Seminar Terakhir Rahsia Dominasi Clickbank Jan 2010

Status
Not open for further replies.

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
mzm > reply ni macam reply sama dalam post yg awal2 dulu ye..
back to square one. sabar itu sebahagian dari iman hehe :)

Norazman
0166573485

p/s - memang sengaja nak siksa. sebab ilmu atau apa-apa sahaja yg
kita dapat cara susah...itulah sebenarnya yg akan melekat & kekal
lama :)
kekeke.. betul tu brO... walau siksa pn kami rela..

sbb penantian ni pasti berbaloi-baloi (amy)..

errrr.. amy dtg jugak ker.. ahaks!!
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
))) 16 hari lagi untuk sedut usd dibawah radar (((​
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
mzm > reply ni macam reply sama dalam post yg awal2 dulu ye..
back to square one. sabar itu sebahagian dari iman hehe :)

Norazman
0166573485

p/s - memang sengaja nak siksa. sebab ilmu atau apa-apa sahaja yg
kita dapat cara susah...itulah sebenarnya yg akan melekat & kekal
lama :)

siksa apa ni?

aduh sihh... tertinggal roket lagi ker aku ni ?
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
siksa apa ni?

aduh sihh... tertinggal roket lagi ker aku ni ?

bro x tggal ape pn.. just bro azman komen yg post sy tu cam
post yg dlu.. umum tau yg penantian kan satu penyiksaan..

hehee.. tu je.. anyway.. brO pya bpe haribulan??
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
asal sume senyap je neh.. da start sedut ker?? huhu~

(>>> BUMPP !!! <<<)
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
bro x tggal ape pn.. just bro azman komen yg post sy tu cam
post yg dlu.. umum tau yg penantian kan satu penyiksaan..

hehee.. tu je.. anyway.. brO pya bpe haribulan??

16 hb..

15hb bertolak drp JB.... malam sampai sana gi cari tempat seminar dulu....

17 hb jalan2 ngan family....

p/s: aku ambik cuti 15-17... wife kata alang2 dah gi sana, apakata kita jalan-jalan makan angin :D
 
D

drcrdc1

Kesian Wife - abang belanja "makan angin" je. Nanti datang KL sekali lagi abang belanja "makan USD" pulak ye :)

Norazman
0166573485
 

Kasyidi

Newbie
Joined
Oct 18, 2007
Messages
1,877
Points
38
Age
37
16 hb..

15hb bertolak drp JB.... malam sampai sana gi cari tempat seminar dulu....

17 hb jalan2 ngan family....

p/s: aku ambik cuti 15-17... wife kata alang2 dah gi sana, apakata kita jalan-jalan makan angin :D

ambo gi dgn bas je kot... kalau ada gu naik kereta best jugak.. :)
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
Kesian Wife - abang belanja "makan angin" je. Nanti datang KL sekali lagi abang belanja "makan USD" pulak ye :)

Norazman
0166573485

Alamak boss... boleh kembung perut makan angin jer :D

Anak saya yg kecil ni suka tengok ikan. So, nak bawak gi aquaria...
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
huhu...saya bukan sifu..saya sapu je.. :D

maybe kalo dgn bas 15hb 1 saya bertolak.

eh?? asal bertolak brO? asal xnaik bas je kn senang..
bertolak bleyh sempat smpai ker.. bas rosak ea??

hehee.. jgn mare brO gurauan usd namanye neh.. kui3..
 

hssn

freshman
Joined
May 16, 2007
Messages
399
Points
18
Anak saya yg kecil ni suka tengok ikan. So, nak bawak gi aquaria...

Laut dalam lagi banyak ikan...Boleh pileh ikan apa suka..

Ikan weight lose, ikan home wind generators, ikan bride speech, ikan bacterial vaginosis, ikan overcome shyness ... dan bermacam2 ikan..
 

ross

freshman
Joined
Jan 1, 2009
Messages
20
Points
1
waaahh hssn...
dah senaraikan ikan utk dipancing nanti erkkk...:)
Ok nanti kita pakat sama2 pancing ikan di laut lepas..:rolleyes:
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
hmm. ikan weight loss tu popular btol ye.

xpe brO nti bro azman ajar cara cmne nk dptkn ikan walau yg hot (byk persaingn)
akan ttp dpt ikan macam xde pemancing lain kt situ (dominate)
seolah-olah kte yg sampai dlu (ranking)
siap mancing bawah pokok rendang smbl mnum kopi lagi (cm xde persaingan)
 

hamizi

Newbie
Joined
Oct 9, 2007
Messages
243
Points
16
Age
43
Ikan kat US ni ada 2 kategori.
Dua-dua kena pancing selang-seli.

1. Ikan campur2 (paid once)
2. Ibu ikan yang subur + pasangannya sekali (monthly subscription)

Ikan kategori NO 1 tu kena pancing hari2
Ikan kategori NO 2 tu kalau dapat 10 pasang, cuti panjang pun USD masuk..:)
 

Abu Hanis

Senior
Joined
Oct 9, 2007
Messages
2,247
Points
38
Ikan kat US ni ada 2 kategori.
Dua-dua kena pancing selang-seli.

1. Ikan campur2 (paid once)
2. Ibu ikan yang subur + pasangannya sekali (monthly subscription)

Ikan kategori NO 1 tu kena pancing hari2
Ikan kategori NO 2 tu kalau dapat 10 pasang, cuti panjang pun USD masuk..:)

ikan lelong aka jualan murah dan ikan free ada juga kan :)
 
Status
Not open for further replies.
Top