Seminar + Bengkel Buat Duit Dari Blog di Melaka anjuran Rohaizad Dot Com

chuckiesd

freshman
Joined
Apr 19, 2008
Messages
74
Points
6
Salam semua,

Kepada semua warga WC, seminar ini amata sesuai kepada sesiapa yang masih belum mendapat apa2 income daripada blogging. Dan ia juga sesuai kepada sesiapa yang berminat untuk menjana wang dari Blog. Aku adaalah peserta pertama untuk personal coaching dari Rohaizad. Pada mula aku memang tak percaya yang Blog boleh mendatang hasil. Memang blur ketika itu. Tetapi setelah berguru dengan Rohaizad, Rohaizad tunjukkan jalan bagaimana nak dapat duit daripada blogging. Aku mampu tersenyum sekarang. Pendapatan daripada blog maintain $100 per month. Siapa nak bagi kan. Mungkin ramai yang tertawa dengan site income aku ni, tapi aku puas setelah sekian lama tewas di medan cyber. Seminar ini telah membuka mata aku untuk bertarung di medan antarabangsa.

Soal tak terror bahas Inggeris itu bukan satu masalah besar, aku pun tak sehebat mana dalam Bahasa Inggeris, tetapi aku mampu meraih pendapatan $100 sebulan. Siapa nak bagi kan. Setelah hampir 7 bulan berblogging, aku nampak blogging boleh pegi jauh. Mungkin boleh support aku semasa retire nanti.

Jadi, jangan lepaskan peluang ini. Dulu mungkin Rohaizad hanya offer pada orang JB. Tetapi dia dengan hati yang terbuka untuk keluar daripada JB. Sebab apa, mahu menolong dan bekongsi ilmu yang berguna pada rakan-rakan yang lain.

So apa tunggu lagi. Rebutlah peluang yang ada sebelum terlewat. Ingat Dunia Internet semakin berkembang, alangkah ruginya kita jika tidak menjadi orang yang terawal.
 

nuaeman

Newbie
Joined
Sep 26, 2007
Messages
397
Points
18
Wah Ke Melaka kita neh!

Ahah.. tak sangka dah sampai ke Melaka sekarang.. Buat pengetahuan semua aku adalah antara mereka-mereka yang terawal menerima tunjuk ajar dari Rohaizad berkenaan "Buat duit dari Blog" yang mana pada ketika itu beliau hanya membuat personal couching secara face to face.

Pendapat secara Jujur
Sememangnya ilmu yang diberikan amat-amat bernilai kerana apa yang akan diperolehi bukan setakat perkara asas dalam menjana pendapatan melalui blog malah lebih dari itu. Segala kaedah berkenaan bagaimana untuk menghasilkan blog yang berkualiti dan mampu menarik advertiser disampaikan dengan jelas berdasarkan pengalaman beliau sendiri.

Hasil?
Emm.. percaya atau tidak bahawa saya mendapat semula modal yang dikeluarkan bagi mengikuti personal coaching beliau beserta untung sekali hanya setelah sebulan mempraktikkan apa yang di ajar.

Ini Buktinya..


Dan percaya atau tidak.. segala hasil tersebut adalah dari blog PR 0.

Sekarang pilihan di tangan anda. Untuk saya RM 300 yang dikeluarkan untuk menyertai seminar ini adalah sangat-sangat berbaloi dan anda mampu menghasilkan lebih dari itu jika anda benar-benar mempraktikkan apa yang telah diajar.
 

alan

Senior
Joined
Aug 20, 2008
Messages
7,630
Points
38
Memang mahsyuk tu utk PR=0!

kena pertimbangan betol2 bengkel ni :D

Wah Ke Melaka kita neh!

Ahah.. tak sangka dah sampai ke Melaka sekarang.. Buat pengetahuan semua aku adalah antara mereka-mereka yang terawal menerima tunjuk ajar dari Rohaizad berkenaan "Buat duit dari Blog" yang mana pada ketika itu beliau hanya membuat personal couching secara face to face.

Pendapat secara Jujur
Sememangnya ilmu yang diberikan amat-amat bernilai kerana apa yang akan diperolehi bukan setakat perkara asas dalam menjana pendapatan melalui blog malah lebih dari itu. Segala kaedah berkenaan bagaimana untuk menghasilkan blog yang berkualiti dan mampu menarik advertiser disampaikan dengan jelas berdasarkan pengalaman beliau sendiri.

Hasil?
Emm.. percaya atau tidak bahawa saya mendapat semula modal yang dikeluarkan bagi mengikuti personal coaching beliau beserta untung sekali hanya setelah sebulan mempraktikkan apa yang di ajar.

Ini Buktinya..


Dan percaya atau tidak.. segala hasil tersebut adalah dari blog PR 0.

Sekarang pilihan di tangan anda. Untuk saya RM 300 yang dikeluarkan untuk menyertai seminar ini adalah sangat-sangat berbaloi dan anda mampu menghasilkan lebih dari itu jika anda benar-benar mempraktikkan apa yang telah diajar.
 

Ijad

freshman
Joined
May 4, 2008
Messages
530
Points
18
Age
41
seminar seterusnya
kat mn ???
bila?
KampungBoy,
Dulu semua minta coaching yang dibuat di JB dibawa ke luar. Jadi rasanya di Melaka ini lebih dekat untuk semua pergi.

Untuk seminar/coaching yang akan datang, itu belum sure lagi sebab jadual agak penuh. Then lepas tu tiba bulan puasa. So memang tak tentu lagi.
 
Last edited:

species1980

Newbie
Joined
Sep 1, 2008
Messages
236
Points
16
Age
40
hmm.... nasib baik la dah daftar awal2x....

sebenarnya saya memang nak join yang sebelum2x nie....cume timing je tak kena....so biler dah dibuat kat air keruh ....cepat la saya daftarkan diri...peluang yang SAYA MESTI PILIH....

-hazman aka species1980-
 

Ijad

freshman
Joined
May 4, 2008
Messages
530
Points
18
Age
41
hmm.... nasib baik la dah daftar awal2x....

sebenarnya saya memang nak join yang sebelum2x nie....cume timing je tak kena....so biler dah dibuat kat air keruh ....cepat la saya daftarkan diri...peluang yang SAYA MESTI PILIH....

-hazman aka species1980-
Tawaran ini tinggal 2 hari sahaja lagi. Bagi yang berminat, silalah hubungi saya.
 

abdfatah

Senior
Joined
May 22, 2007
Messages
6,690
Points
38
KampungBoy,
Dulu semua minta coaching yang dibuat di JB dibawa ke luar. Jadi rasanya di Melaka ini lebih dekat untuk semua pergi.

Untuk seminar/coaching yang akan datang, itu belum sure lagi sebab jadual agak penuh. Then lepas tu tiba bulan puasa. So memang tak tentu lagi.
coaching lepas raya laa pulak... sambil raya sambil coaching... :)
 

Ijad

freshman
Joined
May 4, 2008
Messages
530
Points
18
Age
41
Bila last day nak register?

Bengkel pun minggu depan
Seperti yang telah diterangkan, tempahan TERAKHIR adalah pada 5hb Julai 2009 iaitu ESOK !!!!!!

Masih ada lagi kekosongan untuk membuat tempahan !!!

Sekiranya kuota peserta tidak dicapai (25 orang), maka satu insiatif akan di ambil sebagai solution untuk mereka yang telah membuat tempahan dan untuk peserta yang telah membuat tempahan, saya akan maklumkan kepada anda melalui email (DENGAN PANTAS) mengenai update terkini seminar ini.
 
Top