Senarai Vero (Verified Right Owner)

stone

freshman
Joined
Sep 1, 2009
Messages
205
Points
0
sedeyhnya glee tak ley :confused:

-edited so not to off topic
 
Last edited:

chukai

Senior
Joined
Mar 11, 2007
Messages
1,706
Points
38
@stone ..gile explain :D minat menyanyi ke? glee bole bertahan kut sbb interesting, cite berkaitan dgn muzik. lagu2 dorang guna pun yang femes2..sayang skali vero...huhu
 

stone

freshman
Joined
Sep 1, 2009
Messages
205
Points
0
@stone ..gile explain :D minat menyanyi ke? glee bole bertahan kut sbb interesting, cite berkaitan dgn muzik. lagu2 dorang guna pun yang femes2..sayang skali vero...huhu

sy main bbrp instrumental sama juga dgn otai2 kat sini , but dun do vox. sbb x minat n xde talent. heheh. ok kita stop here, nanti org lain marah. kat pm ajelah stori mori..

back to glee, saya rasa kalau kat skin maybe lepas kot, pernah cuba tak? sbbnya yg buat tattoos elok jek?
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
aku tgk dalam ebay ramai yg jual rlx ja......
Senarai di page 1 adalah update dari member2 WC yang pernah kena dan bukan update dari kakitangan eBay sendiri. Untuk kesahihan fakta adalah digalakkan mencuba sendiri. Lagipun aku tak penah jumpa lagi member² yang kaya raya jual Teh Boh ni. Senarai VERO di thread ini adalah untuk rujukan sahaja dan bukan larangan menjual. Sell at your own risk. Harap maklum.
 

ijamidayu

Newbie
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,074
Points
38
Age
39
Senarai di page 1 adalah update dari member2 WC yang pernah kena dan bukan update dari kakitangan eBay sendiri. Untuk kesahihan fakta adalah digalakkan mencuba sendiri. Lagipun aku tak penah jumpa lagi member² yang kaya raya jual Teh Boh ni. Senarai VERO di thread ini adalah untuk rujukan sahaja dan bukan larangan menjual. Sell at your own risk. Harap maklum.

Betul.. FORUM adalah perkongsian supaya anda tidak mengulangi apa yg kami telah lakukan..

Tapi kalo kamikaze.. Apa mau takut.. Ilang 1 1000 menanti.. Huhwuwhuhuwh
 

selopak

freshman
Joined
Jan 15, 2010
Messages
154
Points
0
Senarai di page 1 adalah update dari member2 WC yang pernah kena dan bukan update dari kakitangan eBay sendiri. Untuk kesahihan fakta adalah digalakkan mencuba sendiri. Lagipun aku tak penah jumpa lagi member² yang kaya raya jual Teh Boh ni. Senarai VERO di thread ini adalah untuk rujukan sahaja dan bukan larangan menjual. Sell at your own risk. Harap maklum.

tima kasih sifu vg...hihi....

jual apa yg leh kaya raya.....:D
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
yer betul. buat apa nak kena VERO kalau tak laku? ekekke
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
adeh tajuk tu untuk otai VERO. Aku ni cuba lari dari VERO. From "No VERO to No Money" boleh?
 

Prisonersz

freshman
Joined
Feb 24, 2009
Messages
256
Points
16
nak kongsi pada semua

The rights owner or an agent authorized to act on behalf of the rights owner, The Gene Kelly
 

afnan145

freshman
Joined
Jun 20, 2009
Messages
725
Points
18
adeh tajuk tu untuk otai VERO. Aku ni cuba lari dari VERO. From "No VERO to No Money" boleh?

aku mmg tak leh lari dr vero...vero yg duk kejar aku..ekekeke.:D
emm...buat rugi je list vero, tp x laku...kalau kena vero yg betul2 hot xpe, berbaloi kena suspend..:D
 

linamys

freshman
Joined
Feb 24, 2008
Messages
74
Points
6
Age
44
saya nak tambah gak...

Bioshock --------- 1 listing kena remove dan surat lawyer datang sebagai susulan..tapi tak kena saman la..cuma dia warning, tapi kalau dapati terjumpa sekali lagi di mana2..walau bukan kat ebay, kena saman. Bukan sikit, tapi ratus ribu usd...

Halo 3 ------- kena remove listing..

Dua di atas bertahan 2 minggu je dalam store..(walau store inventory)

kesimpulannya..game2 ni...berbahaya

MJ, Avatar, Ed Hardy..dah ada dalam list depan dan brand ni merupakan brand yg memberi saya pengalaman bercuti 7 dan 30 hari, listing kena buang dan kalah pertahankan hak(MJ) berlesen...

lps peristiwa2 atas...saya tak buat vero2 ni..layan bunga,pemandangan,binatang...yg seni2 je...
 
Top