Senarai Vero (Verified Right Owner)

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
wooo..tapi yg ade vero nie la brg hot!!
LOL ada beran!?!?:D
tak semestinya. tengok manowar. 2-3 bulan list seketul pun tak laku tapi kena VERO. tak berbaloi langsung.
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
Ini manowar :

manowar1.jpg
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
senarai vero untuk semua categories dkt ebay, buat rujukan utk newbie mcm saya.
KLIK DISINI
Dkt thread nie pun kena rujuk gak sbb dkt cni list yg betul² seller ebay dah kena...
 

ohduit

freshman
Joined
Jul 25, 2009
Messages
63
Points
0
ye dah kena beberapa kali listing removed. skrg saya dah remove semua SOA..so hati2 ye geng ebay..

TQ atas maklumat berguna ini...just kadang kadang fobia juga nak list barang yg asalnya tak vero tetiba jadi vero..huhu
 

chukai

Senior
Joined
Mar 11, 2007
Messages
1,706
Points
38
selagi tak ada org kena kita ingat tak vero..klu check dari list yg worldezam bagi tu...contoh SOA, ebay tak list SOA directly tapi SOA ni adalah copyright Twentieth Century Fox Film Corporation. sama gak ngan GLEE..dan Twentieth Century Fox Film Corporation memang ada dalam vero list..
 
Last edited:

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
selagi tak ada org kena kita ingat tak vero..klu check dari list yg worldezam bagi tu...contoh SOA, ebay tak list SOA directly tapi SOA ni adalah copyright Twentieth Century Fox Film Corporation. sama gak ngan GLEE..dan Twentieth Century Fox Film Corporation memang ada dalam vero list..

yup betul ckp sis chukai....:D
contoh kedua ADIDAS (ade dlm list)
spain home world cup jersey ( xde dlm list)
tp ttp kena juga....hehehe

so hati².....hati kering x pe....;)
 
Top