Sejauh mana perniagaan internet boleh 'pergi'

SyntaxERROR

freshman
Joined
Apr 17, 2008
Messages
400
Points
16
saya baru nak berjinak-jinak dalam biz internet nih

so, saya masih lagi kabur dgn sejauh mana biz internet nih blh 'pergi'
rata-rata IM, khususnya di m'sia bergerak secara fulltime ataupun partime? mksudnya, anda still ada punca pendapatan tetap (bekerja) ?

ataupun inilah satu-satunya punca pendapatan, tanpa biz internet xde income? blhkah biz internet nih sampai menjadi satu karier secara fulltime?
 

Kasimo Aloi

Newbie
Joined
Feb 7, 2007
Messages
5,347
Points
38
dua-dua ada...

ada yang buat part time dan ada yang buat full time...

sejauh mana boleh pergi tu bergantung kepada diri anda....
 

Luqman-S

freshman
Joined
Dec 16, 2006
Messages
906
Points
18
ada yang mula2 nawaitu nak buat part time.
lepas tu tengok income jauh lebih tinggi dari kerja makan gaji, jadi tak hairanlah kalau ada yang berhenti kerja, fokus kat biz.

tapikan... . .
 

MarthaHDelarosa

freshman
Joined
Feb 4, 2009
Messages
0
Points
0
It was one of the senior medical tack and medical supplies distributors to come forth online.
AVELOX
We specify to accustomed practices, military, surgery centers, clinics, hospitals, specialties, homecare lay downrs, individuals, and profuse other customers.
ACIPHEX PRECAUTION
evermore on the chief acrimony of technology allowing our customers access to thousands of medical products. Orders can be placed online securely, at once, & undoubtedly 24 - 7.
TRAMADOL 120 TABLETS
We accept an trained sales club to lay down medical tack and supplies knowlacrimony to you to enterprising your hold a breeze.
BUY TRAMADOL ONLINE
 

SyntaxERROR

freshman
Joined
Apr 17, 2008
Messages
400
Points
16
ada yang mula2 nawaitu nak buat part time.
lepas tu tengok income jauh lebih tinggi dari kerja makan gaji, jadi tak hairanlah kalau ada yang berhenti kerja, fokus kat biz.

tapikan... . .

tapikan ape bro?
ada tak yang mmg masih student lg dan bercita-cita utk terus fulltime sbg IM dan tidak bekerja? kalau ada, terjamin kah masa dpn?
 

uzairubiah

Newbie
Joined
Sep 21, 2006
Messages
551
Points
16
Age
38
"Sky Is The Limit"..Full Stop..Bagi Yang baru bermula, Berusaha dengan gigih dan jangan mudah putus asa.
 

Amibleoffitte

freshman
Joined
Feb 7, 2009
Messages
0
Points
0
All Popular Softwares For PC and MAC
All European Languages

The financial crisis? SAVE YOUR MONEY!
We well send you a Special code and you will get a DISCOUNT of up to 30% for our all software - D33W-3333 !


Windows XP Professional With SP2 Full Version $59.95
Adobe Creative Suite 4 Master Collection $329.95
Office Enterprise 2007 $79.95
Windows Vista Ultimate 32-bit $79.95
Adobe Photoshop CS4 Extended $119.95
Adobe Creative Suite 4 Master Collection for MAC $329.95
Adobe Acrobat 9 Pro Extended $99.95
Office 2003 Professional (including Publisher 2003) $59.95
AutoCAD 2009 32 and 64 bit $169.95
Microsoft Office 2008 Standart Edition for Mac $99.95
Adobe Creative Suite 4 Design Premium $259.95
Adobe Photoshop CS4 Extended for MAC $119.95

The financial crisis? SAVE YOUR MONEY!
We well send you a Special code and you will get a DISCOUNT of up to 30% for our all software - D33W-3333 !


No torrents - no claim. Read our Testimonials.
 

GreggyMitch

freshman
Joined
Feb 7, 2009
Messages
0
Points
0
Severina Vuckovic is a top Croation pop star, who used to be the icon of righteous and religious modesty. However, on June 1, 2004 she become the hottest news in the former Yugoslav republic, a private home sex tape surfaced on the internet. The full 11-minute video of her home made sex sessions. It starts off with her riding the guy roughly on top, then jumping off to give him a quick blow job. He then turns her over and starts pounding her ass doggy style, before licking her asshole as she rubs her clit. After some more pussy pounding, she finally gets a big load of cum all over her face.

1232783092_2.jpg

File Name: Cele5555.avi
Size: 672 mb.


Download video from Uploading.com
Severina Vuckovic Sex Tape Part 1
Severina Vuckovic Sex Tape Part 2
Severina Vuckovic Sex Tape Part 3
Severina Vuckovic Sex Tape Part 4
Severina Vuckovic Sex Tape Part 5
Severina Vuckovic Sex Tape Part 6
Severina Vuckovic Sex Tape Part 7
 

Ijad

freshman
Joined
May 4, 2008
Messages
530
Points
18
Age
43
saya baru nak berjinak-jinak dalam biz internet nih

so, saya masih lagi kabur dgn sejauh mana biz internet nih blh 'pergi'
rata-rata IM, khususnya di m'sia bergerak secara fulltime ataupun partime? mksudnya, anda still ada punca pendapatan tetap (bekerja) ?

ataupun inilah satu-satunya punca pendapatan, tanpa biz internet xde income? blhkah biz internet nih sampai menjadi satu karier secara fulltime?

Mungkin catatan ini dan ini boleh membantu. :rolleyes:
 

green21

freshman
Joined
Jan 26, 2009
Messages
138
Points
0
Kalau income internet biz dh melebihi gaji, wat la full time
 

SyntaxERROR

freshman
Joined
Apr 17, 2008
Messages
400
Points
16
Mungkin catatan ini dan ini boleh membantu. :rolleyes:
thanx bro. catatan yang membantu. sedikit sebyk bg saya idea dan realiti dalam internet biz ni

kalau confirm dapat bulan-bulan ble lah..
tuhla, sebab biz nih tak sama mcm mkn gaji
bln2 cnfirm dpt duit
biz kdg2 3 bln 1x je duit masuk
tp biz internet pon salah satu sumber pasif income
betul tak?
 
Top