Seminar Terakhir Rahsia Dominasi Clickbank Jan 2010

Status
Not open for further replies.

Kasyidi

Newbie
Joined
Oct 18, 2007
Messages
1,877
Points
38
Age
38
en azman seminar nnt ada nota berkenaan dengan ape yg kita akn bljr ke??or just dgr shja n tulis nota sdri??

elok jugak akalu ada nota/modul...

tapi tulis kena jugak walaupun ada nota.. :)
 
D

drcrdc1

Boleh...tapi
1) Saya bukan actor @ singer
2) Jgn "superimpose" saya dah lah ye

Norazman
0166573485

p/s - simpan utk anak cucu...inilah bro yg tolong atuk dulu hehe
 

fay_85

freshman
Joined
Jul 22, 2009
Messages
266
Points
16
haah..wat rakaman pastu jual kat peserta..lg efektif saya rasa tuk mengulangkaji
 

ShahrulFahmy

Newbie
Joined
Oct 9, 2009
Messages
753
Points
16
haah..wat rakaman pastu jual kat peserta..lg efektif saya rasa tuk mengulangkaji

Boleh je fay, tapi shot video kena kasi tiptop lah, RM50 pon sy boleh... kiranya video tu utk refresh, bila time2 blur waktu nk praktik RDC hehe

betul tu en azman, bila dah tua2 nnt nk tunjuk kat orang, yg En Azman ni yg membuka peluang... :D
 

fay_85

freshman
Joined
Jul 22, 2009
Messages
266
Points
16
en azman da kasi green light bwk video cam..so sapa ada video cam bwkler..n den edarla kat peserta dgn syarat ada hak cipta terpelihara endorsed by en azman.huhuhu..
 

fay_85

freshman
Joined
Jul 22, 2009
Messages
266
Points
16
so someone volunteer jd videographer for 9/1 and 16/1??
 

fay_85

freshman
Joined
Jul 22, 2009
Messages
266
Points
16
saya tak de video cam..mayb bwk recorder je kot..rekod suara jer.huhuhuh..so kna ddk depan skali..leh dgr suara en azman
 

fay_85

freshman
Joined
Jul 22, 2009
Messages
266
Points
16
so kna visualize dalam kepala sdrila kot if xde video cam..UNLESS en azman leh arrange for video cam??
 

ShahrulFahmy

Newbie
Joined
Oct 9, 2009
Messages
753
Points
16
Yup, setuju juga... En Azman carikan video man, then kita peserta 2 sessi tu tontonglah byr(video man + upah burn dvd + pos), cari yg video man pertengahan...so,xdelah mahal sgt hehe :D

en azman,

mungkin blh consider... :)
 
D

drcrdc1

Takde dalam perancangan....
>> Bayar tambang teksi tak boleh naik kapalterbang

Norazman
0166573485

p/s jgn fikirkan sangat, ianya lebih mudah dari yang disangka :)
 
Status
Not open for further replies.
Top