Senarai Vero (Verified Right Owner)

stone

freshman
Joined
Sep 1, 2009
Messages
205
Points
0
ada sesapa pernah try buat tshirt atau trace untuk yahoo, google, myspace, facebook tak?... lepas tak? kalau takde nak cuba lah (kalau tak berisiko tinggi surat lawyer ler)
 

kotstarz

freshman
Joined
Apr 17, 2008
Messages
27
Points
1
Pantera....teringat plak nama character el tigre: white pantera. haha, tq untuk info yang berfaedah nie :)
 

aken

freshman
Joined
Feb 16, 2010
Messages
679
Points
16
Age
36
Salam,

ada soalan nak tny ni...

Napa ada ebayer yg leh list mousepad gmb apple(bukan apple yg makan tu)??
bukan ke yg tu vero?
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
Salam,

ada soalan nak tny ni...

Napa ada ebayer yg leh list mousepad gmb apple(bukan apple yg makan tu)??
bukan ke yg tu vero?
Yang dalam list ni VERO yang pernah kena remove atau boleh menyebabkan akaun anda suspen. Kalau nak kira VERO mcm ko cakap ni sardin cap ayam pun VERO.
 

ahmadalwi.88

freshman
Joined
Jan 6, 2010
Messages
9
Points
0
dgn selamatnya aku baru dapat cuti 7hari sbb aerosmith punye listing...arghhh...sabar2..
 

tamindhari

freshman
Joined
Jun 20, 2008
Messages
474
Points
16
Salam,

ada soalan nak tny ni...

Napa ada ebayer yg leh list mousepad gmb apple(bukan apple yg makan tu)??
bukan ke yg tu vero?

Masalah apple ni, kalau ebay lepas kan.. AN tak mau print dah....vero...
 

ahmadalwi.88

freshman
Joined
Jan 6, 2010
Messages
9
Points
0
ebay dah nak stat mengganas balik..6 barang aku kena sebat...huhuhu..la yeke..tatau lak pasal apple tu..
 

xaxa

freshman
Joined
Nov 30, 2009
Messages
31
Points
0
Hye all..nak tanya,
TWILIGHT tu ada dalam list VERO kan?
tapi berjuta je barang Twilight AN kat eBay ni..

ke ada certain² barang je yang tak boleh?
 

mr. small

freshman
Joined
Sep 15, 2009
Messages
441
Points
0
Hye all..nak tanya,
TWILIGHT tu ada dalam list VERO kan?
tapi berjuta je barang Twilight AN kat eBay ni..

ke ada certain² barang je yang tak boleh?

twilight tu vero x brape nk kuat..masih bole listing lg..nasib2 je kena
 

aken

freshman
Joined
Feb 16, 2010
Messages
679
Points
16
Age
36
Hye all..nak tanya,
TWILIGHT tu ada dalam list VERO kan?
tapi berjuta je barang Twilight AN kat eBay ni..

ke ada certain² barang je yang tak boleh?

byk lg barang vero yg org still list..
tp xtau ar cmna diorg leh lepas..
kalau wat aution 3days pun lum tentu lepas..
apple aku bru list je dah kene remove..
pasni aku nak try gambar buah belimbing plak ar..
nak tgk diorg brani remove ke tak..haha
 

afnan145

freshman
Joined
Jun 20, 2009
Messages
725
Points
18
byk lg barang vero yg org still list..
tp xtau ar cmna diorg leh lepas..
kalau wat aution 3days pun lum tentu lepas..
apple aku bru list je dah kene remove..
pasni aku nak try gambar buah belimbing plak ar..
nak tgk diorg brani remove ke tak..haha

aku pernah kena ferrari ngan mafia wars, dua2 mousepad..
pg td ingat nk list pantera, pastu tgk dlm list vero, ada pantera,vero..trus tak jadik..:D:D
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
byk lg barang vero yg org still list..
tp xtau ar cmna diorg leh lepas..
kalau wat aution 3days pun lum tentu lepas..
apple aku bru list je dah kene remove..
pasni aku nak try gambar buah belimbing plak ar..
nak tgk diorg brani remove ke tak..haha
uiksss aku rasa ko orang pertama kena remove apple ni. biar betik. orang lain dah setahun dok pulun apple ni. betik ke tak betik ni? kalau betik aku nak masuk dalam list je.
 
Top