Senarai Vero (Verified Right Owner)

stone

freshman
Joined
Sep 1, 2009
Messages
205
Points
0
hahahaha..ada pernah kena remove ke letak gambar rozita che wan????:D

baru terpikir nak try DCT, kalau pi konsert dia, sure aku pi ke depan sambil terlompat2 kat depan... anyway bukan aku sorg je :rolleyes:
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
baru terpikir nak try DCT, kalau pi konsert dia, sure aku pi ke depan sambil terlompat2 kat depan... anyway bukan aku sorg je :rolleyes:

hebat la stone.. layan DCT tuh .. dah mcm vm .. vm pun layan DCT gak .. hehehehe :D
 

stone

freshman
Joined
Sep 1, 2009
Messages
205
Points
0
Datuk Siti Nurhaliza kut..

kekuda : hehehehehehhe

VM : teka sendiri bley :p

chukai : huhuhuh, actually layan mcm2 dr k/j-pop sampai la ke nasyid dan slow rock.. eh chukai ni BBC ek? :D
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
BBC = Biri-Biri Comel ..
hehehehe :D
 

optom77

freshman
Joined
Mar 10, 2009
Messages
1,439
Points
38
baru terpikir nak try DCT, kalau pi konsert dia, sure aku pi ke depan sambil terlompat2 kat depan... anyway bukan aku sorg je :rolleyes:

terlompat2 kat konsert dato siti norhlza...huhuhu...giler fanatik.
 

stone

freshman
Joined
Sep 1, 2009
Messages
205
Points
0
DCT tu terpaksa minat, sbb awek layan bendalah tu hehehe... last2 terminat sejak zaman Biarlah rahsia... lepas tu dibelanja tuk specila dinner atau function, huhuhuhu

sy lebih ke band jek sebenarnya .. walaupun selalu ke gig, dan konsert, tapi club tak pernah masuk k!...

eh, kita ni dah of topic jauh ni hehehehe, habis kena lahar nanti huhuh...
 
Top