senarai PTC yg legit,scam..

Rexx99

freshman
Joined
Dec 26, 2008
Messages
111
Points
16
Age
29

mdsyah

Newbie
Joined
Sep 14, 2009
Messages
752
Points
16
mmg byk ptc kt internet ni...
thanks coz membantu bagi info
 

GIagent

freshman
Joined
Aug 1, 2006
Messages
20
Points
1
just nk kongsi sket psl PTC ni..
korang boleh dptkan info berkaitan senarai PTC yg legit, scam dan mcm info yg penting psl PTC kt website ni...
ada banyak sangat program ptc kat internet nie... aku dah join banyak tapi tak pernah dapat cashout .. ader yang kene scam dan ader yang terlampau lambat nak sampai payout... pastu just tinggalkan jer duit aku kat diorang.... takpe niat sedekah jer.. :)

pasal nak cari ptc yang legit dan scam , aku lebih suka search di google apa kata orang ramai kat forum-forum dan kalau ader ,cari site yang monitor rating setiap ptc program yang ader di internet... kat situ kita akan dapat tahu perkembanagan semasa setiap ptc... ok good luck ..

http://i1corner.com/about - Post Free Classifieds , Directories & Articles
 
Last edited:

Syedz

Senior
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,444
Points
38
Age
34
ada banyak sangat program ptc kat internet nie... aku dah join banyak tapi tak pernah dapat cashout .. ader yang kene scam dan ader yang terlampau lambat nak sampai payout... pastu just tinggalkan jer duit aku kat diorang.... takpe niat sedekah jer.. :)

pasal nak cari ptc yang legit dan scam , aku lebih suka search di google apa kata orang ramai kat forum-forum dan kalau ader ,cari site yang monitor rating setiap ptc program yang ader di internet... kat situ kita akan dapat tahu perkembanagan semasa setiap ptc... ok good luck ..

http://i1corner.com/about - Post Free Classifieds , Directories & Articles
yg aku pecaya sekarang ni hanya 3, neobux, palmbux dan incrasebux...3-3 aku dh dpt payment...
 

himira

Newbie
Joined
May 3, 2008
Messages
1,143
Points
38
hmm..

saya pun dalam proses menyiapkan blog ptc reviews berdasarkan pengalaman saya..

walaubagaimanapun, ada setengah content saya ambil dari blog lain..

himira-ptc.blogspot.com

jika ada comment, bgtau yek!!!
 

nexg

freshman
Joined
Mar 30, 2009
Messages
44
Points
0
terima kasih .. :D
 

HAFEEZ

freshman
Joined
Apr 6, 2010
Messages
1
Points
0
sesiapa yang berminat boleh join site ni yang bagi usd 100 untuk 1 ptr.register free tapi kena ada own ip account (internet access sendiri).payableptrcom.tk
sesiapa yang pernah cuba bolehlah bagi feedback (true or scam):rolleyes:
 

himira

Newbie
Joined
May 3, 2008
Messages
1,143
Points
38
sesiapa yang berminat boleh join site ni yang bagi usd 100 untuk 1 ptr.register free tapi kena ada own ip account (internet access sendiri).payableptrcom.tk
sesiapa yang pernah cuba bolehlah bagi feedback (true or scam):rolleyes:
hmm..xsalah mencuba..dgn syrat, jgn keluar duit dlu..tgu dah dapat payment berkali2..bru kuar duit yekk!!
 

arsenalforever93

freshman
Joined
Jun 6, 2010
Messages
2
Points
0
sape tahu program2 kat malaysia....yg ak tahu stkat nie..g-klik ,dapatwang,jutawan klik(nie byk ckp scam),myspacemoney....leh share2 tuk wat rujukan....
 

mrxkane

freshman
Joined
Apr 19, 2010
Messages
48
Points
0

himira

Newbie
Joined
May 3, 2008
Messages
1,143
Points
38
salam bro himira... nice blog.. :) better cek dulu PTC yang scam or x dulu :) aku nak tnyer pndpt bro2 kat cni la.....

KENAPA RAKYAT MALAYSIA NIE X AKTIF BUAT PTC MACAM KAT NEGARA2 LAIN???? :)
hmm..sbb nama aku dipanggil tue..

hehe..

sbbnya orang kita nie nak untung dalam tempoh yang cepat..

nk tau tak? ada seorang ptc player.. Malaysia punyer..paling berjaya.. sebulan dia boleh dapat lebih dari $ 300 dolar..

jom cari dia..
 
Top