Seminar Terakhir Rahsia Dominasi Clickbank Jan 2010

Status
Not open for further replies.

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
Ikan kat US ni ada 2 kategori.
Dua-dua kena pancing selang-seli.

1. Ikan campur2 (paid once)
2. Ibu ikan yang subur + pasangannya sekali (monthly subscription)

Ikan kategori NO 1 tu kena pancing hari2
Ikan kategori NO 2 tu kalau dapat 10 pasang, cuti panjang pun USD masuk..:)

oh bagus perumpamaan brO hamizi neh..
hmmm.. so start skg kna de 2 target r neh..

1 bwk umpan tuk pncing ikan campur2..
1 lg bwk umpan tuk pncing ibu ikan yg subur.. huhu~
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
))) 15 hari lagi untuk sedut usd dibawah radar (((​
 
D

drcrdc1

Saya terus-terusan ditanya utk diberi peluang kedua:

KEPADA YANG TERSENARAI...

1) Jika terdapat sebarang pertukaran date, maklumkan latest by 2/1/2010. Email ke [email protected]
- takut ada yang tak dapat makan / kerusi (bersila atas lantai) pulak nanti

2) Pada yang masih belum melangsaikan bayaran "SEPENUHNYA", spt diatas juga , harap dapat settle by 2/1/2010
- takut ada yang 'DIBERI KAD MERAH' dengan sengaja

3) Pada Alan, jangan Celebrate dulu
- Attend First Thanks To Me Later

Norazman
0166573485

"Rahsia Dominasi Clickbank - Persaingan Global Kini Bukan Lagi Penghalang"


P/S - "hoi.hoi..hoi...kelaut ohhhhhhh" -Saleem IKLIM

Tapi saya tidaklah SEZALIM yang disangka. Jadi harap harap tiada yang bermasalah dgn friendly reminder ye...:)

Jika ada yg ingin menarik diri, maklumkan seberapa segera....saya akan refund tanpa soal...sebab ini peluang yg hanya datang sekali..

Kepada yg masih bertanya AKA "PEMAIN SIMPANAN @ RESERVA PLAYER" ...tunggu hingga 2 Jan 2010 seperti yang dimaklumkan mana tahu ada yg dapat KAD MERAH (harap-harapnya takdelah ye)

Norazman
0166573485

P/S - nak tangkap paus tak boleh guna pancing :)
kena pakai pukat tunda beserta harpoon nye skali...ini DOS rahsia yg akan diberi untuk 99,999,999 ranking...sabar...
 

Abu Hanis

Senior
Joined
Oct 9, 2007
Messages
2,247
Points
38
P/S - nak tangkap paus tak boleh guna pancing :)
kena pakai pukat tunda beserta harpoon nye skali...ini DOS rahsia yg akan diberi untuk 99,999,999 ranking...sabar...

saya ada bbrp bakul kosong [soalan lah tu :) ]
nak bawa nanti semasa seminar...

lps seminar tu bolehlah pergi cari pukat tunda :D

p.s: siapa nak order harpoon?
A harpoon is a long spear-like instrument used in fishing to catch fish or large marine mammals such as whales.
 
Last edited:

ShahrulFahmy

Newbie
Joined
Oct 9, 2009
Messages
753
Points
16
Sy pon mcm bro abu hanis juga... mempunyai sekurang2nya 1tan lori soalan2 yg diajukan, masih didlm brainstorming utk pecah2kan soalan supaya lebih terperinci :D En azman juga akan dihujani seperti peluru dgn soalan2 yg gayanya mcm soalan gossip artis2 heheh :D at the same time, kena ulang2 baca Panduan Clickbank Mawardee, supaya nnt datang seminar taklah melopong jer :p
 
D

drcrdc1

ShahrulFahmy >> bagus-bagus...kalau boleh tulis dalam bentuk sofycopy sekali. Nanti, bolehlah saya compile dua-dua sesi. Maklumlah mungkim Team A tak tanya soalan sama dgn team B. So boleh saya jawab sekali harung dan post kat forrum atau mana-mana pot siber utk diskusi lepas seminar..tak payah la nak jawab soalan sama banyak kali

Norazman
0166573485

p/s - saya bukan terlebih tahu, cuma buat apa yg saya percaya sahaja :)
 
