Senarai Vero (Verified Right Owner)

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
Salam semua.. ni nak tanya aku baru kena vero:confused: sebulan x leh niaga.. ape patut aku buat?

List:
1: lambogini
2: vodafon
3: gredy

aku dah pening la takut dia buang acc aku
Bro rilek2 dulu. Jangan dok layan VERO panas2 buat masa ni. Tunggu clear dulu vero sedia ada. Jangan gelojoh sangat. Sayangi akaun anda. Kalau pakai nama betul lah. Jgn diikut sangat geng2 VERO wc ni. Nak2 lagi kekuda. Pengaruh tak baik semua tuh. ekekeke
 

pak tam

freshman
Joined
Jul 23, 2009
Messages
13
Points
0
Bro rilek2 dulu. Jangan dok layan VERO panas2 buat masa ni. Tunggu clear dulu vero sedia ada. Jangan gelojoh sangat. Sayangi akaun anda. Kalau pakai nama betul lah. Jgn diikut sangat geng2 VERO wc ni. Nak2 lagi kekuda. Pengaruh tak baik semua tuh. ekekeke

thanks bro.. tapi kalau kena sampai sebulan x blh buat listing macam mana bro? aku ingat nak buang listing2 yang ada tapi x leh :(
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
hmm takleh buang eh. kalau takleh buang ko kena baca doa2 banyak2 la utk tak kena lagi. kekeekek
 

wan676

freshman
Joined
Apr 2, 2010
Messages
184
Points
0
aku nak tanye, kalau gambar artis kurg pop, mcm eddie murphy tu vero tak?sebab muka dia mcm ada nilai jokes, rasa cam ada yg nak beli.pa kata anda?
 

msaifuln

Newbie
Joined
Jun 8, 2008
Messages
855
Points
16
aku nak tanye, kalau gambar artis kurg pop, mcm eddie murphy tu vero tak?sebab muka dia mcm ada nilai jokes, rasa cam ada yg nak beli.pa kata anda?

Gambar sape2 pun kalau ada orang report sure kena.
Tak kisah la gambar AR Badul ke, kalau ada orang report confirm remove. :D
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
Tanya ckit bro.. macam mana nak buka acc ebay banyak2?
acc paypal mcmnelak?
first sekali ko bertanya dah salah thread. 2nd ko tanya salah orang. sebelum buat multi account pastikan ilmu didada penuh dulu. jgn terbabas dah.
 

wan676

freshman
Joined
Apr 2, 2010
Messages
184
Points
0
buat AN ni, nak cari gambar pulak susah, byk vero... sabar, tabah hadapi dugaan.. byk lagi idea ye tak.
 

tamindhari

freshman
Joined
Jun 20, 2008
Messages
474
Points
16
Kalau dah takut ngan Vero, jangan layan AN... apa susah....
 

eiyleen

freshman
Joined
Oct 22, 2007
Messages
24
Points
1
bro sekalian, binatang garfield pun vero kuat juga kan?
 

rizakin

freshman
Joined
Apr 26, 2009
Messages
94
Points
0
salam nak tanya logo apple tu vero ke tak?
 

phantomvoter

freshman
Joined
Dec 15, 2009
Messages
214
Points
0
Age
33
Barang zhulian laku beb.... dan tak vero... hahaha...
 
Top