Seminar Terakhir Rahsia Dominasi Clickbank Jan 2010

Status
Not open for further replies.

jombiz

freshman
Joined
Dec 28, 2009
Messages
3
Points
0
Salam perkenalan. Saya Mazeri, panggil Deen. Saya asal dari Pantai Timur dan mula menceburi buz internet. Sesape ader tip untuk kembangkan biz marketing online..boleh share!
 
D

drcrdc1

Salam perkenalan. Saya Mazeri, panggil Deen. Saya asal dari Pantai Timur dan mula menceburi buz internet. Sesape ader tip untuk kembangkan biz marketing online..boleh share!

Join Seminar :)
Menguasai Google...anda menguasai dunia ....hehe
Boleh apply dimana mana shj yg anda suka (CB, Ebay, Local Aff, Adsense, jual produk sendiri, etc...etc)

Norazman
0166573485

Tapi Seminar Dah Tutup... :(
Hanya ada satu cara sahaj lagi

Dapatkan Approval dari Abu Hanis, hssn, mzm, zattara dll yg dah confirmed dulu....lepas tu baru saya consider hehe
 
Last edited by a moderator:

Kasyidi

Newbie
Joined
Oct 18, 2007
Messages
1,877
Points
38
Age
38
Join Seminar :)
Menguasai Google...anda menguasai dunia ....hehe
Boleh apply dimana mana shj yg anda suka (CB, Ebay, Local Aff, Adsense, jual produk sendiri, etc...etc)

menguasai Google... susah gak tu...

Insya-Allah , pendedahan semasa seminar nanti kita semua dapat menguasai Google.


P/S: Google... tunggu ambo kembali selepas ambo di Ban dulu.. :p
 
D

drcrdc1

Kena banned ? Syeikh ada buat benda jahat dgn Abe "G" ko ? hehe

Petikan dari web rahsia google saya (maaf sebab ini web lama yg cuma 5% powernya):
http://www.digital-reader.com/rahsiagoogle.htm

"Rahsia ini "KEBAL" sehingga sudah beberapa kali "Algoritma Google" dirombak semenjak 2004 tidak menjejaskan Dominasi Google kami"

cuma kini ianya dikemaskini utk lebih power :) utk 99,999,999 competition ranking (takde dlm rahsia google, eklusif utk seminar akhir shj)

Norazman
0166573485
 
Last edited by a moderator:

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
Join Seminar :)
Menguasai Google...anda menguasai dunia ....hehe
Boleh apply dimana mana shj yg anda suka (CB, Ebay, Local Aff, Adsense, jual produk sendiri, etc...etc)

Norazman
0166573485

Tapi Seminar Dah Tutup... :(
Hanya ada satu cara sahaj lagi

Dapatkan Approval dari Abu Hanis, hssn, mzm, zattara dll yg dah confirmed dulu....lepas tu baru saya consider hehe

owh ade lg yg ketinggalan kapal ek? hmm.. cmne neh??
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
))) 12 hari lagi untuk sedut usd dibawah radar (((​
 

Kasyidi

Newbie
Joined
Oct 18, 2007
Messages
1,877
Points
38
Age
38
Kena banned ? Syeikh ada buat benda jahat dgn Abe "G" ko ? hehe

Petikan dari web rahsia google saya (maaf sebab ini web lama yg cuma 5% powernya):
http://www.digital-reader.com/rahsiagoogle.htm

"Rahsia ini "KEBAL" sehingga sudah beberapa kali "Algoritma Google" dirombak semenjak 2004 tidak menjejaskan Dominasi Google kami"

cuma kini ianya dikemaskini utk lebih power :) utk 99,999,999 competition ranking (takde dlm rahsia google, eklusif utk seminar akhir shj)

Norazman
0166573485

erm..tak tau lah plak benda jahat ke tak... :)

akaun adsense yg kena ban.
 

Abu Hanis

Senior
Joined
Oct 9, 2007
Messages
2,247
Points
38
Kena banned ? Syeikh ada buat benda jahat dgn Abe "G" ko ? hehe

mesranya panggilan Abe G...
saya panggil Pak cik G sbb tak rapat sgt :)


Petikan dari web rahsia google saya (maaf sebab ini web lama yg cuma 5% powernya):
http://www.digital-reader.com/rahsiagoogle.htm

"Rahsia ini "KEBAL" sehingga sudah beberapa kali "Algoritma Google" dirombak semenjak 2004 tidak menjejaskan Dominasi Google kami"

cuma kini ianya dikemaskini utk lebih power :) utk 99,999,999 competition ranking (takde dlm rahsia google, eklusif utk seminar akhir shj)

keyword yg disenarai tu memang dominasi :)

saya nak tumpang lalu boleh en azman?
cuba cek berapa lama post saya ini akan muncul di google.com dgn keyword yg sama dgn website www.digital-reader.com
iaitu:

rekabentuk laman web | membina laman web sendiri | membuat laman web
buat laman web sendiri | bina laman web sendiri | cara buat laman web
cara membina laman web | cara membuat laman web | panduan membina laman web
contoh laman web | cari duit halal | pendapatan tambahan | peluang pendapatan
peluang menjadi usahawan | peluang cari duit | duit sampingan
kerja sampingan | kerja sambilan | kerja sambilan dirumah | part time di rumah
kerja part time di rumah | pemasaran internet | strategi pemasaran
cara pemasaran | pemasaran internet