D

drcrdc1

Sy pon mcm bro abu hanis juga... mempunyai sekurang2nya 1tan lori soalan2 yg diajukan, masih didlm brainstorming utk pecah2kan soalan supaya lebih terperinci :D En azman juga akan dihujani seperti peluru dgn soalan2 yg gayanya mcm soalan gossip artis2 heheh :D at the same time, kena ulang2 baca Panduan Clickbank Mawardee, supaya nnt datang seminar taklah melopong jer :p

Tanya soalan gaya artis >> dapat jawapan gaya artis : "NO KOMEN"
Tanya soalan gaya lawyer >> dapat jawapan gaya lawyer "NOT RELEVENT"
 

Abu Hanis

Senior
Joined
Oct 9, 2007
Messages
2,247
Points
38
Macam2 soalan... dan macam-macam jawapan :D


iklan [tumpang lalu en azman ye :) ]
Ada sapa2 nak pergi [naik kereta] dgn saya?
15 Jan 2010 Pkl 8 pagi : Bertolak dp Pasir Tumboh ke Gombak [GreenWood]
16 Jan 2010 Seminar
17 Jan 2010 Pkl 8 pagi : Bertolak dp Gombak ke Pasir Tumboh

Yg berminat sila PM :)
utk 3 orang sahaja
1] kasyidi
2] nama anda
3] nama anda
 
Last edited:

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
Macam2 soalan... dan macam-macam jawapan :D


iklan [tumpang lalu en azman ye :) ]
Ada sapa2 nak pergi [naik kereta] dgn saya?
15 Jan 2010 Pkl 8 pagi : Bertolak dp Pasir Tumboh ke Gombak [GreenWood]
16 Jan 2010 Seminar
17 Jan 2010 Pkl 8 pagi : Bertolak dp Gombak ke Pasir Tumboh

Yg berminat sila PM :)
utk 3 orang sahaja
1] nama anda
2] nama anda
3] nama anda

itu dia satu tawaran keemasan dr brO abu hanis..
syOk gak g reramei neh... dah cam rOmbOngan cek kiah dah..
hehee.. selamat !
 

Kasyidi

Newbie
Joined
Oct 18, 2007
Messages
1,877
Points
38
Age
38
Macam2 soalan... dan macam-macam jawapan :D


iklan [tumpang lalu en azman ye :) ]
Ada sapa2 nak pergi [naik kereta] dgn saya?
15 Jan 2010 Pkl 8 pagi : Bertolak dp Pasir Tumboh ke Gombak [GreenWood]
16 Jan 2010 Seminar
17 Jan 2010 Pkl 8 pagi : Bertolak dp Gombak ke Pasir Tumboh

Yg berminat sila PM :)
utk 3 orang sahaja
1] nama anda
2] nama anda
3] nama anda


ambo mcm berminat...dah PM sifu.. :)
 

hssn

freshman
Joined
May 16, 2007
Messages
399
Points
18
En Azman mungkin dah nak tinggalkan dah wangcyber ni..nak jadi silent reader balik...hehehehe

Yang penting dia akan tinggalkan USD untuk peserta seminar...

Seperti yang pernah diperkatakan oleh En Azman,

" Harimau mati meninggalkan belang, En Azman tinggalkan wangcyber dengan meninggalkan USD untuk peserta seminar".
 
Last edited:

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
nampaknyer cmtu r brO.. huhu~
xpe kte tggu je 9hb nti face to face ngn sifuk...
 
Joined
Nov 28, 2009
Messages
689
Points
16
En Azman mungkin dah nak tinggalkan dah wangcyber ni..nak jadi silent reader balik...hehehehe

Yang penting dia akan tinggalkan USD untuk peserta seminar...

Seperti yang pernah diperkatakan oleh En Azman,

" Harimau mati meninggalkan belang, En Azman tinggalkan wangcyber dengan meninggalkan USD untuk peserta seminar".

meninggalkan USD untuk disedut yer. hehe. :D alhamdulillah sama2 la kita sedut nanti.
 
D

drcrdc1

"kunci CB bakal diserahkan +- 2 minggu dari sekarang :)"....sabar...

Norazman
0166573485
 
Status
Not open for further replies.
Top