Senarai Vero (Verified Right Owner)

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
Kat sini kalau boleh letak list vero saje. Bukan discuss nak trick vero ke apa. Kalau ada yg belum masuk list atau yg baru kena tlg la update. Sama² beringat sama² kita.

Senarai VERO:

1. Monster Energy
2. Manowar (band metal)
3. Helloween (band powermetal)
4. Ducati <<== panas membara
5. Ferarri
6. WWE John Cena
7. Zippo ( aku letak word zippo kat title utk top flip lighter )
8. ED HARDY
9. SCOTTY CAMERON
10. BATHING APE BAPE
11. YNGWIE MALMSTEEN
12. GRAND THEFT AUTO (surat lawyer beb)
13. JUICY COUTURE
14. RAY BAN SUNGLASS List kat EBAY US.
15. KISS
16. Guess
17. Marc n Jacobs
18. gucci
19. louis vuitton
20. Smallville
21. Garfield
22. Transformers
23. X-Men
24. Harley Quinn
25. Salena gomez
26. Dave Matthew Band
27. Harley Davidson
28. Nighmare B4 Christmas
29. hanna montana
30. pooh
31. disney
32. Metal Mulisha
33. Che Guevara Raja Rimba
34. Razer <-- xkuat sgt
35. Paramore <---kuat
36. WWE
37. medela
38. Warner Bros dan artis2 dia org <<-- amat panas
39. Michael Jackson
40. Twilight
41. logo superman
42. world of warcraft
43. burberry
44. eddie van halen
45. carlos santana
46. Chanel
47. Fox Racing
48. Zumba Fitness
49. POWELL PERALTA
50. Harley Davidson
51. Felix The Cat
52. Selena Gomez
53. ROCKETT CLOTHING
54. Katun ben10
55. Teh Boh <<<=== ada sape2 berani try jual ni?
56. Jensen Auckles
57. Supernatural
58. Coach
59. Hello Kitty <<== try kalau berani
60. Mac
61. Zildjian
62. Lacoste
63. Tiffany (Kotak jam pun kena)
64. Omega (Jam... bukan telur omega... cuti 7 hari)
65. Alvin And The Chipmunks
66. Avatar <<<=== ada yg no longer registered user terus
67. Medela
68. Smurf
69. Paramore
70. Pantera <<== 30 hari cuti tanpa gaji
71. DJ Tiesto
72. Aerosmith
73. David Carradine
74. DJ In The HOOD
75. Cervelo <<=== cuti setahun
76. Glee
77. Volcom = Dangerous
78. Gene Kelly
79. Bioshock
80. Halo 3
81. Sons of Anarchy
82. Brabus
83. Farmville
 
Last edited:

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34
good info bro!!!!
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
byk lagi kena tambah ni.. :)
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
tambah2... nanti aku update kat first page.
 

kitakaya

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
1,136
Points
36
"medela" <--- aku letak kat title n trus kene suspen.. huhu..
 

codak

freshman
Joined
Apr 24, 2009
Messages
571
Points
0
aku rase brand under 1 company,contohnya hasbro,so brand2 bwh dia sume kena
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
benda semua nie vero atau ada org report?
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
ermmm....mcm tu klu aku pun nk buat report gak lah, sbb sebelum nie x de org jual design tu, bila aku jual dpt sambutan, pastu ada org plak jual sejibik mcm aku.....
 

optom77

freshman
Joined
Mar 10, 2009
Messages
1,438
Points
0
ermmm....mcm tu klu aku pun nk buat report gak lah, sbb sebelum nie x de org jual design tu, bila aku jual dpt sambutan, pastu ada org plak jual sejibik mcm aku.....

mane boleh report cam tu, tu bukan nama report dah, tu namanya ko tak suka persaingan.. tak baik beb.
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
Biasa owner atau right seller report. Tak yah la tuduh sape2. Ada org dengki pun nak buat camne. Go on dengan hal kita sudah. Ada la tu rezeki mana. Jgn pulak pasni jadi perang dunia seller2 AN ni. Lu report gua, gua report lu. Mmg tak sudah.
 

GT500

freshman
Joined
Feb 28, 2009
Messages
770
Points
0
Yup kebanyakkan Owner sendiri yg investigate dan report,sebabtu eBay layan..kalau tak memang jadik modern warfare kat eBay ni.

Aku pernah kene sound ngan Links Of London pasal barang dia dulu believe to be counterfeit,tapi lepas aku include gambar bukti purchase kat mana baru dia lift banned atas barang tu.

Jgn report sesama penjual.
 
Top