Senarai Vero (Verified Right Owner)

kitakaya

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
1,136
Points
36
ooo sib baik aku ni x jual vero.. aku jual barang fake jek.. ekekeke..
 

jaisensei

freshman
Joined
Jan 16, 2009
Messages
207
Points
16
Moral of the story, jgn jual vero... bahaya... :D

ye betul! saya suka kenyataan ayat di atas ini hehe:D:D sapa nak beli stamp canada boleh contact aku.. serius buyer only. hehe


Bluenose+stamp-Canada.jpg
 

jaisensei

freshman
Joined
Jan 16, 2009
Messages
207
Points
16
haha boleh2 chip nas. ada bnyk lagi gambar aku dah scan dalam pendrive aku ni.. bersawang dah. hehe
 

naz7

freshman
Joined
Apr 29, 2008
Messages
74
Points
6
salam semua..saya nak guna 5k akhir bulan ni..boleh tolong tak camne nak cari duit dengan ebay ni..saya penah list Windows 7 memang masyuk pastu ramai complain cakap imitation..skung paypal dah negative..hehe

ada tak yang boleh tolong?nak jual barang vero pon x kisah la janji leh dapat 5k..
harap boleh bantu
 

afnan145

freshman
Joined
Jun 20, 2009
Messages
725
Points
18
salam semua..saya nak guna 5k akhir bulan ni..boleh tolong tak camne nak cari duit dengan ebay ni..saya penah list Windows 7 memang masyuk pastu ramai complain cakap imitation..skung paypal dah negative..hehe

ada tak yang boleh tolong?nak jual barang vero pon x kisah la janji leh dapat 5k..
harap boleh bantu

erkkk....macam mana nk bantu, ko dah pernah jual kat ebay....jadi, ko teruskan jer,

tapi tak payah la jual Windows lagi, jual Door plk...ok ape..

peace..:D
 

naz7

freshman
Joined
Apr 29, 2008
Messages
74
Points
6
erkkk....macam mana nk bantu, ko dah pernah jual kat ebay....jadi, ko teruskan jer,

tapi tak payah la jual Windows lagi, jual Door plk...ok ape..

peace..:D

Door ni niche ape?semalam tengok LV sunglasses memang tiptop la orang US jual..ingat nak jual la coz saya ada sebijik macam original punya..siap ngan resit2 lagi dapat dari LV..ok x?
 

naz7

freshman
Joined
Apr 29, 2008
Messages
74
Points
6
akaun ebay ada 1 je..tapi btol2 nak guna duit sebab tu x kisah..kalau suspend buat akaun lain..boleh bagi cadangan x?
 

Faez

Newbie
Joined
Oct 11, 2009
Messages
1,787
Points
36
salam semua..saya nak guna 5k akhir bulan ni..boleh tolong tak camne nak cari duit dengan ebay ni..saya penah list Windows 7 memang masyuk pastu ramai complain cakap imitation..skung paypal dah negative..hehe

ada tak yang boleh tolong?nak jual barang vero pon x kisah la janji leh dapat 5k..
harap boleh bantu


aku nk 10k tp jual setem..bleh dpt x? :p
 

siti_nasrul

freshman
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,189
Points
0
akaun ebay ada 1 je..tapi btol2 nak guna duit sebab tu x kisah..kalau suspend buat akaun lain..boleh bagi cadangan x?

Oooo... nak guna duit yer. Kalo camtu, buat acc banyak2, dapat la duit banyak2.. buat satu acc jer, ada pape jadik da ko. pastu buang masa lagi nak verified acc baru, nak matangkan acc.. so, duit pun sikit la dapat. nak banyak, usaha kena la banyak.. :D kalo x brani, amik hati, g spin kat mesin basuh kasik kering sket. :D Gud luck bro!!
 

denggi

freshman
Joined
Jun 25, 2008
Messages
114
Points
16
kdng2 bila jual brg fake mesti dpt byk message dr buyer tny ni authentic ke x. ptt ke kita jwb ni brg original?? ke abaikan je?? :)

saya prnh jual backpack, dlm dua hari jerk sold out 10 items.mmg kencang & masyuk... 20 hari berikutnya ada sorang buyer ni perasan tak original sbb dia call customer services cmpny bag tu.. terpaksa la refund n xperlu return item sbb nk jaga feedback. tp xpe untung masih berganda2..
 

rotary_88

freshman
Joined
Mar 6, 2010
Messages
90
Points
0
kdng2 bila jual brg fake mesti dpt byk message dr buyer tny ni authentic ke x. ptt ke kita jwb ni brg original?? ke abaikan je?? :)

saya prnh jual backpack, dlm dua hari jerk sold out 10 items.mmg kencang & masyuk... 20 hari berikutnya ada sorang buyer ni perasan tak original sbb dia call customer services cmpny bag tu.. terpaksa la refund n xperlu return item sbb nk jaga feedback. tp xpe untung masih berganda2..

hahaha, aku slalu abaikan jer msg tanye brg tu ori ke x... risau kalo ckp ori nnt die dpt, pastu xpuas hati bg -ve feedback, kalo ckp xori krg diorg gi report lak,... mcm2 jenis manusia ni...heheheh
 

ebay2u

freshman
Joined
Jul 1, 2010
Messages
6
Points
0
bro camner nk lari dari vero nih waktu nak list item yg vero, Title and description kene ejas ke bro? contoh rayban ke..
 
Top