Saya Tidak Lagi Menjadi Ahli WC...

Status
Not open for further replies.

nabieel

Newbie
Joined
Jul 8, 2007
Messages
290
Points
16
Assalammualaikum,

Saya pertama sekali begitu bersyukur telah menjadi ahli WC sejak dari 7 Ogos 2007 sehinggalah pada hari ini. Pada mulanya saya kenal dunia perniagaan internet ini adalah dari WC ini sendiri. Terima kasih juga kepada tuan empunya forum ini iaitu saudara Shuth memberi peluang dan pendedahan kepada saya dengan ilmu yang dicurahkan.

Saya di sini sebenarnya ingin menjual keahlian WC Premium, akan tetapi bro shuth tidak membenarkannya. Oleh itu saya pun menghormati keputusannya.

Saya ingin mengundurkan diri dari WC ini adalah kerana berasa sedikit kecewa apa yang berlaku di antara ahli WC dengan saya dan ahli WC dengan rakan OKU saya. Oleh itu saya bercadang untuk mengundurkan diri. Apa yang saya lihat WC tidaklah sehebat dahulu lagi. Anda sendiri boleh perhatikan mengapa otai-otai ramai yang tak sertai WC secara serius. Anda sendiri boleh memikirkannya.

Di akhir kata-kata saya, saya ingin meminta maaf jika ada terkasar bahasa kepada sesiapa mahupun segaja ataupun tidak. Dengan ini saya berharap sesiapa yang hendak menghubungi saya carilah di blog saya. Tidak perlu PM saya lagi. Segala thread jualan ataupun seumpamanya telah pun saya delete.

Oleh itu saya secara rasminya tidak lagi aktif dengan WC lagi. Selamat berjaya kepada kawan2, diharap anda teruskan usaha sebagai usahawan internet.


Sekian Terima Kasih.


Salam Perjuangan...
 

imosnet

Senior
Joined
Nov 18, 2008
Messages
3,410
Points
38
Assalammualaikum,

Saya pertama sekali begitu bersyukur telah menjadi ahli WC sejak dari 7 Ogos 2007 sehinggalah pada hari ini. Pada mulanya saya kenal dunia perniagaan internet ini adalah dari WC ini sendiri. Terima kasih juga kepada tuan empunya forum ini iaitu saudara Shuth memberi peluang dan pendedahan kepada saya dengan ilmu yang dicurahkan.

Saya di sini sebenarnya ingin menjual keahlian WC Premium, akan tetapi bro shuth tidak membenarkannya. Oleh itu saya pun menghormati keputusannya.

Saya ingin mengundurkan diri dari WC ini adalah kerana berasa sedikit kecewa apa yang berlaku di antara ahli WC dengan saya dan ahli WC dengan rakan OKU saya. Oleh itu saya bercadang untuk mengundurkan diri. Apa yang saya lihat WC tidaklah sehebat dahulu lagi. Anda sendiri boleh perhatikan mengapa otai-otai ramai yang tak sertai WC secara serius. Anda sendiri boleh memikirkannya.

Di akhir kata-kata saya, saya ingin meminta maaf jika ada terkasar bahasa kepada sesiapa mahupun segaja ataupun tidak. Dengan ini saya berharap sesiapa yang hendak menghubungi saya carilah di blog saya. Tidak perlu PM saya lagi. Segala thread jualan ataupun seumpamanya telah pun saya delete.

Oleh itu saya secara rasminya tidak lagi aktif dengan WC lagi. Selamat berjaya kepada kawan2, diharap anda teruskan usaha sebagai usahawan internet.


Sekian Terima Kasih.


Salam Perjuangan...
masalah apa tu ya? dah selesai elok2 ke?
 

mamatpenang

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
2,551
Points
38
Jangan la camnie bro aku leh jadi member ko jangan buat camnie

Shuth baik la bro jangan buat shuth camnie aku ym dia call dia baik

Tindakan ko nie cam ada orang ugut ko atau buat sesuatu pada ko ke

Apapun aku leh jadi member ko

 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,833
Points
48
Age
34
ada benarnya kata-kata nabiel. Semoga sukses Nabiel.
 

pheyz

Senior
Joined
Dec 12, 2007
Messages
964
Points
18
Assalammualaikum,

Saya pertama sekali begitu bersyukur telah menjadi ahli WC sejak dari 7 Ogos 2007 sehinggalah pada hari ini. Pada mulanya saya kenal dunia perniagaan internet ini adalah dari WC ini sendiri. Terima kasih juga kepada tuan empunya forum ini iaitu saudara Shuth memberi peluang dan pendedahan kepada saya dengan ilmu yang dicurahkan.

Saya di sini sebenarnya ingin menjual keahlian WC Premium, akan tetapi bro shuth tidak membenarkannya. Oleh itu saya pun menghormati keputusannya.

Saya ingin mengundurkan diri dari WC ini adalah kerana berasa sedikit kecewa apa yang berlaku di antara ahli WC dengan saya dan ahli WC dengan rakan OKU saya. Oleh itu saya bercadang untuk mengundurkan diri. Apa yang saya lihat WC tidaklah sehebat dahulu lagi. Anda sendiri boleh perhatikan mengapa otai-otai ramai yang tak sertai WC secara serius. Anda sendiri boleh memikirkannya.

Di akhir kata-kata saya, saya ingin meminta maaf jika ada terkasar bahasa kepada sesiapa mahupun segaja ataupun tidak. Dengan ini saya berharap sesiapa yang hendak menghubungi saya carilah di blog saya. Tidak perlu PM saya lagi. Segala thread jualan ataupun seumpamanya telah pun saya delete.

Oleh itu saya secara rasminya tidak lagi aktif dengan WC lagi. Selamat berjaya kepada kawan2, diharap anda teruskan usaha sebagai usahawan internet.


Sekian Terima Kasih.


Salam Perjuangan...
dh lama aku perasan benda ni..
ramai otai2 WC dh jarang masuk sini skrg :(

apa2 pun aku doakan kejayaan ko nabieel..
 

ZaRul

Senior
Joined
Jan 22, 2009
Messages
1,780
Points
0
aku setuju dengan pheyz..tapi apa2 pun perjuangan mesti diteruskan mgkn otai2 busy dan mereka pun nama dah established tak perlu masuk forum sgt kot...[sekadar pandangan]
 

mamatpenang

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
2,551
Points
38
pergh ada lagi otai la rajakamil ridzuan richie banyak lagi otai juga pedagang it berlambak la otai bro
 

sayyidbest

Senior
Joined
Apr 20, 2009
Messages
1,353
Points
38
Persoalannya,siapa OKU tu.Dan SIAPA YANG TELAH MEMPERLEKEHKAN OKU TU.KITA BAN SAMA DIA.
 

ZaRul

Senior
Joined
Jan 22, 2009
Messages
1,780
Points
0
kekadang walaupun kita susah nk terima keputusan nabieel untuk meninggalkan kita,tapi apa2pun kita kena hormat keputusan dia..dan doakan kejayaan dia ...Semoga Berjaya Nabieel!!
 
Status
Not open for further replies.
Top