Senarai Vero (Verified Right Owner)

ahmadalwi.88

freshman
Joined
Jan 6, 2010
Messages
9
Points
0
setahun?bia bena..hehehe..sabar jela..dia tengah cleaning ebay dari vero nie aku rasa..dah makin kurang aku tgk barang2 kat ebay nih
 

naruto2010

freshman
Joined
Mar 22, 2010
Messages
26
Points
0
Slm cemua..
saya new kt ebay ni..asyik sgt tgk org br ebay..so try listing..
trus kne suspend ..
punah smgt jitu yg membuak2 tuu.sodihh
 

naruto2010

freshman
Joined
Mar 22, 2010
Messages
26
Points
0
silap sndiri x tgk kt thread ni dlu
psl vero item ni..abis all my listing remove+suspend
bg new2 member yg lain tuu..kne lh bca thread ni. byk ilmu2 blh d'perolhi!!
TQ bebnyk kt sifu2 n member2 lain yg share ilmu kt sni..
:)
 

naruto2010

freshman
Joined
Mar 22, 2010
Messages
26
Points
0
dh try email kt ebay and chat live with them..tp still x dpt ape2 reply..sayang nyee acc tu.
 

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,674
Points
38
dh try email kt ebay and chat live with them..tp still x dpt ape2 reply..sayang nyee acc tu.

lupakan je akaun tu.. nak tunggu ebay reinstate tu belum tetentu lagi.. dalam masa ko nak tunggu tu, dah berpuluh akaun ko dah bleh create..
 

ahmadalwi.88

freshman
Joined
Jan 6, 2010
Messages
9
Points
0
buat akaun lain bro..masa tu duit..ngeh2..baca thread2 kat sini sebelum bukak akaun lain tu :)
 

naruto2010

freshman
Joined
Mar 22, 2010
Messages
26
Points
0
bru bukak 2 acc bru nie..tggu masak skit timing dia..
sy still new.. bnyk lg prlu blajar
 

naruto2010

freshman
Joined
Mar 22, 2010
Messages
26
Points
0
bnyk dugaan utk br ebay nie..
tabitt kt all sifu2..n all member kt sni yg brjaya!!
tp bila tgk seller lain yg lps brg vero...rase cam x adil jee ebay ni
geram2...
heheh3...
 

stone

freshman
Joined
Sep 1, 2009
Messages
205
Points
0
Slm cemua..
saya new kt ebay ni..asyik sgt tgk org br ebay..so try listing..
trus kne suspend ..
punah smgt jitu yg membuak2 tuu.sodihh

siannya : (, xpe dun give up...

ada org tua kata, ada yg berjaya guna rule, follow apa yg dah org lain success... but not sure betul ke tak :rolleyes:

but maybe ada benarnya :confused:
 

ahmadalwi.88

freshman
Joined
Jan 6, 2010
Messages
9
Points
0
elakkan vero..buat hati tak tenang je list vero nie..cari niche lain..banyak lagi yang hot :d
 

afnan145

freshman
Joined
Jun 20, 2009
Messages
725
Points
18
elakkan vero..buat hati tak tenang je list vero nie..cari niche lain..banyak lagi yang hot :d

nak main vero boleh bro, tp bak kata sifu mansur, hati mesti kering...
aku dulu pun termain vero gak, mula-mula bukak akaun ebay terjumpa niche vero terus, bantai je lah...lepas 6 mousepad aku kena remove, terus aku dapat cuti 7 hari..tp alhamdulillah, lepas ok dah akaun tu.
bila aku mengadu kat sifu VM, terus sifu VM sound aku..hehehhe.
aku ingat lg ayat dia "ari tu aku dah pesan, ko tak dengar, kan dah kena, sape yg susah???"....:D
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
oit aku takde cakap macam tu lah. fitnah tu. ekekekek
 

ahmadalwi.88

freshman
Joined
Jan 6, 2010
Messages
9
Points
0
boleh tapi kena guna cd..pandai2 la letak ship kos..jangan murah sangat..nanti kantoi..takleh download punye..violate polisi..hehehe
 
Top