Seminar Terakhir Rahsia Dominasi Clickbank Jan 2010

Status
Not open for further replies.

Abu Hanis

Senior
Joined
Oct 9, 2007
Messages
2,247
Points
38
AbuHanis > syabas..ilmu ini memang dan dijanjikan Allah...makin dikongsi makin akan bercambah..(tak kisah la CB atau apa sahaja)..lebih bermanfaat dari DAH TAHU LAMA tapi simpan sorang-sorang

sedang membuat persiapan utk menghabiskan projek...
lps habis projek tu, nak fokus pd CB plak...

projek apa ye?
try google.com >>> jimat ysm :)
 

hssn

freshman
Joined
May 16, 2007
Messages
399
Points
18
sedang membuat persiapan utk menghabiskan projek...
lps habis projek tu, nak fokus pd CB plak...

projek apa ye?
try google.com >>> jimat ysm :)

Bro memang otai PPC kan....So bleh la apply ilmu PPC tu plak kat CB....lagi masyuk...jangan asyik adsense je...heheheh
 

ShahrulFahmy

Newbie
Joined
Oct 9, 2009
Messages
753
Points
16
sedang membuat persiapan utk menghabiskan projek...
lps habis projek tu, nak fokus pd CB plak...

projek apa ye?
try google.com >>> jimat ysm :)

Lepas ni akan kunantikan produk terbaru dr Bro Abu Hanis... :) Tertinggal jauh time nk follow thread bro tu... :( Mungkinkah Jimat YSM akan dikeluarkan dlm bentuk ebook? Apa kata Owner Jimat YSM kita? :D
 
D

drcrdc1

Hanya yang tertinggal KERETAPI tetapi SERIUS sebegini akan dipertimbangkan.
Standby List 2/10/2010 mengikut "BUDI BICARA SAHAJA". TQ


Klik sini..

Norazman
P/S - pandailah saya nak selit-selitkan nanti...tak payahlah sampai berdiri hehe :)

----- Original Message -----
From: *** dirahsiakan utk menjamin privacy ***
To: [email protected]
Sent: Sun, 27 Dec 2009 10:39:49 +0800
Subject: Butir Peribadi Untuk Seminar Rahsia Dominasi Clickbank

As salam Mualaikum Bro Norazman,

Pagi tadi saya ada sms dah maklumat yang diperlukan.
Jadi saya emailkan pula maklumat saya disini.
Harapnya ia memudahkan bro mungkin untuk
buat senarai checklist dalam komputer. Berikut
adalah maklumat saya:

Nama : *** dirahsiakan utk menjamin privacy ***

Hp No : *** dirahsiakan utk menjamin privacy ***

Email : *** dirahsiakan utk menjamin privacy ***

Saya memang serius dalam nak buat Clickbank ni.
Memang dah lama tahu Clickbank Ni. Join pun masa
CB ni buka untuk Malaysian. Tapi masa buat tanpa
method yg betul. Saya stop kejap. Tapi bukan
putus asa. Then dekat tengah tahun ni saya cuba
kembali dan masih belum berjaya. Sekarang saya
kembali. Dan saya akan teruskan sehingga berjaya.

Maaf la berceloteh skit.

Sehingga kini saya juga masih try and error teknik2
yang saya jumpa. Dan juga mencari mentor yang betul2
mahir CB ni.

Harap seminar ni saya terpilih. Sekali lagi saya
beri kesanggupan kalau seminar ni penuh pun
saya sanggup berdiri.

Saya dapat rasakan seminar bro ni memang berlainan.

Wasalam.
 
Last edited by a moderator:

hssn

freshman
Joined
May 16, 2007
Messages
399
Points
18
Sekali lagi saya
beri kesanggupan kalau seminar ni penuh pun
saya sanggup berdiri.

Saya dapat rasakan seminar bro ni memang berlainan.

1) Orang ni memang bersungguh2 ni.... Dia sanggup berdiri dari jam 9 am hingga 5 pm ... hehehe.. apa2 pun tahniah kalau terpileh..

2) Apa kelainan seminar ni ?

- murah
- byk term2 yang menyeronokkan (helicopter,sedut,radar,ikan,harpoon,pantun)
- teknik free dominasi google n clickbank
- sebab ini yg terakhir

Ada sapa nak tambah? ..
 

Abu Hanis

Senior
Joined
Oct 9, 2007
Messages
2,247
Points
38
1) Orang ni memang bersungguh2 ni.... Dia sanggup berdiri dari jam 9 am hingga 5 pm ... hehehe.. apa2 pun tahniah kalau terpileh..

2) Apa kelainan seminar ni ?

- murah
- byk term2 yang menyeronokkan (helicopter,sedut,radar,ikan,harpoon,pantun)
- teknik free dominasi google n clickbank
- sebab ini yg terakhir

Ada sapa nak tambah? ..

berdebar dan terseksa sementara menunggu tarikh yg dinantikan :)


p.s: kena sedia kerusi lbh ni :)
 

Abu Hanis

Senior
Joined
Oct 9, 2007
Messages
2,247
Points
38
Lepas ni akan kunantikan produk terbaru dr Bro Abu Hanis... :) Tertinggal jauh time nk follow thread bro tu... Mungkinkah Jimat YSM akan dikeluarkan dlm bentuk ebook? Apa kata Owner Jimat YSM kita? :D


jika en azman rasa perlu guna YSM sbg salah satu marketing tool, insya-Allah saya boleh share ilmu yg sedikit ni :)

p.s: kena tanya kapten atau nakhkoda dulu :)
 

fay_85

freshman
Joined
Jul 22, 2009
Messages
266
Points
16
harpoon tu ape kbnda??huhuh
 

ShahrulFahmy

Newbie
Joined
Oct 9, 2009
Messages
753
Points
16
jika en azman rasa perlu guna YSM sbg salah satu marketing tool, insya-Allah saya boleh share ilmu yg sedikit ni :)

p.s: kena tanya kapten atau nakhkoda dulu :)

Bro Abu Hanis,

PPC mungkin supplement :D Tak boleh tinggal juga.. Tp klu en azman tak cover, bro boleh kuarkan panduan utk YSM...
 
D

drcrdc1

alan > lepas ni kalau saya memang tak buat lagi :) org lain saya tak tau la

hssn > RM200 pun banyak yg dah semput2..macamana ? :)

AbuHanis, hasbulaqill, shahrulfahmy > saya cerita semua supaya org tahu KISAH BENAR CB...
tapi semua org boleh share pandangan...takde masalah
 
Status
Not open for further replies.
Top