Senarai Designer

ceghap

freshman
Joined
Mar 4, 2012
Messages
143
Points
16
Nama: ceghap

No. Tel (jika mahu): 0194406324

Emel: projekbangkit[at]gmail.com

Username Forum WC: ceghap

Laman Web Portfolio atau Servis: http://ashraflatif.com | http://fb.com/ceghap | segala jenis rekaan grafik semua saya buat.

Pengalaman (jika ada): Graphic Design 2 tahun. Webdesign 6 tahun.

Kepakaran atau Bidang Kerja: Adobe Illustrator / Adobe Photoshop / Adobe InDesign / Wordpress / Joomla / HTML / CSS / PHP
Range Harga/Caj: bermula dari rm30. Bergantung kepada kehendak dan budget pelanggan.

Ayat Promosi: Marilah mari..kekeke

Contoh Design:

Character:
bani-hakim-character.jpg
jeju-character.jpg

Website:
voxtribe-website.jpg
hujanmy-website.gif

Logo:
teratai-boutique-logo.gif
darussyafi-logo.jpg
 
Last edited:

Mich55ael

freshman
Joined
Sep 2, 2012
Messages
15
Points
0
sales letter dah ada cuma nak design jer bukan tak tau buat tapi upah lagi bagus
7.jpg

8.jpg

9.jpg
 
Last edited:

MasterG

freshman
Joined
Aug 18, 2006
Messages
248
Points
16
salam disini ada tak sesiapa yang boleh buat rollover menu... budget saya dalam rm 100-130 ... kalau ada leh call saya 017 3499832 yea, urgent nie payment bayar COD.. saya nak buat macam rollover di website ini http://portal.arkansas.gov yang ada 5 gambar didalam header tu, bila rollover dia tunjuk maklumat detail... itu sahaja... ada sesiapa boleh buat... boleh buat duit raya tu ..
 

amykools

freshman
Joined
Mar 23, 2009
Messages
111
Points
0
WTB URGENT!!! Memerlukan Designer WEBSITE !!! Masuk Sini!!!
Salam

Saya Memerlukan sesiapa yang leh buat website yang power
kalau boleh dalam bentuk wordpress sebab mudah saya nak handle content dan design mesti kena superb ...

pm/whatsapps/call/sms ke 017 30 30 4 30 sapa2 yang terer

thanks

harga kalau leh budget :)
 

kenshihimura

freshman
Joined
Sep 12, 2007
Messages
243
Points
16
WTB URGENT!!! Memerlukan Designer WEBSITE !!! Masuk Sini!!!
Salam

Saya Memerlukan sesiapa yang leh buat website yang power
kalau boleh dalam bentuk wordpress sebab mudah saya nak handle content dan design mesti kena superb ...

pm/whatsapps/call/sms ke 017 30 30 4 30 sapa2 yang terer

thanks

harga kalau leh budget :)

cuba detail sket, website POWER tu yg mcmn power? fungsi? kegunaan? features?
nak website superb, tapi harga bajet, macamana tuh? :D
 

tiboi78

freshman
Joined
Sep 21, 2012
Messages
232
Points
16
Nama: Mohd Fazli

Emel: nurimanshop11[a]gmail.com

Username Forum WC: tiboi78

Laman Web Portfolio atau Servis: www.nurimanshop.com/ecom

Pengalaman (jika ada): 2 tahun

Kepakaran atau Bidang Kerja: E-commerce Web Design/ E-commerce Template

Range Harga/Caj: RM20 -RM300

Ayat Promosi: Segalanya bermula disini...;)
 
Last edited:

MathsCatch

Senior
Joined
Dec 28, 2008
Messages
266
Points
18
Age
47
pakar dalam membuat flyer untuk tuisyen centre bersaiz A4 diperlukan..harga boleh runding.saya mahu design terbaik,meletup dan professional dari anda..yang berminat untuk buat projek jangka masa panjang sangat dialukan.hehehe


URGERT..Hubungi saya 017-3638016
 

ridzhuanfirdaus

freshman
Joined
Mar 9, 2012
Messages
294
Points
0

Attachments

  • glory collection 1.jpg
    92.8 KB · Views: 438
  • lovescotton..jpg
    92.5 KB · Views: 441
Last edited:

Syareena

freshman
Joined
Jan 5, 2013
Messages
3
Points
0
<WTB>

Mencari logo designer yang ada design flair yang urban, edgy and gegaye western lah untuk satu website logo. If work cantik, boleh lah dipertimbangkan untuk design logo untuk lagi satu website saya. PM me with your price and logo portfolio. Thanks!
 

ArtMssunday

freshman
Joined
Dec 18, 2012
Messages
18
Points
0
Last edited:

blingbling

freshman
Joined
Nov 3, 2009
Messages
2
Points
1
designer fulltime diperlukan segera.
berpengalaman
memiliki sijil atau diploma berkaitan

lokasi kerja di bangi, s'gor
pm segera utk email cv dan portfolio
tk
 

akuzbiz

freshman
Joined
May 13, 2013
Messages
0
Points
0
TEMPAH WEBSITE - TEMPAH WEB PROFESSIONAL, WEB PERNIAGAAN, WEB AFFILIATE, WEB IKLAN, WEB SISTEM (tempah web professional dengan harga murah)

Salam Semua!

-Bina laman web professional dengan harga berpatutan
-Bina laman web jualan, e-commerce, web iklan, web sistem komisyen, web affiliate dan sebagainya (web untuk dapat keuntungan secara online)
-Pilihan domain, server hosting dan sistem sms.
-Gabungan Dengan Facebook, Twitter & social network lain
- Berpengalaman dalam bidang IT, bangunkan web dan web sistem sejak dari 2005

Maklumat lanjut sila ke website di bawah:
==> http://www.AlamPintar.com

SILA HUBUNGI UNTUK TEMPAHAN:
En Mohamad
Hot-Line: 013-2458028
Email: [email protected] & [email protected]
Layari Laman Web >> http://www.AlamPintar.com

View attachment 12628
 

spender_man

freshman
Joined
May 5, 2009
Messages
171
Points
0
Nama: Amin adli

No. Tel (jika mahu):016-7204657

Emel: [email protected]

Username Forum WC: spender_man

Laman Web Portfolio atau Servis: ~tiada

Pengalaman (jika ada): 1 tahun

Kepakaran atau Bidang Kerja: Bekerja sebagai Interior Design dan Kepakaran menggunakan 3Ds max + Photoshop

Range Harga/Caj: Rm 20 ++++ (bergantaung pada lukisan)

Ayat Promosi: Boleh mintak murah , tapi jgn murah sangat..takut designer lain marah

View attachment asarsa.jpgView attachment asdasasfast.jpg

View attachment asdassfsg.jpg View attachment qweqr.jpg

R&r seremban north

View attachment Food Court plus north seremban.jpg

View attachment mmexport1371715483684.jpgView attachment mmexport1371715493894.jpg
 
Last edited:

gunzz9xp

freshman
Joined
Apr 27, 2013
Messages
13
Points
0
Nama: Dzulfaqar Hashim

No. Tel :017-3260632

Emel: zul[at]bumbustudios[dot]com[dot]my

Username Forum WC: gunzz9xp

Laman Web Portfolio atau Servis: www[dot]bumbustudios[dot]com[dot]my

Pengalaman (jika ada): 4 tahun

Kepakaran atau Bidang Kerja: Design, Animasi, Kesan Khas Video (VFX)

Range Harga/Caj: bergantaung pada kerja

Ayat Promosi: Mahukan Harga Servis Yang Berpatutan? Email Saya Untuk Info Lanjut
 
Top