mari kita tengok... sapa yg kena hehehe :)
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
mesranya panggilan Abe G...
saya panggil Pak cik G sbb tak rapat sgt :)




keyword yg disenarai tu memang dominasi :)

saya nak tumpang lalu boleh en azman?
cuba cek berapa lama post saya ini akan muncul di google.com dgn keyword yg sama dgn website www.digital-reader.com
iaitu:

rekabentuk laman web | membina laman web sendiri | membuat laman web
buat laman web sendiri | bina laman web sendiri | cara buat laman web
cara membina laman web | cara membuat laman web | panduan membina laman web
contoh laman web | cari duit halal | pendapatan tambahan | peluang pendapatan
peluang menjadi usahawan | peluang cari duit | duit sampingan
kerja sampingan | kerja sambilan | kerja sambilan dirumah | part time di rumah
kerja part time di rumah | pemasaran internet | strategi pemasaran
cara pemasaran | pemasaran internet


mari kita tengok... sapa yg kena hehehe :)

errr... maksud brO kt 1st rank ker??
 
D

drcrdc1

Ada yg tanya soalan ni, jadi saya jawab di sini utk semua:

======================================================

Salam en azman...
Masa seminar xda kaitan langsung dgn produk ni ker - http://www.digital-reader.com/rahsiagoogle.htm..

Ebook ni ajar cara nak dapat first rank google ker?Untuk adsense bleh pakai jgk la kan?
>> betul

p/s : kalau xda kaitan ngan seminar minatni..kalau sama seminar rugi plak nanti :-(

======================================================

1) Produk tu, info asas nak dapat ranking
2) Dalam seminar saya akan cerita benda yg sama (ie produk itu ie yg powernya 5%) + benda advance (takde cerita dalam produk tu ie ditambah powernya lagi 95%)
3) Bila dah power 100% - saya guna utk CB, saya ajar orang guna utk CB (utk ranking global sekalipun 99,999,999 competition, sbb CB kita berjuang di laut dalam) . Tapi anda masih boleh guna ilmu yg sama utk apa shj tujuan yg anda suka (Adsense, Ebay, Local Aff - macam cth guna keyword2 dalam web tu)
4) ie betul, blh guna ilmu itu utk apa-apa ranking utk apa-apa tujuan ikut suka

5) Ada yg masih tak faham kadang-kadang tanya juga...web tu semua keywordnya bahasa malaysia...
Jawapan - bila dah power 100% boleh ranking utk apa apa languange yg anda suka (english, iban, jawa etc...etc). Dalam seminar saya bagi free free (ponn ada org @ newbie yg masih taknak jugak...hmmmm...at least part saya ie niat nak kongsi dah selesai...yg lain tu good luck...cuba lagi dan lagi hehehe)

Harap clear

Norazman
0166573485

web-web tu, sekali buat saya tak usik langsung semenjak ...tak ingat bila...sbb dah lama sangat (agaknya 2005)

p/s - personally saya tak fokus sangat dgn adsense sebab sekali buat sales di CB mungkin sama banyak dengan income Adsense yg lebih lama nak dapat hasil yg serupa. Tapi saya masih hargai wang walaupun ia sekadar 1 sen. Jika ada web yg dah ranking tapi tak berapa perform, saya just convert ke Adsense utk duit percuma :) sebab bila dah ranking ada la impression, adala orang click. adalah income yg tak diminta

"Musuh jangan dicari, rezeki jangan ditolak"
 
Last edited by a moderator:
D

drcrdc1

Seperkara lagi..GOOGLE ni dynamic...

Utk 2009, result di google.com dgn google.com.my ada masanya 90% takkan serupa (ini antara perubahan dlm 2009). Jadi 100% "POWER" akan pastikan anda tetap dapat ranking tidak kira di mana

Norazman
0166573485

p/s - jangan cuba tipu Google...ada ribuan software engineer yg di "hire" utk kerja dgn mereka. Jika buat salah, sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah juga. Lebih baik dapat ranking utk tempoh yg lama sbb saya nak USD utk tempoh yg lama. Cara saya guna "GAM SIBER" sekali dapat (ranking) terus "MELEKAT" supaya saya tak perlu fikir lagi
 
Last edited by a moderator:

fay_85

freshman
Joined
Jul 22, 2009
Messages
266
Points
16
en azman seminar nnt ada nota berkenaan dengan ape yg kita akn bljr ke??or just dgr shja n tulis nota sdri??
 
D

drcrdc1

en azman seminar nnt ada nota berkenaan dengan ape yg kita akn bljr ke??or just dgr shja n tulis nota sdri??

Saya pernah inform ni..tapi tak ingat post mana

>> NOTA DISEDIAKAN, jadi fokus utk benar2 faham bukan sibuk mencatit ala-ala perangai student :)

Norazman
0166573485

Maaf bagi yg lewat dibalas SMS mereka. Seharian di HUKM siang tadi
 
Status
Not open for further replies.
Top