Sejauh Mana Penerimaan Membership Program Oleh IM Malaysia?

Sejauh Mana Penerimaan Membership Program oleh IMer Malaysia?

  • Saya OK Jer

    Votes: 3 100.0%
  • Tak Pasti

    Votes: 0 0.0%

  • Total voters
    3

SyedAzhar

freshman
Joined
Jul 30, 2011
Messages
669
Points
16
Salam semua IM dan bakal IM..

Saya bercadang untuk wujudkan satu projek yg berasaskan membership program.
so sebelum saya buat, nak juga survey samada jauh manakah tahap penerimaan
IM kita di Malaysia dengan program membership ni?

adakah ianya akan membebankan kewangan anda?

Kalau kita tgk pada IMer international, kebanyakan antara mereka dah ada program membership masing2.

so harap anda dapat berikan pandangan.. kalau boleh tolong vote sekali poll diatas tu ye..
 

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
boleh terangkan tak cmana program ni berjalan ?? :D

newbie ....
 

MisterSir

Newbie
Joined
Dec 21, 2006
Messages
159
Points
18
Di Malaysia, otai IM yang terlibat dalam Membership Program terpaksa mengutip bayaran secara tahunan. Ini kerana M2U/CimbClick tidak menerima bayaran secara bulanan.

Tapi potensi untuk jana income dari MP ni memang lumayan kerana pelanggan diberi option untuk upgrade membership
 

SyedAzhar

freshman
Joined
Jul 30, 2011
Messages
669
Points
16
terima kasih kpd semua yg memberikan pendapat.. bukan apa, saya bercadang untuk buat sebuah laman membership yg berasaskan penjualan artikel plr.. so bermakna, setiap ahli berbayar layak download produk ini untuk diletakkan dilaman blog masing2, nak jual semula dan apa jua sahajalah yg mereka inginkan..

jadi sesapa yg malas menulis, tak cukup masa nak update blog, mugkin artikel2 ni ibarat 'karipap segera' yg cuma tinggal digoreng semula dan dimakan terus. So dah jimat masa, tak payah lagi nak uli2 tepung, kupas kentang, masak inti, dan sebagainya..hehe
 

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
terima kasih kpd semua yg memberikan pendapat.. bukan apa, saya bercadang untuk buat sebuah laman membership yg berasaskan penjualan artikel plr.. so bermakna, setiap ahli berbayar layak download produk ini untuk diletakkan dilaman blog masing2, nak jual semula dan apa jua sahajalah yg mereka inginkan..

jadi sesapa yg malas menulis, tak cukup masa nak update blog, mugkin artikel2 ni ibarat 'karipap segera' yg cuma tinggal digoreng semula dan dimakan terus. So dah jimat masa, tak payah lagi nak uli2 tepung, kupas kentang, masak inti, dan sebagainya..hehe

ow .. mcm tu .. owkey gak program mcm ni . lagi best klau produk2 yg mmg berkualiti . bukan mcm infinity downline . eBook smpah yg dah expired .
 
Top