Seminar Terakhir Rahsia Dominasi Clickbank Jan 2010

Status
Not open for further replies.
D

drcrdc1

ADDITIONAL "LAST MINUTE" FAQ

1. Lokasi seminar di mana
- alamat & peta sudah diberi pada peserta SAHAJA

2. Peserta seminar "TERAKHIR" ni akan dapat ebook" Rahsia Dominasi Google " ?
- Betul. Klik sini

3. Kenapa seminar ini murah ?
- Klik sini

4. Article marketing, squidoo,hubpage spt Web 2.0 ke?
bukan ke bila guna SEO hasil dia lambat?
paling cepat,berapa hari bro boleh rank dan dapat jualan pertama?
- Klik sini

5. en azman..tak buat forum ker??
- nanti saya buat...tapi tunggu habis seminar dulu....
baru org akan percaya ia lebih mudah dari yg disangka

6. camne aku nak sampai sana ek... maklumlah dr JB...
- Klik sini

7. peta tu blur ?
- Refer yg ppt lebih mudah. Ikut landmark sedia ada.
Boleh call kalau dah sampai mana-mana landmark dalam
ppt tu tapi masih tak sure

8. Boleh tak tukar date lepas dah confirm ?
- Inform selewat-lewatnya 2/01/2010

9. Boleh remindkan saya ?
Klik sini

10. "Ada ajar macam mana yg track Keyword & LP mana yg dpt sales?"
- of course. Klik sini

11. Transport disediakan ?
- Oleh Abu Hanis from KB sahaja :) Yg lain datang sendiri

12. Saya ada banyak soalan, macamana ?
- Bagusla tu. Klik sini dan sini

13. Sharp shooter ? teknik mengharpoon ? Nak tunjuk terror ke ? Face to face la kalau berani ?
- Nak kongsi dgn yg minat sahaja. Kalau dah tahu tak perlu hadir seminar ini. mudah sahaja
- yg datang seminar memangla jumpa face to face

14. Saya masih minat tapi tertinggal keretapi...macamana ni ?
- sanggup berdiri ? klik sini
- selepas seminar tutup. penyertaan atas "BUDI BICARA SAHAJA"

15. Lepas ni buat kat hotel, siap dg video sekali boleh ?
- dah byk kali ulang...takde lagi x3. video takde dlm perancangan, tambang teksi tak boleh naik kapalterbang

16. Tracking tools berbayar ?
- Tracking saya FREE :), Saya peminat benda free (akan guna yg free selagi yg boleh)

17. Salam perkenalan...apa En Azman buat selain CB
- Kenal dalam seminar nanti...attend first, thanks to me later

18. Ada bagi nota
- Nota disediakan, saya demo online. Make sure 100% faham, itu lebih penting

19. Boleh buat rakaman
- Takde hal. Inisiatif sendiri

20. Bila saya terror Google tak nak buat CB tapi Adsense boleh ?
- Traffik anda, anda punya. Guna ikut suka. Nak guna utk semua pun (CB, Adsense, Ebay, Local Aff, online MLM, prod sendiri etc..etc) bukan hak saya nak menghalang. Klik sini

21. Boleh tanya lagi..?
- Penat dah ni...tapi boleh lagi :)


Norazman
0166573485
 
Last edited by a moderator:

Abu Hanis

Senior
Joined
Oct 9, 2007
Messages
2,247
Points
38
ADDITIONAL "LAST MINUTE" FAQ

11. Transport disediakan ?
- Oleh Abu Hanis from KB sahaja :) Yg lain datang sendiri

Ada 2 kekosongan lagi :D

Yang tinggal di Gua Musang, Kuala lipis, raub atau mana2 tempat yg saya lalu jika nak tumpang pun boleh juga :)
 

hssn

freshman
Joined
May 16, 2007
Messages
399
Points
18
ADDITIONAL "LAST MINUTE" FAQ

1. Lokasi seminar di mana
- alamat & peta sudah diberi pada peserta SAHAJA

2. Peserta seminar "TERAKHIR" ni akan dapat ebook" Rahsia Dominasi Google " ?
- Betul. Klik sini

3. Kenapa seminar ini murah ?
- Klik sini

4. Article marketing, squidoo,hubpage spt Web 2.0 ke?
bukan ke bila guna SEO hasil dia lambat?
paling cepat,berapa hari bro boleh rank dan dapat jualan pertama?
- Klik sini

