Senarai Vero (Verified Right Owner)

xaxa

freshman
Joined
Nov 30, 2009
Messages
31
Points
0
saya pon ada kena ferrari dulu..
watch, tshirt, cap....memang takleh..
smurf pon pernah kena - italian charm

mmm..Twilight tu, sape pernah kena? boleh tak bagitau barang apa?

Satu lagi nak tanya pasal TINKERBELL...
bukan tu disney ke?
saya ada list...tapi dah remove...takut aa...sebab dah byk kali kena ngan eBay...play safe je sekarang..

tapi tinkerbell tu cam best :rolleyes:
 
Last edited:

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
tak best mana pun tinkerbell tu. tak berbaloi kena remove. aku jual pun tak berapa nak laku. dah remove dah pun.
 

aken

freshman
Joined
Feb 16, 2010
Messages
679
Points
16
Age
36
uiksss aku rasa ko orang pertama kena remove apple ni. biar betik. orang lain dah setahun dok pulun apple ni. betik ke tak betik ni? kalau betik aku nak masuk dalam list je.

betik ar..dah masak pny..tgu nak mkn je..
xtau ar sbb vero or ada org report..
gmb amek kat google je..
just edit tkr kaler..
hehehe
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
sedikit tips utk mengelakkan item vero anda diremove..

sebelum list apa2 brg vero tuh, baca ayat Kursi 3 kali , beserta selawat ke atas Nabi Muhammad SAW .. insyaAllah selamat ..
pastikan amalan ni dilakukan setiap kali sebelum anda melisting apa2 brg vero.. :)
kita hanya merancang , Allah yg menentukan.. :D
 

afnan145

freshman
Joined
Jun 20, 2009
Messages
725
Points
18
sedikit tips utk mengelakkan item vero anda diremove..

sebelum list apa2 brg vero tuh, baca ayat Kursi 3 kali , beserta selawat ke atas Nabi Muhammad SAW .. insyaAllah selamat ..
pastikan amalan ni dilakukan setiap kali sebelum anda melisting apa2 brg vero.. :)
kita hanya merancang , Allah yg menentukan.. :D

Tips yg terbaik!!!!:D:D
 

aken

freshman
Joined
Feb 16, 2010
Messages
679
Points
16
Age
36
sedikit tips utk mengelakkan item vero anda diremove..

sebelum list apa2 brg vero tuh, baca ayat Kursi 3 kali , beserta selawat ke atas Nabi Muhammad SAW .. insyaAllah selamat ..
pastikan amalan ni dilakukan setiap kali sebelum anda melisting apa2 brg vero.. :)
kita hanya merancang , Allah yg menentukan.. :D

haha..
terbaik dari ladang..
kalau kene remove gak mmg aku kene tukar niche ar..
aku jual kuda plak pasni..haha
 

aken

freshman
Joined
Feb 16, 2010
Messages
679
Points
16
Age
36
TT, kasi tambah satu : david carradine

actor kungfu ni pn vero gak ek??
agak2 jackie chan ngan jet lee vero tak??
list dah siap ni..
takpe2...aku try listkan satu dlu..
anywhy thank sifu-lan..
 

msaifuln

Newbie
Joined
Jun 8, 2008
Messages
855
Points
16
actor kungfu ni pn vero gak ek??
agak2 jackie chan ngan jet lee vero tak??
list dah siap ni..
takpe2...aku try listkan satu dlu..
anywhy thank sifu-lan..

Dah berapa kali aku cakap aku bukan Sifu-lan.. aku
msaifuln..
 

wgn_white

Senior
Joined
Jan 25, 2008
Messages
2,779
Points
38
HAHAHA... :D

aken... sifu-lan nickname dia pun sifu-lan jugak... kalau ko ko nak sgt cari sifu lan p cari dia kat tanya sifu ke... forum rahsia dia tu ke...
 

chukai

Senior
Joined
Mar 11, 2007
Messages
1,706
Points
38
mcmla org xkonpius dgn awak tu cik chukai... bro ke sis awak nih..:D

kekeke..betul jugak ek..
ada yg konpius lagi ke? :D
klu sape gi TT aritu, konpius gak tataula..

slalunya dorang yg berani main vero ni ada multiple ac ke? satu kena suspend sebulan...ada akaun lain lagi
 
Last edited:

wgn_white

Senior
Joined
Jan 25, 2008
Messages
2,779
Points
38
Betul tu...
Tp, suspend krn vero takpa...
Jgn suspend kerana tak bayar fee atau tak hantar brg sudah ler...
 

ahmadalwi.88

freshman
Joined
Jan 6, 2010
Messages
9
Points
0
tak cukup ebay buat gler vero..AN pun nak buat jugakk..habis semua gambar dia bantai copyrigh..gambar air terjun ayang aku amek pon dia cakap copyright..ya rabbi..
 

afnan145

freshman
Joined
Jun 20, 2009
Messages
725
Points
18
tak cukup ebay buat gler vero..AN pun nak buat jugakk..habis semua gambar dia bantai copyrigh..gambar air terjun ayang aku amek pon dia cakap copyright..ya rabbi..

hahahhah..gambar air terjun pun vero gak..:D
ko letak keyword salah kot...gmbar air terjun belakang rumah ko tp ko letak keyword air terjun niagara..:D
 
Top