Seminar Terakhir Rahsia Dominasi Clickbank Jan 2010

Status
Not open for further replies.

fay_85

freshman
Joined
Jul 22, 2009
Messages
266
Points
16
saya dok diam sb tak de masa lagi nk wat..keje..pnt bila blk umah..huhuhuh..yg underground tu mehla wat grup discussion..baru best..huhuh
 
D

drcrdc1

Under radar la katakan.... dunt wurry boss :D

Tak wurry...cuma nak rasa seronok bila dengar ada yg dapat hasil...boleh saya tumpang gembira :) dan tau ada jugala walaupun sedikit sumbangan saya pada peserta

So ada sales bagitau ye...tak payah expose detail..

Norazman
 

MrDisc

Veteran
Joined
May 3, 2008
Messages
2,875
Points
48
video tak siap lagi?

Video full data dari pagi sampai ptg hampir 16gb..so nanti saya akn kasik preview sket utk lihat...bagi yg minat nak full nanti saya akan inform kemudian...(ambil masa mlm jek utk wat editing video, siang cari makan lain aa bro alan..;) )

Cuma apa yg menggembirakan setelah hampir 2 minggu berperang depan pc utk seo produk2 "PANAS" yang bleh convert jualan utk CB nie dah membuahkan hasil...hasil dari segi seo jek..nak mula memacak ke dalam carta UNCLE G..harap pasnie akan ada hasil sbg tanda berjaya saya yg menghadiri seminar clickbank nie...:)

p.s - Tapi ramai banyak under radar nie..susah nak kesan mereka expert2 nie..;)
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
bro MrDisc, saya pun berminat gak video tu. :D nak booking satu. :)

tahnish brO!!
kipidap! moga pasni turun pasar bawak bakul lak..
angkut sume ikan2 kt pasar.. tpi ketam tggl tuk sy ek.. hehee..

p/s : bru siap sume 'tools' tuk turun ke laut.. adehh~ bz gler ngn kje..
jeles gak tgk mber2 da dpt sales.. mna yg lain.. sume sedut syap2 jek.. huhu~
 
D

drcrdc1

16 Jan 2010 - sebab bawah radar, kena kasi blur2 sikit :)
usd16a.gif

usd16b.gif


Good News tentang Payoneers Debit Card : update di rdc-support group ie jawapan dari CB sendiri

Norazman

p/s - VVIP Jun 2010 akan dipertimbangkan release lebih awal (50% by Mar 2010) jika ada sambutan dan masa mengizinkan
 
Last edited by a moderator:
D

drcrdc1

Bagi yang nak ber 'FB', kalau kena reject jangan la terasa hati.
Saya accept org yg saya kenal personally aje. Introduce diri, insya
Allah, peserta seminar akan diterima utk jalinan silaturrahim (juga
utk pengumuman "BESAR" Jun 2010 :) jika panjang umur)

udang.jpg


p/s - tak gemar dengan generasi 'belakang tabir'
 

asyrafazmin

freshman
Joined
May 6, 2009
Messages
52
Points
0
dyeorang yang kuat maen game kt fb or mane2 tu tak nampak ikan - ikan kat lautan yang luas tu..sebab tu dyeorang asyik ngan game jer, kat kolej saya ni pun, xder orang yang minat sal IM ni, walaupun ambil kos multimedia, with bussiness plak tu, tapi dyeorang tak nampak kehadiran species ikan berharga ni, huhu..
tak tau lah ambe..
tunggu ramai yang berjaya kot baru nak tercenga - cenga..tapi sekarang pun dah berlambak internet marketer yang berjaya kan? maybe kefahaman tentang perniagaan melaui internet ni yang dyeorang salah anggapkan..
 
D

drcrdc1

*** BANNER ADS TARGETTED TRAFFIC ? KLIK SINI ***
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

azran

Newbie
Joined
Jan 3, 2008
Messages
685
Points
16
16 Jan 2010 - sebab bawah radar, kena kasi blur2 sikit :)
usd16a.gif

usd16b.gif


Good News tentang Payoneers Debit Card : update di rdc-support group ie jawapan dari CB sendiri

Norazman

p/s - VVIP Jun 2010 akan dipertimbangkan release lebih awal (50% by Mar 2010) jika ada sambutan dan masa mengizinkan

eheehe...nampak gak gambo aku kat situ :rolleyes:
 
Status
Not open for further replies.
Top