5. en azman..tak buat forum ker??
- nanti saya buat...tapi tunggu habis seminar dulu....
baru org akan percaya ia lebih mudah dari yg disangka

6. camne aku nak sampai sana ek... maklumlah dr JB...
- Klik sini

7. peta tu blur ?
- Refer yg ppt lebih mudah. Ikut landmark sedia ada.
Boleh call kalau dah sampai mana-mana landmark dalam
ppt tu tapi masih tak sure

8. Boleh tak tukar date lepas dah confirm ?
- Inform selewat-lewatnya 2/10/2010

9. Boleh remindkan saya ?
Klik sini

10. "Ada ajar macam mana yg track Keyword & LP mana yg dpt sales?"
- of course. Klik sini

11. Transport disediakan ?
- Oleh Abu Hanis from KB sahaja :) Yg lain datang sendiri

12. Saya ada banyak soalan, macamana ?
- Bagusla tu. Klik sini dan sini

13. Sharp shooter ? teknik mengharpoon ? Nak tunjuk terror ke ? Face to face la kalau berani ?
- Nak kongsi dgn yg minat sahaja. Kalau dah tahu tak perlu hadir seminar ini. mudah sahaja
- yg datang seminar memangla jumpa face to face

14. Saya masih minat tapi tertinggal keretapi...macamana ni ?
- sanggup berdiri ? klik sini
- selepas seminar tutup. penyertaan atas "BUDI BICARA SAHAJA"

15. Lepas ni buat kat hotel, siap dg video sekali boleh ?
- dah byk kali ulang...takde lagi x3. video takde dlm perancangan, tambang teksi tak boleh naik kapalterbang

16. Tracking tools berbayar ?
- Tracking saya FREE :), Saya peminat benda free (akan guna yg free selagi yg boleh)

17. Salam perkenalan...apa En Azman buat selain CB
- Kenal dalam seminar nanti...attend first, thanks to me later

18. Ada bagi nota
- Nota disediakan, saya demo online. Make sure 100% faham, itu lebih penting

19. Boleh buat rakaman
- Takde hal. Inisiatif sendiri

20. Boleh tanya lagi..
- Penat dah ni...tapi boleh lagi :)

Norazman
0166573485


Wah, harap2 semua persoalan terjawab....So tak de lah soalan2 yg sama berulang lagi....TQ
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
tak cr dh ade dh terpacak kt sini,hehe:D

cun dah tu brO..
then kalu sape2 ade mmber yg mmg wt video bleyh r mntak tlg..
yg semi pro sudah.. pastu kte sume tong2 r.. satu sesi de 50 org..
kalu sorg kua rm10 da dpt rm500 mmat tu.. ok r tu kan..?

bkn payah pn just rakam n zoom mana patut..
yg penting kualiti mantap!

))) 11 hari je lagi ni weh!!! mOh2!!! (((​
 

Santanere

freshman
Joined
Aug 13, 2009
Messages
118
Points
16
Perghh..makin menarikni...
Baru jek pk nak beli ebook" Rahsia Dominasi Google " ni :) - dapat free rupanyer :D
 

fay_85

freshman
Joined
Jul 22, 2009
Messages
266
Points
16
ebook tu dapat time seminar ker??or download jer??
 
D

drcrdc1

Dlm notes ada URL utk download. Bld download lepas seminar
Yang minta download awal...sabar...tak dapat ditunaikan sekarang
takut nanti muntah, batuk, pening2 lebih awal

Norazman
0166573485
 

fay_85

freshman
Joined
Jul 22, 2009
Messages
266
Points
16
if dapat awl before seminar ok gak coz leh bca n get some general idea..plus blh prepare soalan for seminar..
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
if dapat awl before seminar ok gak coz leh bca n get some general idea..plus blh prepare soalan for seminar..

