[SCRAPEBOX] Blog Commenting Service | Comment Dekat Blog Orang Sampai Muntah!

Offline
#1
PER : Service Buat beribu-ribu Backlink Ke blog Anda! :-O


Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Dari Meja : WikiServo & TheWhiteSEO Crew

Anda tak rasa penat @ sangat letih ke bila Blog walking? Letihkan nak buat comment satu per satu just untuk dapatkan traffik dan Untuk naikkan ranking blog anda ?...

Blog commenting adalah satu proses yang sangat meletihkan dan memakan masa yang banyak!. Jimatkan masa anda sambil minum kopi @ makan biskut serta main game. biarkan saya dan Crew-crew saya lakukan untuk anda. Anda boleh rest.



Saya tawarkan anda servis blog commenting service dengan menggunakan Tool yang powerful iaitu ScrapeBox!!.... Dapatkan beribu-ribu backlink ke website anda tanpa anda perlu memenatkan badan anda. Work Smart!

Lihat itrader : Trusted Seller mahupun sebagai buyer.

pilh PackagE-package yang saya telah sediakan Untuk anda. : Istimewa Untuk Warga WC.

-------------
PACKAGE
-------------


1000 @ 1K Backlink
RM 8


5000 @ 5K Backlink
RM 16


10,000 @ 10 K backlink
RM 32


20,000 @ 20K Backlink
RM 64


30,000 @ 30K backlink
RM 86

CUSTOM PACKAGE
~ Sila PM untuk Quotation

Hantarkan dalam format :

- Seberapa banyak URL yang anda mahu bagi
- Sebanyak mana Keyword yang anda mahu bagi.


PAYMENT DETAIL :

Maybank : 157102555446
MOHD FAUZI BIN SAAD
Email : TheWhiteSEO @ Gmail . com

Cimb Clicks :
Mohd Fauzi Bin Saad
08050001563207
Email : TheWhiteSEO @ Gmail . com

Paypal : C o d e . c o m 1 1 @ G m a i l . c o m

Yang Ikhlas,
WikiServo & TheWhiteSEO Crew.

10 REVIEW COPY AVAILABLE ;



JAMINAN LIVE COMMENT
Sekarang anda boleh amik servis ni dengan confident​
 
Last edited:
Offline
#2
Itu dia, product SweetFunny (ScrapeBox) dah masuk WC.

Bro beli software ke atau outsource kat bhw?

Servis baik ni..All the best!
 
Offline
#3
Itu dia, product SweetFunny (ScrapeBox) dah masuk WC.

Bro beli software ke atau outsource kat bhw?

Servis baik ni..All the best!
Ada Team 5 Org bro. ;) kita kongsi2 Resources. work As a team. Tapi tiap2 Org wajib ada ScrapeBox sebab handle banyak order sehari. :)
 
Last edited:
Offline
#4
Reserve Post For Q & A.


yg nie autoapprove komen ke bro..
ke kena tggu admin approve..
Yup, Auto approved.

OBL kt page yg dikomen bape?
OBL (out Bound Link) selalu menjadi isu. sebenarnya ia xkan bagi effect apa2 pun kalau pun high OBL. Prove sila lihat case study terry disini atau tgok kalau xpercaya lagi sila dgar betul2 t apa yg matt cutts dah katakan(engineer google) disini.

maksudnya 1000 BL tu x kisah untuk berapa link and guna berapa pun KW?

confuse dengan 1 link per 1000 BL..

Bookmark dulu la..
maksudnya 1000 BL tu x kisah untuk berapa link and guna berapa pun KW?

confuse dengan 1 link per 1000 BL..

Bookmark dulu la..
kesimpulannya...

xkira amik package manapun...

- Berapa byk URL yang anda nak bagi dalam satu2 blast pun boley.
- Berapa banyak keyword pun xpa..


Asalkan xmelibatkan porno/illegal atau drug.

Dalam bahasa baku : berapa byk url dan keyword korg nak bagi kat aku blast pun daku terima. :))
 
Last edited: