Seminar bisnes hartanah yg korang recommend?

Joined
Jan 18, 2015
Messages
15
Likes
0
Points
1
Offline
#1
Salam, Saya ingin tahu macam mana selok belok yg betul utk beli rumah dan hartanah di Malaysia, supaya tak nak rugi dan bayar terlalu mahal. Ada sesiapa yg pernah pergi ke seminar hartanah di Malaysia ni? Siapa yg korang recommend? TQ.
 
Joined
Apr 22, 2016
Messages
30
Likes
2
Points
8
Age
37
Offline
#3
Salam, Saya ingin tahu macam mana selok belok yg betul utk beli rumah dan hartanah di Malaysia, supaya tak nak rugi dan bayar terlalu mahal. Ada sesiapa yg pernah pergi ke seminar hartanah di Malaysia ni? Siapa yg korang recommend? TQ.
Saya belum pernah ke seminar tetapi berikut adalah antara individu-individu yang bukan setakat menganjurkan seminar tetapi mereka semua sudah berjaya dalam bidang hartanah:-

1. Dr. Shah Razali (nick name 'DSR'). DSR Group - Konsultan hartanah dan bisnes anda
2. Azizi Ali
3. Abang Ensem (Seminar | Blog Abang Ensem
4. Mahal - Faizul Ridzuan - Faizul Ridzuan Sarjana Hartanah 2016 by Faizul Ridzuan

No. 4 tu saya anggap mahal sebab otai-otai (1-3) tak ler charge tinggi sampai camtu walau dah lama berkecimpung. But apapun boleh usha-usha no 4 tu.
 
Joined
Jan 18, 2015
Messages
15
Likes
0
Points
1
Offline
#4
Saya belum pernah ke seminar tetapi berikut adalah antara individu-individu yang bukan setakat menganjurkan seminar tetapi mereka semua sudah berjaya dalam bidang hartanah:-

1. Dr. Shah Razali (nick name 'DSR'). DSR Group - Konsultan hartanah dan bisnes anda
2. Azizi Ali
3. Abang Ensem (Seminar | Blog Abang Ensem
4. Mahal - Faizul Ridzuan - Faizul Ridzuan Sarjana Hartanah 2016 by Faizul Ridzuan

No. 4 tu saya anggap mahal sebab otai-otai (1-3) tak ler charge tinggi sampai camtu walau dah lama berkecimpung. But apapun boleh usha-usha no 4 tu.
Ni jawapan yg saya cari. Thanks.
 
Joined
Mar 29, 2009
Messages
4,714
Likes
5
Points
38
Age
38
Offline
#5
Saya belum pernah ke seminar tetapi berikut adalah antara individu-individu yang bukan setakat menganjurkan seminar tetapi mereka semua sudah berjaya dalam bidang hartanah:-

1. Dr. Shah Razali (nick name 'DSR'). DSR Group - Konsultan hartanah dan bisnes anda
2. Azizi Ali
3. Abang Ensem (Seminar | Blog Abang Ensem
4. Mahal - Faizul Ridzuan - Faizul Ridzuan Sarjana Hartanah 2016 by Faizul Ridzuan

No. 4 tu saya anggap mahal sebab otai-otai (1-3) tak ler charge tinggi sampai camtu walau dah lama berkecimpung. But apapun boleh usha-usha no 4 tu.
bro ada join ke salah satu program dari otai-otai ni?..mungkin boleh bagi review sket untuk rujukan kawan-kawan lain disini..
 
Joined
Dec 30, 2014
Messages
32
Likes
3
Points
8
Offline
#7
Saya ada beli buku yang ditulis Azizi Ali "Mudahnya Beli Rumah", tengah nak aplikasikan ilmunya, iaitu tahap asas, simpan duit untuk bayar deposit.. Belum cukup-cukup lagi.
 
Joined
Mar 29, 2009
Messages
4,714
Likes
5
Points
38
Age
38
Offline
#8
Saya ada beli buku yang ditulis Azizi Ali "Mudahnya Beli Rumah", tengah nak aplikasikan ilmunya, iaitu tahap asas, simpan duit untuk bayar deposit.. Belum cukup-cukup lagi.
baca kene kumpul duit jerk trus rasa nak nangis..xder ker dier ajar share duit ngan kwn2 ker untuk kumpul deposit dengan cepat?..pening2...+aaaa+
 
Joined
May 19, 2018
Messages
26
Likes
4
Points
3
Age
37
Offline
#9
baca kene kumpul duit jerk trus rasa nak nangis..xder ker dier ajar share duit ngan kwn2 ker untuk kumpul deposit dengan cepat?..pening2...+aaaa+
Bab baca kumpul duit ni saya pun terasa juga. Baca dah banyak buku (Azizi Ali, Robert Kirosaki, Audio Dr. Shah Razali, Blog Abang Enchem), tapi yang pasti mereka dah 'berharta' dan strategi mereka pun untuk orang-orang yang sudah memiliki simpanan khas untuk pelaburan. Ini pendapat saya sahaja....:)
 
Top