Self employed nak beli rumah (tolong advice)

Pakukarat

freshman
Joined
Jan 16, 2016
Messages
7
Points
1
Age
32
Assalamualaikum..

Saya nak beli rumah..
Rumah nak beli dah ada..(rumah mak hehe)
Harga lebih kurang rm200,000
Nak minta advice skit kat kawan2 sini...
Bank mana yang mudah lulus untuk self employed?
Berkenaan interest bank mana yg ok?
Sbb sy 1st time nak beli rumah ni..ada tak apa2 advice yg sy perlu tahu nak memilih bank dan ****..
kalau ada yg sudi bantu saya ucapkan terima kasih...

Saya sertakan serba sedikit tentang diri saya
-self employed..hanya meniaga online
-ada bayar cukai pendapatan lebih kurang 55k,tahun lepas
-company bank acc ada,ssm ada
-komitmen **** skrg cuma untuk kereta dan ptptn
 

metalrage

freshman
Joined
Mar 11, 2013
Messages
36
Points
8
Assalamualaikum..

Saya nak beli rumah..
Rumah nak beli dah ada..(rumah mak hehe)
Harga lebih kurang rm200,000
Nak minta advice skit kat kawan2 sini...
Bank mana yang mudah lulus untuk self employed?
Berkenaan interest bank mana yg ok?
Sbb sy 1st time nak beli rumah ni..ada tak apa2 advice yg sy perlu tahu nak memilih bank dan ****..
kalau ada yg sudi bantu saya ucapkan terima kasih...

Saya sertakan serba sedikit tentang diri saya
-self employed..hanya meniaga online
-ada bayar cukai pendapatan lebih kurang 55k,tahun lepas
-company bank acc ada,ssm ada
-komitmen **** skrg cuma untuk kereta dan ptptn
Yg aku tau, memang susah nak dapatkan ******** perumahan skrg kalau ko freelancer. Cuba tanya kat laman web Loanstreet mereka patut boleh tolong self-employed dapatkan ****.
 
Top