Seminar Terakhir Rahsia Dominasi Clickbank Jan 2010

Status
Not open for further replies.
D

drcrdc1

*** BANNER ADS TARGETTED TRAFFIC ? KLIK SINI ***
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update : Bermula Jun 2010
CB Virtual Coaching : KLIK SINI Jika Berminat

9/1/2010 *** TAMAT ***
16/1/2010 *** TAMAT ***

16/1/2010 adalah sesi terakhir.
Tiada seminar sama akan dilakukan
selepas ini. Harap Maklum


KLIK SINI bagi yang masih bertanya soalan yang sama..

Norazman
0166573485

Ini plak testimoni dari aku.... Klik sini..

Seminar mendedahkan cara utk ranking Buyer & tested Keyword...

Tested Keyword bermaksud KW yg betul2 proven blh dijual...
tak perlu nak Trial & Error buat testing sendiri....
mungkin sebelum dpt test Winner product, anda sudah habis modal atau Give up...

Cuma hanya kena promosi je selepas ni..

Dgn hanya tahu product utk dijual & KW utk di-rank, nilai tu pun dah lebih RM200

Dpt Sales pertama

Terima kasih byk2 En.Norazman

Product yg direcommend blh convert....

en azman, saya dah add itrader. kalau tak keberatan harap dpt beri kat saya juga lah. itrader lain2 saya tak kisah pun sebelum ni, tapi utk seminar ni 'mahal' sikit.

komen saya:
1. banyak ilmu yg diajar bkn hanya dr segi teori ttp juga dari segi teknikal (how to do).
2. semua teknik turut didedahkan dan tidak tertumpu kpd SEO shj.
3. teknik 'rahsia' di akhir seminar sememangnya hebat. priceless.
4. ilmu yg diajar dlm seminar mudah difahami dan straight forward malahan step-by-step turut ditekankan. cuma disebabkan time constraint - mungkin lebih sesuai dibuat utk tempoh 2 hari or 1 hari setgh.
5. overall, superb seminar. 100% satisfaction.

- syahrul

acid test yg saya buat semalam ada 1 sales utk 13 hop.
thanks en azman. hehe.

minggu ni insyaAllah kalau free saya 'lancarkan' acid test yg lain. 23hb ni rasa mcm nak pergi seminar di UIA tu.

sedikit review..

alhmdulillah seminar aritue mmg best dan terbaik..
kalo nak ikutkan,ini adalah seminar yang pertama saya hadiri..
sebelum ni xpernah attend mana2 seminar di sebbkan kurang yakin dgn pengisian yang akan disampaikan..
tetapi seminar DRCRDC ni mmg mmpunyai daya tarikan tersendiri yang menarik..
dan seminar tentang clickbank ni bukan senang tuk siapa2 nak buat melainkan orang tu sudah expert dalam bidang ni..en.azman la tu..hehe..

sebenarnya yang menarik minat saya tuk hadiri seminar ni adalah tuk mndapat taw teknik product and keyword research..rahsia LSI dan rahsia ranking 999,999,999 google..

mmg mudah difahami teknik yg diajar..yang penting teknik2 En.Azman mmg superb...

p/s: teknik LSI mudah rupenye..ingat kan susah mana..

p/ss: sedang mengatur langkah tuk bagi Abe G terkejut..

alhamdulillah selamat seminar tadi..
byk ilmu dpt dikongsi tadi.. terasa lapang je nk ranking kt abe G skg..

and ngn dtg seminar tdi mata saya dah terbukak luas yg
nk mancing kt laut dlm n bawah pokok sorang2.. mmg xmustahil..
chaiyOk!!!

