, tukar sket alamat betul tuh. contoh cam sblm nih letak jalan, tukar wording jadi jln. call bank report kad ilang. dua minggu lagi dapat satu lagi kad baru pastu terus verified acc baru. den nye debit kad tuh dah baper kali report ilang dah, nih pun nak report ilang lagi... selamber...

jgn smpai org bank suspende sifu dah ar sbb slalu sgt ilang kad..kekeke
 

rizq_6241

freshman
Joined
Apr 1, 2010
Messages
42
Points
6
sapa2 leh gtau aku dropshiper bagi games bagi ps3 console....
klu leh yg free membership dan reliable la...
harap2 sapa2 dapat bantu....
:D:D:D
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
sapa2 leh gtau aku dropshiper bagi games bagi ps3 console....
klu leh yg free membership dan reliable la...
harap2 sapa2 dapat bantu....
:D:D:D

soalan jujur. tp pd aku x cukup @ x sesuai di tanya disini.
sbb sapa yg tau sure x share kat sini tambah2 yg RELIABLE
klu ada yg jwb seolah2 letak pisau dileher.
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
hahaha.. jawapan pun jujur gak.. :D

tu la soalan direct giler. xtau la mcm mn dia org pikir.
klu tanya kat message mesti ada gak nk share skit2
huhuhuhu
 

ariss

freshman
Joined
Jul 11, 2010
Messages
36
Points
0
tu la soalan direct giler. xtau la mcm mn dia org pikir.
klu tanya kat message mesti ada gak nk share skit2
huhuhuhu

bolehlaa share kat message sikit sikit dropshiper tu bro qrodat...........hehehe
 
Top