Seminar Terakhir Rahsia Dominasi Clickbank Jan 2010

Status
Not open for further replies.
D

drcrdc1

Kasyidi >> rujuk sekali kat sini
hssn >> TEKNIK MENGHARPOON tu maknanya:

1) Kena belajar jadi "SHARP SHOOTER" (bukan buang masa)
2) Kena belajar "TAK KESIANKAN COMPETITOR" (but DON'T DO THIS TO REAL FISH..kesian dia :))

Norazman
0166573485

p/s - kalau nak harpoon kan USD saya (tapi visible pada yg 50% tu je la hehe) lepas seminar pun takde masalah :). Sila...sila..CB bukan milik sesiapa...:)

Saya tak hilang mana pun...kalau jadi silent reader WC lepas ni pun..tapi kalau saya "TER" nampak mana-mana yg saya nak harpoon kan ..saya harpoon kan je...hehe
 
Last edited by a moderator:

Abu Hanis

Senior
Joined
Oct 9, 2007
Messages
2,247
Points
38
Kasyidi >> rujuk sekali kat sini
hssn >> TEKNIK MENGHARPOON tu maknanya:

1) Kena belajar jadi "SHARP SHOOTER" (bukan buang masa)
2) Kena belajar "TAK KESIANKAN COMPETITOR" (but DON'T DO THIS TO REAL FISH..kesian dia :))

Norazman
0166573485

p/s - kalau nak harpoon kan USD saya (tapi visible pada yg 50% tu je la hehe) lepas seminar pun takde masalah :). Sila...sila..CB bukan milik sesiapa...

Saya tak hilang mana pun...kalau jadi silent reader WC lepas ni pun..tapi kalau saya "TER" nampak mana-mana yg saya nak harpoon kan ..saya harpoon kan je...hehe

hanya ada 2 page result utk keyword "mengharpoon" di g00gle... hehehe :)

p.s: nanti bila sibuk berlayar dan memancing, mengharpoon, menyedut USD dan lain-lain memang tak sempat kot nak lihat WC :)
 

Abu Hanis

Senior
Joined
Oct 9, 2007
Messages
2,247
Points
38
iklan [tumpang lalu en azman ye :) ]
Ada sapa2 nak pergi [naik kereta] dgn saya?
15 Jan 2010 Pkl 8 pagi : Bertolak dp Pasir Tumboh ke Gombak [GreenWood]
16 Jan 2010 Seminar Terakhir Rahsia Dominasi Clickbank Jan 2010
17 Jan 2010 Pkl 8 pagi : Bertolak dp Gombak ke Pasir Tumboh

Yg berminat sila PM :)
utk 3 orang sahaja
1] kasyidi
2] nama anda
3] nama anda
 
Last edited:

batagolek

Senior
Joined
Jan 22, 2006
Messages
1,071
Points
38
pergh..sharp shooter n real fish ..ada sesapa 'terase' ke ? main lawan2 ayat, taip menaip ni keje pompuan aje..nak lawan, jumpa depan2 la baru 'anak jantan' ..ye tak ?
 

batagolek

Senior
Joined
Jan 22, 2006
Messages
1,071
Points
38
kalau kail panjang sejengkal, usahlah cuba menduga orang yg dh start lama dah ...ke guano ??
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
wahh brO aby hanis pn nk wt seminar gak ker??
dasat neh.. ni teknik 'seminar tanpa henti ker'?? huhu~
 
D

drcrdc1

8U7UH > SMS me kalau minat masuk standby list 2/1/10 > 016-6573485

batagolek > takde yang terasa kot...yg confirm ni semuanya sporting2 belaka.Lagipun itulah tujuan seminar supaya boleh tanya terus secara berdepan. Juga bukan utj tujuan tunjuk terror...cuma perkongsian sebenar pada sesiapa yg minat..Saja layan thread utk elak peserta bosan sebab lama tersiksa nak tunggu real date. Juga heran sbb masih ramai yg terus baca hehe :)

AbuHanis > syabas..ilmu ini memang dan dijanjikan Allah...makin dikongsi makin akan bercambah..(tak kisah la CB atau apa sahaja)..lebih bermanfaat dari DAH TAHU LAMA tapi simpan sorang-sorang

Arwah Ustaz Asri pun ada pesan "Mana milik kita"...kalau org yg fahamla..

Norazman
0166573485

P/S layan kalau rasa nak terus layan thread hehe :)
Saya budak baru belajar..cuma Junior Member
 
Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.
Top