Seminar + Bengkel Buat Duit Dari Blog di Melaka anjuran Rohaizad Dot Com

Kasimo Aloi

Newbie
Joined
Feb 7, 2007
Messages
5,352
Points
38
memang berbalaoi pergi seminar ni...
banyak juga teknik yang baru jumpa...
lebih2 lagi lubang buat duit...

Bro Ijad pun mesra alam juga...
Takde lah mengantuk aku biarpun malam sebelum tu tido pkl 2 pagi...

sapa yang berniat nak belajar blogging tu ble lah join seminar ni lagi..
Ada lagi tak?

p/s Takde affiliate ke?
 

chuckiesd

freshman
Joined
Apr 19, 2008
Messages
74
Points
6
Tahniah kepada semua peserta. Nampak semua faham konsep yang di terangkan oleh Ijad. Alhamdullilah. Kalau mesej yang nak disampaikan itu sampai kepada ada semua, sudah tentu Ijad merasa lega sangat. Dalam perjalanan kami balik ke Johor, die risau betul kalau2 ada perserta yang blur. Apa2 hal pun terus contact pada Ijad jika ada kemusykilan. Mungkin kawan-kawan yang lain juga boleh membantu.

Anyway, peserta semua sporting. Menyebabkan Seminar ini happy dari mula hingga ke akhirnya.
Thanks for attend (aku sampaikan pesanan Ijad), Good Luck for menjana wang dari Blog. Insyallah Anda semua akan merasai seperti apa yang aku rasa...
Welcome to Blogging World....
 

Ijad

freshman
Joined
May 4, 2008
Messages
530
Points
18
Age
41
memang berbalaoi pergi seminar ni...
banyak juga teknik yang baru jumpa...
lebih2 lagi lubang buat duit...

Bro Ijad pun mesra alam juga...
Takde lah mengantuk aku biarpun malam sebelum tu tido pkl 2 pagi...

sapa yang berniat nak belajar blogging tu ble lah join seminar ni lagi..
Ada lagi tak?

p/s Takde affiliate ke?

InsyaAllah Kasimo... akan di usahakan :)

p/s: Terima kasih kerana memberikan komitmen yang tinggi di seminar semalam. Moga selepas ini, Paypal kita semua akan semakin cantik :)
 

nuaeman

Newbie
Joined
Sep 26, 2007
Messages
397
Points
18
Kepada peserta-peserta Seminar aku doakan moga semuanya akan mampu menjana pendapatan dari blog melalui segala kaedah yang dah diterangkan oleh Rohaizad semalam.. walaupun perolehannya mungkin tak sebanyak mana tapi dunia blogging ini ada nilai tersendiri.

Gembira sangat dapat berjumpa korang semua. Kita sama-sama belajar dan senang-senang nanti contact-contactlah sesama kita. Mungkin kalau ada peluang-peluang baik boleh dikongsikan dengan korang juga.
 

cimok

Newbie
Joined
Dec 29, 2005
Messages
190
Points
18
memang berbalaoi pergi seminar ni...
banyak juga teknik yang baru jumpa...
lebih2 lagi lubang buat duit...

Bro Ijad pun mesra alam juga...
Takde lah mengantuk aku biarpun malam sebelum tu tido pkl 2 pagi...

sapa yang berniat nak belajar blogging tu ble lah join seminar ni lagi..
Ada lagi tak?

p/s Takde affiliate ke?
ya mesra alam sesangat. aku suka teknik backlink free...banyak syok maa
 

Ijad

freshman
Joined
May 4, 2008
Messages
530
Points
18
Age
41
Kepada semua yang terlepas ke seminar +bengkel saudara Rohaizad ini, anda masih berpeluang bersemuka dengan beliau pada seminar 1 Ogos 2009.

Maklumat lanjut di Seminar Ammarzahar, Blalang dan Rohaizad Hanya RM 60 di Johor 1 Ogos
Betul tu. Tapi jangan sampai terkeliru yea. Yang di Skudai ini hanyalah pendedahan bagaimana menjana pendapatan dengan blog di peringkat antarabangsa.

Teknik-teknik menjana pendapatan secara details tidak akan ditunjukkan kerana semua teknik tersebut hanya boleh di dapati di dalam seminar yang saya sendiri conduct iaitu Seminar + Bengkel Buat Duit Dengan Blog.

Untuk maklumat lanjut, sila dapatkannya di sini.
 
Top