Selain Google Adsense, aku guna popcash.net dan aku perlu pandangan korang tentang popcash.net ni.

zaki1984

freshman
Joined
Oct 21, 2018
Messages
2
Points
1
Age
37
salam semua. Tahun 2010 aku cuba dapatkan akaun google adsense untuk blog aku, tapi semangat tak kuat dan usaha pun macam hujan lebat. Mula mula bersemangat lepas tu kecundang. Dalam tahun 2021 aku cuba buat balik blog tapi aku joint popcash.net dalam sebulan. Dan aku baru dapat collect USD 1.71. Pada pandangan korang popcash.et ni bagus tak untuk income blog? Aku harap korang boleh bantu aku bagi idea idea yang bagus.
 
Top