senarai PTC yg legit,scam..

Joined
Sep 14, 2009
Messages
743
Likes
0
Points
16
Offline
#3
mmg byk ptc kt internet ni...
thanks coz membantu bagi info
 
Joined
Jun 26, 2009
Messages
751
Likes
0
Points
18
Offline
#4
aku mmg tgk ptc investigation ni sblom join mane2 ptc..
papepon thanks bro..
 
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,359
Likes
7
Points
38
Age
33
Offline
#5
antara PTC yg real membayar skarang ni adalah neobux dan palmbux, lain2 xtau ler...
 

GIagent

freshman
Joined
Aug 1, 2006
Messages
18
Likes
0
Points
1
Offline
#6
just nk kongsi sket psl PTC ni..
korang boleh dptkan info berkaitan senarai PTC yg legit, scam dan mcm info yg penting psl PTC kt website ni...
ada banyak sangat program ptc kat internet nie... aku dah join banyak tapi tak pernah dapat cashout .. ader yang kene scam dan ader yang terlampau lambat nak sampai payout... pastu just tinggalkan jer duit aku kat diorang.... takpe niat sedekah jer.. :)

pasal nak cari ptc yang legit dan scam , aku lebih suka search di google apa kata orang ramai kat forum-forum dan kalau ader ,cari site yang monitor rating setiap ptc program yang ader di internet... kat situ kita akan dapat tahu perkembanagan semasa setiap ptc... ok good luck ..

http://i1corner.com/about - Post Free Classifieds , Directories & Articles
 
Last edited:
Joined
Jun 2, 2009
Messages
138
Likes
0
Points
0
Age
29
Offline
#7
premiertrafficptc pun legit!
baru klik cashout then beberapa minit pastu cek kat akaun paypal dah masuk duit!!!:p
 
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,359
Likes
7
Points
38
Age
33
Offline
#8
ada banyak sangat program ptc kat internet nie... aku dah join banyak tapi tak pernah dapat cashout .. ader yang kene scam dan ader yang terlampau lambat nak sampai payout... pastu just tinggalkan jer duit aku kat diorang.... takpe niat sedekah jer.. :)

pasal nak cari ptc yang legit dan scam , aku lebih suka search di google apa kata orang ramai kat forum-forum dan kalau ader ,cari site yang monitor rating setiap ptc program yang ader di internet... kat situ kita akan dapat tahu perkembanagan semasa setiap ptc... ok good luck ..

http://i1corner.com/about - Post Free Classifieds , Directories & Articles
yg aku pecaya sekarang ni hanya 3, neobux, palmbux dan incrasebux...3-3 aku dh dpt payment...
 
Joined
May 3, 2008
Messages
1,134
Likes
1
Points
38
Offline
#10
hmm..

saya pun dalam proses menyiapkan blog ptc reviews berdasarkan pengalaman saya..

walaubagaimanapun, ada setengah content saya ambil dari blog lain..

himira-ptc.blogspot.com

jika ada comment, bgtau yek!!!
 

HAFEEZ

freshman
Joined
Apr 6, 2010
Messages
1
Likes
0
Points
0
Offline
#12
sesiapa yang berminat boleh join site ni yang bagi usd 100 untuk 1 ptr.register free tapi kena ada own ip account (internet access sendiri).payableptrcom.tk
sesiapa yang pernah cuba bolehlah bagi feedback (true or scam):rolleyes:
 
Joined
May 3, 2008
Messages
1,134
Likes
1
Points
38
Offline
#13
sesiapa yang berminat boleh join site ni yang bagi usd 100 untuk 1 ptr.register free tapi kena ada own ip account (internet access sendiri).payableptrcom.tk
sesiapa yang pernah cuba bolehlah bagi feedback (true or scam):rolleyes:
hmm..xsalah mencuba..dgn syrat, jgn keluar duit dlu..tgu dah dapat payment berkali2..bru kuar duit yekk!!
 
Joined
Jun 6, 2010
Messages
2
Likes
0
Points
0
Offline
#14
sape tahu program2 kat malaysia....yg ak tahu stkat nie..g-klik ,dapatwang,jutawan klik(nie byk ckp scam),myspacemoney....leh share2 tuk wat rujukan....
 

lunassp

freshman
Joined
Oct 30, 2008
Messages
383
Likes
0
Points
16
Age
32
Offline
#17
sape tahu program2 kat malaysia....yg ak tahu stkat nie..g-klik ,dapatwang,jutawan klik(nie byk ckp scam),myspacemoney....leh share2 tuk wat rujukan....
yg hang senaraikan ni byk yg xbtoi.
setahu aku youthsays mmg berbayar
 
Joined
Mar 8, 2010
Messages
179
Likes
0
Points
0
Offline
#19
salam bro himira... nice blog.. :) better cek dulu PTC yang scam or x dulu :) aku nak tnyer pndpt bro2 kat cni la.....

KENAPA RAKYAT MALAYSIA NIE X AKTIF BUAT PTC MACAM KAT NEGARA2 LAIN???? :)
 
Joined
May 3, 2008
Messages
1,134
Likes
1
Points
38
Offline
#20
salam bro himira... nice blog.. :) better cek dulu PTC yang scam or x dulu :) aku nak tnyer pndpt bro2 kat cni la.....

KENAPA RAKYAT MALAYSIA NIE X AKTIF BUAT PTC MACAM KAT NEGARA2 LAIN???? :)
hmm..sbb nama aku dipanggil tue..

hehe..

sbbnya orang kita nie nak untung dalam tempoh yang cepat..

nk tau tak? ada seorang ptc player.. Malaysia punyer..paling berjaya.. sebulan dia boleh dapat lebih dari $ 300 dolar..

jom cari dia..
 
Top