Review Dari MrDisc:

Sudut Teknikal
- Ruang seminar yang selesa bg jumlah yang ditetapkan oleh penganjur
- Kemudahan LCD/Air-Cond/Meja & Kerusi yang baik
- Kemudahan ruang makan & bilik sembahyang yang baik.
(Myb akan dtg dapat ruang yg lebih besar utk bilik sembahyang)


Sudut Pembelajaran
-Susunan jadual seminar yang ringkas tapi padat
-Bantuan nota yang straight to the point
-Gaya penyampaian yang "SEMPOI" tanpa tekanan oleh en azman walaupon ada kala laju seperti speed boat..
- Peserta diberi peluang utk mengajukan soalan bertalu-talu semasa sesi penyampaian dibuat oleh en azman ( tapi segelintir peserta byk silent jek...ramai expert kot...;)


Saya beranggapan nilai RM200 yang dibayar jauh lebih rendah dengan input yang diberikan oleh en azman kepada peserta seminar..

Produk+Keywords+Teknik (FREE/BERBAYAR) telah diberikan..InsyaAllah saya mampu utk generate sales melalui clickbank ini.

P.S - Terima kasih en azman atas penganjuran seminar ini!

P.P.S - Mcm tak PERCAYA jek website html "KLASIK" tue bleh generate & pacak steady jek kt uncle G...

sebelum pakcik g terkejut....

actually aku yang dulu terkejut huhuhu

terkejut dengan input yang terlalu byk n ilmu yang bertalu2 diberi oleh en. azman....

memang betul apa korang ckp...

RM200 tuk attempt seminar nie memang tersangat laa murah kalo dibandingkan dengan apa yang en. azman berikan kepada kita....

Salam..sifu Abu Hanis.
P/S: memang best seminar....mantop.

hehe..of course la ada kelainan..
kalo x mcm mana bro azman boleh rank out utk 100 juta punya result..
haha..

p/s:bwk2 bertenang masa helicopter view nnt.
amik masa sikit utk dia mendarat.
sebab en azman akan bagi kejutan pada hujung seminar. hehe..
mana tak nya, sampai gugel sndri pn terkejut. haha..

Waaa...betol2 hot thread nie...laju je jalan....tak tengok kiri kanan pun....heheheheh.......sye dah mule terbau2 USD nie...memang mantop teknik nie...rugi tol kalau tak join.....:rolleyes:

P/S :"kemudian2".......utk peserta 16hb nie......get ready for that word......besar makne nye tue.......hehehehhe.......:rolleyes:

Copy paste from SMS misteri... said:
Copy paste from SMS misteri...
"terima kasih tuan azman..seminar tuan yg paling berbaloi penah saya pegi..terima kasih byk tuan..semoga allah rahmati hidup tuan.amin. tuan tak tahu betapa bernilainya ilmu yg tuan bagi.tq."

Another copy paste from SMS said:
"Thanks a lot 4 the notes thru email. X sangka bro sanggup kongsi web2 & kw tersebut. Pndedahan berani. Jazakallah...Roslan(ross)"

Seminar yang menarik, terkejut smpai nak demam
p/s : rupanyer senang jer nak sergah Uncle G sampai melekat terus site kat first page - Tapi ada yang perlu dibuat dulu la

alhamdulillah
baru sampai kat bilik.
after seminar clickbank, join seminar evolusi minda
bersama zattara dan jiwa peniaga
agak seronok hari ini
anjakan paradigma untuk kasi Google terkejut dan terus pengsan ;)

p/s:mana link download MrDisc ni


alhamdulillah, selamat sampai ganu, nak pergi mandi dulu, tak sabar2 nak apply ilmu yang sangat2 mahal ni..dah susun strategi baek2 dah..tggulah abe g, kawe gomo demo lonih!


alan...

saya dpt ilmu 2 in 1...

walau pun pada awal sesi en azman ada
bagitau suruh buang adsense mind set...

tetapi saya dapati ada yg selari dan ada yg bertentangan...
oleh krn saya dpt kenal pasti mana yg selari dan mana yg bertentangan...
maka ia sangat2 bermanfaat bagi saya...

terima kasih en azman...

p.s: thank to you later lagi ke hehehe

----- Original Message -----
From: escplanet [mailto:[email protected]]
To: [email protected]
Sent: Sat, 30 Jan 2010 07:51:20 -0800 (PST)
Subject: Re: Top ten kat google...

