Saya nak share stratergy Entry Saham saya [hanya yang serius sahaja]

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,833
Points
48
Age
34
Salam;
Saya baru je create satu group ni dekat FB.
Siapa berminat, boleh join dekat sini.
https://www.facebook.com/groups/144284342362602/

Ok, berbalik pada tajuk, saya nak jemput semua trader untuk bincang dengan satu strategy entry yang saya belajar daripada seorang Tycoon saham :)

So Far, saya ada beberapa kejayaan dengan teknik ini.
SKPETRO, - Entri - 2.16, Exit - 2.23
BIMB detail tak berapa ingat, tapi jumaat lepas exit.
Ada juga few loses, sebab tak stick dengan rules. hehe....

Ok... ada siapa2 nak join?
Kalau ada, klik pada group tu, lepas tu reply dekat sini usernam FB, saya akan approvekan serta merta.

Dalam tu nanti, saya akan share :)

ps : kenapa saya nak share teknik ni? Seperti yang kita tahu, dekat KLSE ni, ada banyak giler stock, so kalau saya sorang je filter stock dengan teknik ni, mungkin ada beberapa big opportunity yang saya akan lose (actually, memang pernah ada pun, dan rasa terkilan juga sebab tak perasan stock tu)

Dengan adanya group dan ramai yang tahu stratergy ni, diharapnya, lebih banyak stock yang dapat di trace dengan teknik ni.
Then, kalau kita trade ke tak trade ke, itu terserah kepada kita. :)

Orait, itu sahaja, saya buka peluang ni kepada seramai yang mungkin. Tak kira anda lama ke, baru ke, long term ke, short term ke, intraday ke.. tak kisah :)


hehe.


Orait :)

Itu sahaja;
Happy Tradin :)

Salam
RK
 

aiman27

freshman
Joined
May 14, 2010
Messages
35
Points
0
sokong tt.. ilmu yg dikongsi tak akan pupus. lg rmi yg kongsi lg banyak input.
 

UWC

freshman
Joined
May 16, 2012
Messages
351
Points
0
ingin tanya benda yang sama walaupun x main forex
ya ke ni.......? hehe :D

yap... mungkin bro RK busy kot... kot2 ada group members yang bleh respon.. tolong la ek... ;)
 

Mobar

freshman
Joined
Apr 25, 2009
Messages
47
Points
0
ya ke ni.......? hehe :D

yap... mungkin bro RK busy kot... kot2 ada group members yang bleh respon.. tolong la ek... ;)
sekarang ni RK sibuk dgan seminar pelabur underground.. hari ni last x silap saya..:)

nak join la jugak..approve saya yer RK.. id fb: bazli
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,833
Points
48
Age
34


Trade with cautions !
4 Julai 2012 :)
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,833
Points
48
Age
34
Kalau rajin, saya scan lagi untuk akan datang :)
 

Terbaik

freshman
Joined
May 9, 2012
Messages
114
Points
16
Nak join jugak..
bagus ni..
 

MrHafeez

freshman
Joined
Jul 14, 2009
Messages
82
Points
0
salam..sy da request da nk join group ni..mohd hafeez hbk
 

fairus84

freshman
Joined
Aug 22, 2012
Messages
2
Points
0
saya sedang berjinak dengan saham..ade jugak yang sudi kongsi ilmu..insyaallah diberkati.. id fb = muhd fairus
 

arul57

freshman
Joined
Sep 3, 2012
Messages
4
Points
1
bagus jugak TT buat forum perbincangan mcm ni...harap2 kita boleh bersemuka satu hari nanti...

jadinya saya pun dgn rasa rendah diri nak join FB tuan juga...mohd azrul
 
Top