Senarai Vero (Verified Right Owner)

aloque

freshman
Joined
Apr 19, 2011
Messages
36
Likes
0
Points
0
Offline
tulis kat situ : used item atau unopened item..
tulis la , got as gift.. kebarangkalian kena ada, tapi jarnag berlaku
 
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,114
Likes
0
Points
0
Offline
Hai sumer. Pekabo. Aku budak hingusan baru nak belajar niage online, eBay khususnye. Speaking about Vero kan, tak kire lah dah berape riban feedback kiter dapat pun eBay akan still monitor kalau kiter list barang Vero? Bagaimane pulak kalo aku memang ader barang Vero tu sebab aku beli dulu tapi sekarang aku nak jual sebagai used item. Kene ban jugak ker? Much appreciated kepade yang sudi menjawab soalan yang tak seberape ni.

MP
Kalo brg tu ori xyah risau.. tempek aje resit dlm listing tu.. nnt vero member akan tgk resit tu.. biasanya dia x kacau kalo camtu..

Vero ni verified right owner... macam tuan nyer brg yg ada kopirait la.. nak jual bole, tp kena yg ori dan kena ada kebenaran dr owner copyright tu. kalo pakai list jer, nnt diorg akan mtk ebay remove dl.. pastu korang kena kasik prove brg tu original. kalo lepas, korang leh sambung jual tanpa halangan dr vero member dah. tp ada gak barang vero yg mmg owner dia x bg jual langsung walaupun ko dia nyer distributor.. :D
 
Joined
Jul 2, 2012
Messages
1
Likes
0
Points
0
Offline
sy budak baru blaja nk buat balik ebay ni...dulu sy penah jual barang replika kt ebay....5thn lepas...bile ebay wat hal sy fedup.....skrg ade term VERO plak...maknanya item VERO ni takleh list kt ebay ke camne yer?
 
Joined
May 5, 2009
Messages
431
Likes
0
Points
0
Offline
sy budak baru blaja nk buat balik ebay ni...dulu sy penah jual barang replika kt ebay....5thn lepas...bile ebay wat hal sy fedup.....skrg ade term VERO plak...maknanya item VERO ni takleh list kt ebay ke camne yer?
rasanya sama je 5thn lps ngn skrg..sori aku br je stat ehay ni..so takde pengalaman dulu tu mcm mn.
mungkin istilahnye lain sikit..yup sng cite VERO ni brg yg dilarang dijual di ehay laa..bkn tak boleh jual, tp risiko tanggung sendiri la..mungkin acc akn disuspend, atau item kn remove..atau lbh teruk dapat surat saman..
 

dkitos

freshman
Joined
Dec 4, 2007
Messages
634
Likes
0
Points
16
Age
33
Offline
humangaih, 30k sebulan ray ban aje. kalau tau awal2 berguru ngan tuan masta pun bagus. kagum.. kagum..
mmg best jual rayban nie...masyuk la...sekrang nie kene band ke?

tgk kat ebay, ada je org jual rayban...nie yg pelik nie, dorg x kene suspended ke dgn ebay?
 
Top