Seminar Terakhir Rahsia Dominasi Clickbank Jan 2010

Status
Not open for further replies.

MrDisc

Veteran
Joined
May 3, 2008
Messages
2,875
Points
48
ok... saya pun nak juga :)



yup... betul tu...
tapi sebenarnya semua tu tak memenuhi syarat yg en azman bagi...
dan ia bukan produk yg en azman bg cadangan tu...
saya main try je... sbb guna landing page sedia ada...
nanti lps betul2 buat product research baru tahu kePOWERannya :)

Alrite..kajian cikgu mungkin byk merujuk kepada YSM yg mungkin antara cara yg bleh create sales...saya kini masih di peringkat setup landing page utk beberapa keywords yg en azman beri...

InsyaAllah bila editing video siap saya akn inform disini bg mereka yg berminat...
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
nak bagi senang kategorikan produk :)
boleh cari produk mengikut kategori yg kita hendak...
katakan nak yg earn/sale $20
gravity lbh dp 100
masukkan keyword
3 klik shj dah dpt semua senarai yg ada dlm clickbank tu :D

Nak jugak boleh?
Cam besh jer...
 
D

drcrdc1

Senyap aje ....
Sedut sampai tak tengok kiri kanan ke :)

Takkan 3 org je (plus zattara) berani mengaku dah dapat sales.....(saya tak kacau sales orang, don't worry)

Norazman
p/s - silent reader, tapi kadang-kadang naik ke permukaan...

Kalau siapa belum dapat sales pertama..maklumkan saya di rdc-support group, saya tolong anda sampai berjaya...hingga Jun 2010...tapi kena angkat tangan :)

Kalau dah dapat sales pun nak lebih sales lagi...boleh update di WC..nak tau prestasi....tapi...pun kena angkat tangan :)

1333 extraction bakal selesai dalam seminggu dua lagi. Stay tune
 
Last edited by a moderator:

MrDisc

Veteran
Joined
May 3, 2008
Messages
2,875
Points
48
Senyap aje ....
Sedut sampai tak tengok kiri kanan ke :)

Takkan 3 org je (plus zattara) berani mengaku dah dapat sales.....(saya tak kacau sales orang, don't worry)

Norazman
p/s - silent reader, tapi kadang-kadang naik ke permukaan...

Kalau siapa belum dapat sales pertama..maklumkan saya di rdc-support group, saya tolong anda sampai berjaya...hingga Jun 2010...tapi kena angkat tangan :)

Kalau dah dapat sales pun nak lebih sales lagi...boleh update di WC..nak tau prestasi....tapi...pun kena angkat tangan :)

1333 extraction bakal selesai dalam seminggu dua lagi. Stay tune

Disini saya baru bergerak dengan bikin landing page then nak tembus uncle G nya rank...harap2 berjaya...
 

Abu Hanis

Senior
Joined
Oct 9, 2007
Messages
2,247
Points
38
Semuanye dah senyapppppppppp........... mesti aktif menyedot nie .....Stay Under Radar............... hehehehehhehe.... :rolleyes:

saya rasa dah dalam dah saya menyelam...
tapi tak jumpa pun kawan2 dan en azman ni...
you all usahakan kawasan laut dalam mana ni :D
hahaha
 
D

drcrdc1

saya rasa dah dalam dah saya menyelam...
tapi tak jumpa pun kawan2 dan en azman ni...
you all usahakan kawasan laut dalam mana ni :D
hahaha

Kalau dah masing-masing under radar mmg la masing2 dah tak boleh detect masing-masing sbb semua dah pakai topeng.

Norazman

p/s - Saya cuma sesekali aje memerhati tgk-tgk kalau dah ada org masuk saya punya 'personal territory' :) Takat ni belum ada lagi...curious juga apa diorang ni buat sebenarnya...
 

azran

Newbie
Joined
Jan 3, 2008
Messages
685
Points
16
saya ni masih lagi umpama celup ibu jari kaki dalam laut...huhu.....sejuuukk....x celup abes lagi...hehehhee
 

Abu Hanis

Senior
Joined
Oct 9, 2007
Messages
2,247
Points
38
Kalau dah masing-masing under radar mmg la masing2 dah tak boleh detect masing-masing sbb semua dah pakai topeng.

Norazman

p/s - Saya cuma sesekali aje memerhati tgk-tgk kalau dah ada org masuk saya punya 'personal territory' :) Takat ni belum ada lagi...curious juga apa diorang ni buat sebenarnya...

saya tak guna jalan biasa tu en azman [seo]

saya guna jalan lain [PPC] :D

tapi memang tak fokus lagi sbb ada projek yg belum siap ni :)
 
Status
Not open for further replies.
Top