Proven Method...!!!!!! Thanks BRO... kedua-dua LP saya dah pun berada
di lingkungan 15-20 site (page kedua) dari 50-100 ribu site

Screenshot ni bukan diatas menunjuk
tp nak membakar semangat peserta seminar dominasi clickbank
alhamdulillah, ni sales pertama saya menggunakan Niche pilihan saya sendiri

*** http://screenshot.protected for privacy***

Terima kasih en azman sebab tunjuk ajar.Sales pertama nilah membakar
semangat mencari sales berturutan melalui niche ni

--
Hasbul Aqill Hasan Zaki
 
Last edited by a moderator:
D

drcrdc1

Seminar akan dilakukan oleh saya sendiri. SMS ke 016-6573485 atau email ke [email protected] untuk details (alamat web dan maklumat berkaitan). TQ

Norazman
 

azran

Newbie
Joined
Jan 3, 2008
Messages
685
Points
16
hmm...dcrdc1, you boleh tunjuk bukti duit you berkepul2 buat bende clickback ni tak?

just curious too many people say they are good today..
 
D

drcrdc1

Bukti ada di web. SMS ke 016-6573485 atau email ke [email protected] untuk details alamat web tersebut. TQ

# Success is a journey not a destination :)
# Saya berkongsi dengan yang mahu, sebelum menutup semula pintu dan menyedut USD di bawah radar

Norazman
 
Last edited by a moderator:
D

drcrdc1

Soon. After I get enough post to include URL into this forum :-(

Seperkara lagi, sekadar untuk identify merekea yang serius dengan yang main-main. Penyertaan By Invitation & First Come First Serve basis.

Tarikh & tempat akan dimaklumkan dalam masa terdekat dan diumumkan kepada yang memberi nama SAHAJA. TQ

Norazman
0166573485
 

Apeh

freshman
Joined
Mar 30, 2007
Messages
1,259
Points
38
Bro nie org lama ... digital reader :D
 
D

drcrdc1

Berikut sedikit maklumat tambahan

Intro & Helicopter View 1.0 hrs
Product Research 1.5 hrs
Keywords Research 1.5 hrs
Monitoring & Scaling 1.5 hrs
Top 10 Google Ranking 1.5 hrs

# 9.00 AM - 5.30 PM, Breakfast, Lunch, Tea provided
# Q & A ( ? hrs - unlimited , boleh tanya apa suka)

Norazman
0166573485
 
D

drcrdc1

Tertinggal sedikit lagi info:

- Nota yang dikemaskini disediakan & demo secara online
# SEMINAR TERAKHIR 10X valuenya dari 3 Seminar terdahulu :)

- Penyertaan kebiasaannya 24 orang maksima tapi boleh dipertimbangkan hingga 50 peserta (First Come First Serve)
# Tidak terlalu sedikit dan tidak terlalu ramai utk lebih fokus dan dalam
masa sama, tidaklah saya bosan memancing USD CB Global sorang2 :)

Norazman
0166573485
 
D

drcrdc1

DRCRDC mengajar peserta bagaimana untuk menjana Profit yang 'KONSISTEN' dan 'MEMBESARKANNYA' setiap bulan dan yakin pada diri sendiri bahawa membuat jualan bukanlan suatu yang sukar apatah lagi mustahil.

Saya mempunyai Review tentang pendapat peserta tentang seminar ini di blog DRCRDC. Ada yang mula menjana sales tetapi lebih suka berstatus 'underground' (mungkin sebab mereka belum mencecah 4 angka) tetapi masih berhubung sehingga kini untuk nasihat di mana silap yang mungkin tidak mereka sedari

Lagipun dalam mana-mana ebook/sistem/seminar mengenai Clickbank, akan ada 2 perkara yang tidak akan diberitahu "SECARA TOTAL" oleh Penganjur tersebut :

1) Produk apa yang sebenarnya mereka promosi
2) Keywords mana yang sebenarnya mereka guna

Memiliki hanya 1 dari 2 perkara tersebut tidak akan membantu, tetapi saya berkongsi 50% dari kedua-dua perkara tersebut dengan Inner Circle DRCRDC sahaja untuk memastikan sekurang-kurangnya timbul KEYAKINAN (ini sebenarnya yang anda perlukan!) kerana anda hanya perlu melakukannya sekali sahaja untuk YAKIN bahawa ianya boleh diulangi seberapa kerap yang anda suka.

