Senarai Vero (Verified Right Owner)

senorita

freshman
Joined
Sep 1, 2012
Messages
15
Points
0
citer psl VERO ni..pnah dgr ada member duk bayern...dia jual jersey bayern yg x ori kat german..

x psl2 smpai surat saman dr bayern punya club...x silap aku..kena 1500euro gak la..x tau settle mcm mana..
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
kalau dok oversea jgn suke suke jual item tak original...sbb diaorg akan trace alamat tu dah cari sampai dpt...kalau dok malaysia boleh gak larik2 huh..sbb oversea cam USA dan europe mmg saman menyaman ni no 1..
 

senorita

freshman
Joined
Sep 1, 2012
Messages
15
Points
0
kalau dok oversea jgn suke suke jual item tak original...sbb diaorg akan trace alamat tu dah cari sampai dpt...kalau dok malaysia boleh gak larik2 huh..sbb oversea cam USA dan europe mmg saman menyaman ni no 1..

tula..sbb kat msia boleh dpt jersey gred AAA...kat sana..mmg semua ori saje..lpas dia kena saman..semua student da berhati2 jual brg kat sana..n terpaksa hilangkan niat utk jual brg x ori..
 

Mich55ael

freshman
Joined
Sep 2, 2012
Messages
15
Points
0
thank you!!
7.jpg

8.jpg

9.jpg
 
Last edited:

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
tula..sbb kat msia boleh dpt jersey gred AAA...kat sana..mmg semua ori saje..lpas dia kena saman..semua student da berhati2 jual brg kat sana..n terpaksa hilangkan niat utk jual brg x ori..

Boleh jual kat website lain kot..sbb rasanya selain ebay ada gak local website untuk jual produk2 mcm tu kan..tp nak senang jual jerk lah dekat geng2 U..hahaha..
 
Top