Good idea.... but....

Aku nak kosongkan otak ni.... nak spare space besar sikit utk seminar ni...
 
D

drcrdc1

Lebih mudah / lebih bermakna jika begini:

1) Study di Internet atau apa-apa sumber (ebook2 / system2 yg dah terbeli sebelum-sebelum ini)
2) Listkan apa yang anda rasa sangat sukar mengenai Google atau CB
atau apa sebenarnya yg anda rasa tak boleh nak faham-faham atau
apa yg pernah dicuba tapi tak berjaya2

Dalam seminar saya akan tolong jawabkan satu persatu:
- Cara ini peserta akan ada view yg lebih BROAD /LUAS lagi daripada terus buka muka surat belakang tengok jawapan (macam buku exercise budak sekolah, sekalipun dah ada jawapan, cuba dulu, anda akan lebih faham apa erti kesilapan)
- Sama seperti seminar ini juga ie bila peserta sudah ada BROADER view, kemudian diberi jawapan yang tak boleh dipertikaikan, jika ada lagi OFFER-OFER baru selepas ini, anda akan punyai pertahanan yg lebih kebal dan akan fikir 2,3,4,5 kali utk elak dari beli dan terus beli..


Norazman
0166573485

P/S idea Zakeri pun bagus juga, datang dengan cawan kosong, air akan mudah utk dituang utk dipenuhkan. Datang dgn cawan penuh, mungkin air akan melimpah hasilnya hanya pembaziran

Apapun, saya akan tetap "BRAINWASH" peserta..biar semua peserta buang 360 degree view mereka2 yg INVALID sebelum ini
 
Last edited by a moderator:

alan

Senior
Joined
Aug 20, 2008
Messages
7,630
Points
38
senang cerita, camne nak dpt sales je...

yg lain2 tu blh kemudiankan :D

2) Listkan apa yang anda rasa sangat sukar mengenai Google atau CB
atau apa sebenarnya yg anda rasa tak boleh nak faham-faham atau
apa yg pernah dicuba tapi tak berjaya2
 
D

drcrdc1

Saya demo online guna laptop saya. Boleh stop atau rewind bila-bila suka. Jika tidak banyak masa habis sibuk dgn komputer

Saya nak make sure 100% masa utk 100% faham

Macam kata alan, yg penting macaamana nak buat *** SALES *** yg lain tu boleh dikemudiankan...sebab tu saya bagi chance bolehla kalau masih nak forum walau saya tahu dan spt yang saya kata byk kali

"Ia lebih mudah dari yang disangkakan"

Norazman
0166573485

Jangan rungsing sgt - nanti High Blood Pressure tak pasal-pasal

Konsep seminar kan rilex dan sempoi--boleh dtg pakai selipar :)

----- Original Message -----
To: [email protected]
Sent: Mon, 28 Dec 2009 18:07:09 -0800 (PST)
Subject: Re: Seminar Akhir DRCRDC - Friendly Reminder

Saya xde laptop bro. Xde disediakan pc ke kat tempat training tu?
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
P/S idea Zakeri pun bagus juga, datang dengan cawan kosong, air akan mudah utk dituang utk dipenuhkan. Datang dgn cawan penuh, mungkin air akan melimpah hasilnya hanya pembaziran

sOkong 360%!!! jgn dtg walau dengan cawan separuh..
kompom melimpah gak.. walau ape ilmu pun kita nk blajar..
cuba kosongkan cawan dulu atau pinggan ke.. periuk ke..
kuali ke.. blablabla...
 

fay_85

freshman
Joined
Jul 22, 2009
Messages
266
Points
16
Saya demo online guna laptop saya. Boleh stop atau rewind bila-bila suka. Jika tidak banyak masa habis sibuk dgn komputer

mcam tgk cite movie jer..blh FF or Rewind..;)
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top