Seperkara lagi ianya bergantung kepada MODAL yang anda ada kerana seperti dinyatakan di blog ada 2 cara untuk mendominasi

1) Cara lambat - FREE by Google ranking
- Tetapi kini menjadi sangat pantas di DRCRDC (Seminar Akhir Sahaja) dengan ramuan LSI dan tambahan pengiraan beberapa angka Rahsia dari database Google

2) Cara pantas - PPC (Saya turut memberi 1 keyword/product kepada peserta yang mana ia DIJAMIN boleh menghasilkan 1 Sales selewat-lewatnya dalam masa seminggu jika dilakukan dengan betul, kerana saya sudah melakukannya lebih 150 kali sales untuknya utk kedua-dua cara)

Kemudian, bagaimana income dikembangkan (SCALING) bergantung kepada pilihan yang mereka lebih selesa. Beberapa peserta memaklumkan bahawa mereka akan memberi tempoh 3-4 bulan untuk mereka 'MELAPORKAN' pendapatan konsisten terkini mereka (Seminar hanya bermula Apr 2009)

Bagi saya, success bukan bila anda menjana 1-10 sales melalui PPC tetapi bila anda mula menjana Komisen yang konsisten/dapat dipertahankan dan semakin berkembang setiap bulan. Dan bagi yang sudah terjun ke dunia IM, 'Overnight Success' sebenarnya memang tidak akan berlaku.

Semoga saya sekurang-kurangnya menjawab soalan yang ditanya. PM me jika perlu lebih penjelasan. TQ

Norazman
0166573485
 

fay_85

freshman
Joined
Jul 22, 2009
Messages
266
Points
16
saya rasa tak sesuai tuk newbie kot if hya seminar without support..if support melalui emel pun tak best..
 
D

drcrdc1

Petikan dari Blog DRCRDC

" Bagi saya mudah, DRCRDC bukan untuk semua orang.........
Saya hanya mahu berkongsi dengan mereka yang serius mahu mempelajarinya SAHAJA !"

Seperkara lagi Penyertaan seperti dimaklumkan TERHAD dan By Invitation Only, anda di galakkan menjawab soalan berikut seperti di minta

a) Apa yang anda faham mengenai Clickbank ?
b) Pernahkah anda mencubanya ?
c) Apa pencapaian terbaik Clickbank anda setakat ini ?
d) Sudah berapa tahun terlibat dalam Internet Marketing ?
e) Pernah menjual / membeli apa saja secara online ?
f) Biasa menggunakan kad kredit melalui Internet ?
g) Apa area yang paling sukar bagi anda di bidang ini ?


Juga sedikit FAQ dari yang memberi respon

Ada support after Seminar ?
- Support hanya by email. Saya jawab bila orang bertanya

Apa Gerenti ?
- Gerenti cuma "AYAT MARKETING", gerenti yang betul jika anda 100% Faham & 100% Buat

Berminat untuk reserve. Saya pernah mendapatkan laporan saudara iaitu rahsia dominasi google yg mana terbukti "BERKESAN"
- rahsia dominasi google hanya basic dan 5% dari kandungan akhir silibus Seminar ie Top 10 Google Ranking :)

Bila tarikh sebenar dan lokasi ?
- Jan2010, Kuala Lumpur. Akan dimaklumkan bila sampai masanya. Terima kasih bagi yang sudah memberi nama. Make sure anda lakukan jika belum jika tidak mahu tertinggal PENGUMUMAN kerana saya tidak akan maklumkannya di mana-mana


Norazman
0166573485
 
Status
Not open for further replies.
Top