Senarai Vero (Verified Right Owner)

johntravolta

freshman
Joined
Oct 11, 2009
Messages
473
Points
0
Zynga Game Network, Inc. dan gem2nya.

mafia wars, farmville dan yg seangkatan dengannya :rolleyes:
 

chukai

Senior
Joined
Mar 11, 2007
Messages
1,706
Points
38
item vero ni klu kita list kat ebay selain US kena remove gak ke?
 

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,674
Points
38
item vero ni klu kita list kat ebay selain US kena remove gak ke?

tak kira US ke AU ke UK ke MY ke... kalau nak kene, kene jugak.. kalau bukan sebab ebay sendiri yg remove (automatik dari system) atau ada plak 'kaki-kaki' report yg tak berlesen yg rajin sgt buat keje ebay tuh..
 

stone

freshman
Joined
Sep 1, 2009
Messages
205
Points
0
sy confuse betul dgn monster energy, sy tgk elok je org lain buat benda ni kat skin cellphone dan kat tshirt.. maintain je dia punya akaun sampai feedback tinggi... ke ebay pun ada double standard?
 

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,674
Points
38
sy confuse betul dgn monster energy, sy tgk elok je org lain buat benda ni kat skin cellphone dan kat tshirt.. maintain je dia punya akaun sampai feedback tinggi... ke ebay pun ada double standard?

ada kaki report kot tu...
 

mansurbiz

Active
Joined
Feb 12, 2008
Messages
1,828
Points
48
Top