Sekadar Nak Berkongsi Income

tetedd

freshman
Joined
Jul 14, 2013
Messages
18
Likes
0
Points
1
Offline
#1
Selamat sejaterah warga wc !

Hari ne saya nk berkongsi bagaimana saya membuat duit melalui malaysian-inc.com

First of all saya nk bgtaw yang malaysian-inc ni bukan la scam ! ianya juga bukan la MLM , Skim cepat kaya atau forex !

Malaysian-inc menawarkan pulangan yang tinggi kepada pelanggannya . Namanya juga INVESTMENT semestinya memerlukan duit untuk di INVEST kn .

Jangan risau tentang kerugian kerana saya akan memberitahu lebih lanjut bagaimana kita bole menjana wang dengan malaysian-inc.

Follow step (Jgn tinggal mna2 step) :

1. kita mesti la membuat account malaysian-inc
2. Lepas 2 buat account perfectmoney.com (jika sudah ada boleh procees ke step 3)
3. Pergi ke evogates.com dan daftar .
4. Anda boleh mula membuat pembayaran ke evogates.com untuk membeli perfectmoney
5. Setelah siap membuat pembayaran ke evogates.com , duit perfectmoney anda akan segera masuk ke account perfectmoney anda .*peringatan account perfectmoney anda bermula dengan UXXXXX
6. Setelah duit sudah pun masuk ke account anda , pergi ke malaysian-inc.com dan click deposit seterusnya make a deposit.
7. Teruskan dengan memasukkan nilai yang ingin di INVEST kn dan compounding 100% dan click next pilih perfectmoney (directly) dan click next .
8. Pada masa ini anda di minta untuk membuat pembayaran melalui perfectmoney.com dan link automatik akan muncul . ikut arahan semasa membuat pembayaran.
9. Setelah deposit telah di buat anda hanya perlu menunggu untuk mengeluarkan nya kembali.
10. Anda boleh menjual perfectmoney anda balik ke evogates.com

Ini merupakan plan yang ditawarkan :

Investment plans:
1.56-2.00% daily for 15 b/days (5$ - 99.99$)
1.77-2.16% daily for 30 b/days (100$ - 999.99$)
2.10-2.40% daily for 60 b/days (1000$ - 4999.99$)
2.58-2.90% daily for 120 b/days (5000$ and more)

saya telah mengeluarkan beberapa kali dan ianya bukan la scam. Anda bole search di internet untuk maklumat lanjut tentang malaysian-inc ini .

Untuk pengetahuan anda , malaysian-inc merupakan Invesment premium level di mana merupakan antara tertinggi di DUNIA.
Rugi lah kita sebagai warga malaysia kalau tidak merebut peluang ini sedang kan negara lain sedang memperolehi keuntungan daripada kita.

Sekian itu sahaja dari saya .

Apa yang baik datangnya dari Allah , yang buruk akan saya perbaiki :)
Semoga Dirahmati Allah warga WC .

Malaysian-inc.com​
 

tetedd

freshman
Joined
Jul 14, 2013
Messages
18
Likes
0
Points
1
Offline
#3
kalau beli melalui evogates.com 1usd = rm3.59 (15.7.2013) . so minimum nk invest msti usd 20 . 20*3.59 = rm71.80 . tp jgn risau pulangan lumayan after 15 business day . seach kt google web ne boleh trust atau x . sya dh withdraw rm 200 ke account saya dlm masa 15 hari .
 

bertong

freshman
Joined
May 30, 2010
Messages
3,367
Likes
0
Points
36
Offline
#6
aih..invesmen camna ni..online ja kah..
sah di cc bank negara ka dak ni
 

vlogin

freshman
Joined
Jan 1, 2013
Messages
105
Likes
0
Points
0
Offline
#10
pulangan mmg byk, aku pernah join datu program hyip mcm nie la, modal RM 200, aku dpt RM3000 lebih sampai la diorang stop bayar.. pelaburan mcm nie mmg diorang bayar byk tp besenye x kekal lama....
 

vlogin

freshman
Joined
Jan 1, 2013
Messages
105
Likes
0
Points
0
Offline
#11
kalau beli melalui evogates.com 1usd = rm3.59 (15.7.2013) . so minimum nk invest msti usd 20 . 20*3.59 = rm71.80 . tp jgn risau pulangan lumayan after 15 business day . seach kt google web ne boleh trust atau x . sya dh withdraw rm 200 ke account saya dlm masa 15 hari .
bole jugak beli kt mygoldex.com... jgbn percaya price yg tertulis kt web tu, harganya berubah2....
 
Joined
Aug 29, 2012
Messages
1,635
Likes
3
Points
38
Offline
#12
pulangan mmg byk, aku pernah join datu program hyip mcm nie la, modal RM 200, aku dpt RM3000 lebih sampai la diorang stop bayar.. pelaburan mcm nie mmg diorang bayar byk tp besenye x kekal lama....
btul sgt,bnde cmni mmg x kan kekal lme,dan ade jgak yg rugi, :)
 
Top