Senarai Vero (Verified Right Owner)

mr.rzd

FB Members
Joined
Sep 26, 2010
Messages
212
Points
16
jual tshirt yg ade logo cam bmw or cadilac ni vero x?tgk seller ni ok jew?hehehe...ke sbd dia ade status power seller?feedback dia lam 500.
 

MadrotSmith

freshman
Joined
Dec 27, 2010
Messages
65
Points
6
sebaiknya..acc baru jgn main vero sgt.. slow2 jgn terus pecutt.... betul tak sifu2 yg tersipu sipu? :)
 

nh2

freshman
Joined
Nov 30, 2009
Messages
195
Points
0
semua maen rayban..byk lagi hot niche..wat rugi acc je.. :)
Dek kerana rayboon, acc pwrseller aku nyaris2 maut. Kena restrict 1bln.
Ader niche yg hot lgx yg bleh dkongsi?? Share2 ler bro.. Nanti bg komisen.. heheheh
 
Last edited:

bboy_im

freshman
Joined
Jun 2, 2010
Messages
207
Points
16
xleyh main rayboon main la Oakleeey wayfarer plak huhuhu..

pergh, otai dh bg niche tu..alang2 dh bg tu kasi supplier skali :">
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
waa..terbaik sifu Faez... supplier x de ke? newbie nak tumpang cari rezeki..
 

MadrotSmith

freshman
Joined
Dec 27, 2010
Messages
65
Points
6
da maen oakley wayfarer..kne hati² dengan title keyword dan description keyword..klu x mmg kne remove..
maen set time 1 day..listing antara kol 3 p.m - 6 p.m waktu Malaysia..

bro bagi la contoh title skali :)
 

JacKhalid

Newbie
Joined
Nov 23, 2009
Messages
490
Points
16
da maen oakley wayfarer..kne hati² dengan title keyword dan description keyword..klu x mmg kne remove..
maen set time 1 day..listing antara kol 3 p.m - 6 p.m waktu Malaysia..

sekadar memberi pendapat...

kalau guna keyword camni, ada 2 kesan:

1) potential buyer akan search "ray ban wayfarer". so kita punya listing ni org susah2 sikit nak jumpa

2) listing nmpak x professional dan nampak mcm nak menipu customer

apapun, just nak share 1 perkara penting yg aku baru belajar.

barang original pun akan kena remove listing gak. bukan barang fake sahaja.
dulu aku ingat kalau jual barang ori kita boleh survive. rupanya tak boleh dan
ia merupakan satu kesalahan di sisi ebay =(
 

Faez

Newbie
Joined
Oct 11, 2009
Messages
1,787
Points
36
sekadar memberi pendapat...

kalau guna keyword camni, ada 2 kesan:

1) potential buyer akan search "ray ban wayfarer". so kita punya listing ni org susah2 sikit nak jumpa

2) listing nmpak x professional dan nampak mcm nak menipu customer

apapun, just nak share 1 perkara penting yg aku baru belajar.

barang original pun akan kena remove listing gak. bukan barang fake sahaja.
dulu aku ingat kalau jual barang ori kita boleh survive. rupanya tak boleh dan
ia merupakan satu kesalahan di sisi ebay =(

jual brg fake tak menipu customer ke.. :)
 
Last edited:
Top