Senarai Designer

Cikgu Cinta

Newbie
Joined
Aug 17, 2011
Messages
455
Points
0
Assalamua'laikum w.w Para Designer Sekalian...

Saya sedang mencari designer yang mampu design untuk projek saya. Ada banyak, jadi saya perlukan harga borong :)

PM saya harga anda yer :)
 

kenshihimura

freshman
Joined
Sep 12, 2007
Messages
243
Points
16
Assalamua'laikum w.w Para Designer Sekalian...

Saya sedang mencari designer yang mampu design untuk projek saya. Ada banyak, jadi saya perlukan harga borong :)

PM saya harga anda yer :)

design web ke marketing stuff mcm banners etc...?
 

ridzhuanfirdaus

freshman
Joined
Mar 9, 2012
Messages
294
Points
0
Nama: MOHD FARIDZHUAN FIRDAUS

No. Tel (jika mahu):0111-9359-731

Emel:[email protected]

Username Forum WC:Faridzhuan Firdaus

Laman Web Portfolio atau Servis: http://facebook.com/faryancreativelabs



Kepakaran atau Bidang Kerja:facebook timeline designs, business card designs, advertisement designs,business card designs

Range Harga/Caj:MYR15-MYR250
 

Attachments

  • ask me.jpg
    37.3 KB · Views: 239
  • iza.jpg
    47.4 KB · Views: 232
  • sembang lebih.jpg
    36.5 KB · Views: 231
  • Untitled-1.jpg
    39.4 KB · Views: 229
Last edited:

M.Arif

freshman
Joined
Dec 26, 2011
Messages
252
Points
0
wah ini sudah bagus...ramai designer2 hebat kat sini..
 

DwenRasid

freshman
Joined
Jul 30, 2010
Messages
2,226
Points
0
Servis bina laman blog dari blogspot disertakan domain www.com setahun (RM200 SAHAJA )
siap design header dan 1 banner...

fungsi2 yang ada

1.komen facebook
2.read more jika anda mahu
3.related post bergambar jika mahu
4.related post biasa.
5.pemasangan keywords dan meta tag
6.background senang nak tukar
7.like facebook dan komen facebook jika mahu
8.juga boleh dibuat untuk blogshop
9.fungsi2 lain jika nak tambah.
10. design dari kosong....
 
Last edited:
F

Fiza87

Salam.

I ada hire this freelance designer utk buat website for my company (CMS, wordpress), dia buat separuh jalan sahaja and then gone missing 2 days before launching. Patutnya go live semalam tapi disebabkan sifat x bertanggungjawab dia, i'm in trouble.

Website tu dah 80% siap, ada beberapa perkara sahaja yang tak function spt contact form dll.

Saya sangat harap ada mana-mana web designer dapat bantu secepat mungkin.

Pls PM or send email to [email protected]
 

Lspark23

freshman
Joined
Aug 6, 2008
Messages
175
Points
16
Servis bina website berasaskan drupal, wordpress......
contoh design www.isyrahqalbi.com ( drupal ) , http://bilikseminar.hanabilbiz.com/ ( html ) dan dalam proses www.kursuskekipoh.com ( Wordpress ) ( Dalam Proses )

Harga : boleh bincang (^___^) .....

ps : sy merupakan pelajar pratikal yang nak cari income tmbhan (^___^) .. jd xtau nk ttapkan harga mcamana... ikut pada kepuasan anda :)
 
Last edited:
F

Fiza87

Sesiapa yang pandai edit website?
 
Last edited by a moderator:

ceghap

freshman
Joined
Mar 4, 2012
Messages
143
Points
16
Nama: ceghap

No. Tel (jika mahu): 0194406324

Emel: projekbangkit[at]gmail.com

Username Forum WC: ceghap

Laman Web Portfolio atau Servis: http://ashraflatif.com | segala jenis rekaan grafik semua saya buat.

Pengalaman (jika ada): Graphic Design 2 tahun. Webdesign 6 tahun.

Kepakaran atau Bidang Kerja: Adobe Illustrator / Adobe Photoshop / Adobe InDesign / Wordpress / Joomla / HTML / CSS / PHP
Range Harga/Caj: bermula dari rm30. Bergantung

Ayat Promosi: Marilah mari..kekeke

Contoh Design (jika mahu): rujuk laman portfolio
 
Last edited:

khaie

Senior
Joined
Apr 2, 2012
Messages
609
Points
18
Age
39
salam.
saya seorang designer.More on product design (offline).Sebarang kemusykilan pasal design boleh pm :)

Details

Nama: Mohd Nakhaie Hashim

No. Tel (jika mahu):

Emel: [email protected]

Username Forum WC: khaie

Laman Web Portfolio atau Servis: -

Pengalaman (jika ada): 4 Tahun sebagai designer.Part time internet marketer.

Kepakaran atau Bidang Kerja: Graphic Design, Product Design, Logo Design, Banner Design.
idea development, Product Positioning, Creative thinking

Range Harga/Caj: Logo / banner ---> RM20 - RM40
Lain-lain ---> RM40 - RM500 (bergantung pada projek & saiz)

Ayat Promosi:

" Design bersesuaian tema anda " :)


Portfolio saya


RN-header.jpg

headerdarkminisitecopy.jpg

headervideo1copy.jpg

videositegeneratorbox2.jpg


Terima Kasih :)
 

Attachments

  • ad250x250A.jpg
    ad250x250A.jpg
    43.6 KB · Views: 334
Last edited:

lunassp

freshman
Joined
Oct 30, 2008
Messages
401
Points
16
Age
33
Nama: Khairul

No. Tel : 0174161132

Emel: [email protected]

Username Forum WC: lunassp

Laman Web Portfolio atau Servis: memberikan servis dalam web dan graphic design. untuk portfolio, sila call atau email sy untuk maklumat lanjut

Pengalaman : selama 5 tahun dalam web dan graphic

Kepakaran atau Bidang Kerja: joomla & wordpress, html, css, C.I.S design, web design, web sistem and etc

Range Harga/Caj: bergantung kepada budget customer.

Ayat Promosi: anda bayar saya buat
 
Top